- 30 Mart 2020
- 7.877
- 15.720
- Konu Sahibi fatosunblogu
Bence regl yi bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce varmı iki gun var adete erken gebelik testi buBence regl yi bekle
Benmde böyle cıktı var gibiSizce varmı iki gun var adete erken gebelik testi bu
Artık bekliycez sanırım hayırlısı hakkimizdaBenmde böyle cıktı var gibi
Benim regl bugün dün yapmıstm silik bugün birazdaha net. Adet günün gelip gectikce netleşicektirArtık bekliycez sanırım hayırlısı hakkimizda
merhaba son durum nedir?Çok silik ama bu test güvenilir değil bence geçerse kaset test yapalım çünkü bende de böyle çıkmıştı
Adet olmadım kahverengi lekelenme yaşadım ama dün adetin 1. Günü olması lazımdı beta hcg baktırdım negatif çıktı anlamıyorum pcos tan heraldes
merhaba son durum nedir?
Sende var bence bariz canım hayırlı olsunSizce varmı iki gun var adete erken gebelik testi bu
olsaydı beta hcg baktırdım kanda azda olsa yükselme olurdu tamamen negatif bence bu ay sağlıklı yumurtlama olmadı bir yumurtalığım kistik çünkü . Hakkımızda hayırlısı daha 1.ay denememiz inşallah çok beklemeyizSende var bence bariz canım hayırlı olsun
Sana yazmadım canım bak etiket yaptım o arkadaşa dedim paylaşmış ya testiniolsaydı beta hcg baktırdım kanda azda olsa yükselme olurdu tamamen negatif bence bu ay sağlıklı yumurtlama olmadı bir yumurtalığım kistik çünkü . Hakkımızda hayırlısı daha 1.ay denememiz inşallah çok beklemeyiz
Aa tamam canımSana yazmadım canım bak etiket yaptım o arkadaşa dedim paylaşmış ya testini
bu testlere çok güvenilmiyor mu acaba ? tekrar test yaptın mı daha sonraAdet olmadım kahverengi lekelenme yaşadım ama dün adetin 1. Günü olması lazımdı beta hcg baktırdım negatif çıktı anlamıyorum pcos tan heralde
Kaset testte de kanda da negatif çıktı ama adet olmadım bekliyorum adet olsam da ona göre tarih hesaplasam çamur lekelenmem oldu adetten iki gün önce başladı 3 gün sürdü kanamam açılmadı akşamları bulantılarım oluyor iştahım yok stresten heralde ya da hayali gebelik belirtisi falanbu testlere çok güvenilmiyor mu acaba ? tekrar test yaptın mı daha sonra
belkide psikolojik olabilir bir daha erken gebelik yapmayalımKaset testte de kanda da negatif çıktı ama adet olmadım bekliyorum adet olsam da ona göre tarih hesaplasam çamur lekelenmem oldu adetten iki gün önce başladı 3 gün sürdü kanamam açılmadı akşamları bulantılarım oluyor iştahım yok stresten heralde ya da hayali gebelik belirtisi falan
Aynen canım psikolojik yoruluyor insanbelkide psikolojik olabilir bir daha erken gebelik yapmayalım
Belli oldumuu sonucunzİsteyen herkese olur inşallah . Şimdi mesela iftarı yaptım önceden olsa doymazdım bile şuan midem bulanmaya başladı . Daha önce böyle akşam bulantısı olan var mı
Negatif canım regl ilk günü kan baktırdım ama tam regl açılmadı daha kahverengi geldi durduBelli oldumuu sonucunz
Yaa benimde simdi silikti bi umutlanmstimNegatif canım regl ilk günü kan baktırdım ama tam regl açılmadı daha kahverengi geldi durdu
Belli olmaz canım hayırlısı olsunYaa benimde simdi silikti bi umutlanmstim