- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
-
- Konu Sahibi fatosunblogu
Nedense hep evlat edinmek istiyordum belki cocugum olsada edinirim ,kısmetimizde varsa olurAh inşallah olur bende çok korkuyorum çabuk ümitsizliğe kapılan bir yapım var Allah hepimize nasip etsin günlerdir bu blogları okuyorum
Normal kaset test yaptınızmı sonradan predictörle yaptıgınızın fotosu varmıAh inşallah olur bende çok korkuyorum çabuk ümitsizliğe kapılan bir yapım var Allah hepimize nasip etsin günlerdir bu blogları okuyorum
Normal testler hep negatif 9 undan beri 4 tane yapmışımdır hergün .Normal kaset test yaptınızmı sonradan predictörle yaptıgınızın fotosu varmı
Normal testler hep negatif 9 undan beri 4 tane yapmışımdır hergün .
bunu prodctr ile yaptımNormal kaset test yaptınızmı sonradan predictörle yaptıgınızın fotosu varmı
Hemen cıktıysa vardır bence inşallah bende gebelik istiyorum olmuyor
Altında early yazıyor amaYok benim bundan degl canım predictör early benimki
Predictör pembe kutu oluyo kutusu daha büyük bundanAltında early yazıyor ama
Hadi ya ben bunları internetten aldım ondan böyle gelmiş o zaman . Eczaneden alırım yarın bide aile hekimlikleri hcg bakıyor mu pandemide . Bilginiz var mıPredictör pembe kutu oluyo kutusu daha büyük bundan
GittiGidiyor dan aldım canım ben ikisi 50 tl eczanede tanesini 40 a satıyolar.bakıyolar ama adetm gecikti de yoksa bakmıyolarHadi ya ben bunları internetten aldım ondan böyle gelmiş o zaman . Eczaneden alırım yarın bide aile hekimlikleri hcg bakıyor mu pandemide . Bilginiz var mı
Benmde regl yarın bugün hem erken gebelik testi hemde normal 5tlikden yaptım ikiside silik çıktı regl günü geçmesini beklicem kan vermem içinİnşallah regl olmam da verebilirim
Bende kahverengi akıntı geldi yarın regl olmam lazım bende olmazsam kan vereceğimBenmde regl yarın bugün hem erken gebelik testi hemde normal 5tlikden yaptım ikiside silik çıktı regl günü geçmesini beklicem kan vermem için
Hadi inşAllah hakkımızda hayırlısı olsunBende kahverengi akıntı geldi yarın regl olmam lazım bende olmazsam kan vereceğim
Merhaba hamile misiniz? Bende bugun bu testi kullandım aynı şekil çizgi çıktı?Kızlar adetime 3 gün var . 1 hafta önceden bende akşam bulantıları başladı ve normalde yemeye karşı çok iştahlıyımdır bir şeylerin kokusu hayali beni iğrendirmeye ve daha az yemeye başladım . Gece ve akşam özellikle yemekten sonra bulantılarım oluyor ama kusmuyorum . Nisan 16 sı regl 1. Gün . Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 0.10 çıktı ve 13 üne kadar bugün dahil 4-5 idrar testim negatif . Ama rüyamda bebek görüyorum sürekli anne olacakmışım gibi bir his var . Bu belirsizlik çok kötü şimdi yine erken gebelik testi yaptım ve sanki rüya görüyorum ilk defa silik bir çizgi görüyor gibiyim sizde görüyor musunuz ilk defa bu ay denedik ilk aydan olmaz diye düşünüyoruz ama çok istiyoruz pcos da var
Bende kahverengi akıntı oldu yarın adet günüm normalde olmazsam ve geçerse test yapacağım .Merhaba hamile misiniz? Bende bugun bu testi kullandım aynı şekil çizgi çıktı?
Hadi ya inşallah gebeliktirBende kahverengi akıntı oldu yarın adet günüm normalde olmazsam ve geçerse test yapacağım .
Çok silik ama bu test güvenilir değil bence geçerse kaset test yapalım çünkü bende de böyle çıkmıştıHadi ya inşallah gebeliktirBenim ki de bu. Yarın bat günüm. Var mı sizce?
Bu test bende de hayali çizgi çıkardı prodoctor da ilk beş dk çıktı çıktı çıkmadı direk atın kizlar hayali çizgi çıkıyor yanıltan
Hadi yaaa ama ben daha öncede yaptım bu testi geçen ay yaptım. Geçen haftada yaptım hep negatifti hiç böyle olmamıştıÇok silik ama bu test güvenilir değil bence geçerse kaset test yapalım çünkü bende de böyle çıkmıştı