- 17 Nisan 2021
- 76
- 17
- 25
- Konu Sahibi fatosunblogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya çizgi gözüküyor bence hamilesin ilişki üzerinden kaç gün geçti ?Arkadaşlar adetime daha 4 gün var hamilemiyim
Son ilişki tarihi 24 nisan ay inşallah vardır yaBaya çizgi gözüküyor bence hamilesin ilişki üzerinden kaç gün geçti ?
Ben gördüm canımm insaAllah bebişin seninledirKızlar adetime 3 gün var . 1 hafta önceden bende akşam bulantıları başladı ve normalde yemeye karşı çok iştahlıyımdır bir şeylerin kokusu hayali beni iğrendirmeye ve daha az yemeye başladım . Gece ve akşam özellikle yemekten sonra bulantılarım oluyor ama kusmuyorum . Nisan 16 sı regl 1. Gün . Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 0.10 çıktı ve 13 üne kadar bugün dahil 4-5 idrar testim negatif . Ama rüyamda bebek görüyorum sürekli anne olacakmışım gibi bir his var . Bu belirsizlik çok kötü şimdi yine erken gebelik testi yaptım ve sanki rüya görüyorum ilk defa silik bir çizgi görüyor gibiyim sizde görüyor musunuz ilk defa bu ay denedik ilk aydan olmaz diye düşünüyoruz ama çok istiyoruz pcos da var
Ovülasyon gününüz muhtemelen daha erken bir tarih olması gerekiyor kaset teste bu kadar belirgin çıktığına göre ovülasyon takibi yapmışmışsınız?Son ilişki tarihi 24 nisan ay inşallah vardır ya
Hayır canim ovulasyon takip etmedim ama bu ay gün aşırı birliktelik yaşadık eşimleOvülasyon gününüz muhtemelen daha erken bir tarih olması gerekiyor kaset teste bu kadar belirgin çıktığına göre ovülasyon takibi yapmışmışsınız?
Hayırlı olsun canımKızlar adetime 3 gün var . 1 hafta önceden bende akşam bulantıları başladı ve normalde yemeye karşı çok iştahlıyımdır bir şeylerin kokusu hayali beni iğrendirmeye ve daha az yemeye başladım . Gece ve akşam özellikle yemekten sonra bulantılarım oluyor ama kusmuyorum . Nisan 16 sı regl 1. Gün . Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 0.10 çıktı ve 13 üne kadar bugün dahil 4-5 idrar testim negatif . Ama rüyamda bebek görüyorum sürekli anne olacakmışım gibi bir his var . Bu belirsizlik çok kötü şimdi yine erken gebelik testi yaptım ve sanki rüya görüyorum ilk defa silik bir çizgi görüyor gibiyim sizde görüyor musunuz ilk defa bu ay denedik ilk aydan olmaz diye düşünüyoruz ama çok istiyoruz pcos da var
Canım gebelik çıktı mı benimde böyle çıktı bugünBak benimde testm böyle cok hayalet bişe cıktı belirtim hiç yok predictörle yaptım
Valla bende de bir sürü belirti vardı negatif geldi canım adetin geçince test yap benceMerhabalar öncelik le ben ocağın 18 inde düşüş yaptım daha çok yeni miş biyokimyasal dedi doktor 3 ay çocuk düşünmedi düşükden sonra bu bir buçuk aydır çalışmalara başladık regl me 5 gün kala göğüs uclarımda agrı var dün hece de uykumda mide yanması ile uyandım oruç dan mı bilemedim ama daha önce böyle birsey olmamıştı sizce hamile olma ihtimalim varmı daha önce göğüs agrısı yaşamadım regl dönemlerim de
Hayır testin kendi çizgisiymişCanım gebelik çıktı mı benimde böyle çıktı bugün
Adet gecikmesine rağmen bisi çıkmamış canım. Malesef gebelik yok görünüyor.arkadaslar regl gecikmesi sonrasi yaptim erken gebelik testi direkt - cikti ve bi degisim olmadi silik cizgi falan da goremiyorum ben sizce dogru mu
Normal kaset test yap canım regl geciktiysearkadaslar regl gecikmesi sonrasi yaptim erken gebelik testi direkt - cikti ve bi degisim olmadi silik cizgi falan da goremiyorum ben sizce dogru mu
Merhabalar benimde son adet dönemim 24 nisan 2-3 mayıs yumurtlama sanırım erken gebelik testi yaptım meraktan 9 mayısta çıkmadı şimdi sizi görünce yarında ben yapayım diye düşündüm yada 1-2 gün daha beklesem mi milenedim bat 18-19 mayıs gibiSizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2848504
Canım ben de yarın yapıcam yapabilirsin ama kaset test al silik bile olsa gösterir kendini 4 gün kala inşallah birbirimize hayırlı haberler verebiliriz benim de tansiyonum bugün çok yüksek sebebini bilmiyorum karın ağrım da var inşallah gebelik vardır da bı problem yokturMerhabalar benimde son adet dönemim 24 nisan 2-3 mayıs yumurtlama sanırım erken gebelik testi yaptım meraktan 9 mayısta çıkmadı şimdi sizi görünce yarında ben yapayım diye düşündüm yada 1-2 gün daha beklesem mi milenedim bat 18-19 mayıs gibi