Benim yaptığım testte de silik çizgi çıktı bir tane daha yaptım çıkmadı sizin ucununde çıkması tesadüf değildir heralde bir de kaç dakika içinde çıktı o da önemli canim
Benim yaptığım testte de silik çizgi çıktı bir tane daha yaptım çıkmadı sizin ucununde çıkması tesadüf değildir heralde bir de kaç dakika içinde çıktı o da önemli canim
İyi aksamlar bizimde kaza oldu kondom içimde kaldı ve tualete gittiğimde çıktı yumurtlama günüme denk geldi bu kaza acaba gebelik olmuş mudur kasik bel ağrım var adetime 1 hafta var daha erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı 10 Nisan adet günüm normalde
Tebrik ederim canım :) bende dün yaptım adete 4 gün kala 21 çıktı doktor pozitif dedi. Ama adetin gecikince tekrar kan vermelisin takip etmek için demişti
Merhabalaar sizlere danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama silik çizgi ile karşılaştım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik ve planlı olarak bekliyoruz. Bu durumla karşılaşan oldumu ? Gebelik varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorummm :)Eki Görüntüle 3388661
Eki Görüntüle 3388662