Benim yaptığım testte de silik çizgi çıktı bir tane daha yaptım çıkmadı sizin ucununde çıkması tesadüf değildir heralde bir de kaç dakika içinde çıktı o da önemli canimAyyy inşallah öyledir 1 yıl oldu evleneli 5 6 aydır deniyoruz çok da istiyorduk yarin erkenden gidip vereceğim
5 dakika geçmedi hepsinde deBenim yaptığım testte de silik çizgi çıktı bir tane daha yaptım çıkmadı sizin ucununde çıkması tesadüf değildir heralde bir de kaç dakika içinde çıktı o da önemli canim
Çok umitlendirmek istemem ama bence kesin var silik çıktığı içinde çok yeni tebrik ederim5 dakika geçmedi hepsinde de
Evet çünkü bennde hep siliktiMerhaba benim de adetim 2 gün gecikti 3 adet test yaptım hepsi bunun gibi silik çıktı sizce olumlu mu
Kızlar merhaba kan testim 58.9 çıktı sizce yükselir miTebrik ederim canım :) bende dün yaptım adete 4 gün kala 21 çıktı doktor pozitif dedi. Ama adetin gecikince tekrar kan vermelisin takip etmek için demişti
Yükselir canım ben 21le öğrendim şu an 10+4 haftalık hamileyim.Kızlar merhaba kan testim 58.9 çıktı sizce yükselir mi
Kızlar merhaba kan vermiştim dün sonucu bugün aldım 58.91 çıktı sizce yükselir miBence var baya baya birde kan verseydin bugün hemen öğrenirdin net bi şekilde
Yükselir daha yeni olduğu için değerin düşük yarın tekrar ver zaten daha net belli olurKızlar merhaba kan vermiştim dün sonucu bugün aldım 58.91 çıktı sizce yükselir mi
Maalesef olmadı kanamam oldu ve 17 kadar düştüYükselir daha yeni olduğu için değerin düşük yarın tekrar ver zaten daha net belli olur
Hımm bende yaşadım aynısını kimyasal gebelik hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda daha hayırlı bir gebelik nasip etsinMaalesef olmadı kanamam oldu ve 17 kadar düştü
Amin canim inşallahHımm bende yaşadım aynısını kimyasal gebelik hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda daha hayırlı bir gebelik nasip etsin
Merhabalaar sizlere danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama silik çizgi ile karşılaştım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik ve planlı olarak bekliyoruz. Bu durumla karşılaşan oldumu ? Gebelik varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorummm :)Eki Görüntüle 3388661 Eki Görüntüle 3388662