Kasık ağrısı halsizlik yorgunluk var bende bilemedim acaba geç dong
Olabilir tabiki. Ya bn adet günümde negatifi görünce içimdeki umit hiç gitmedi. Sekiz aydır test yapıyordum. Heray negatifi görünce bu ayda olamdi diyip kestirip atiyrodum. Bu ay farklıydı negatifi gördüm ama içimdeki hoş hamilesin diyordu. Üçüncü günü ogrendimKasık ağrısı halsizlik yorgunluk var bende bilemedim acaba geç dongumu
Ayyy hadi insalalh vardır bnce yaptırın kan testi o sizie kesin sonuç verir. Yani yoksada üzülmeyin. Ama bu kadar gecikme gebelik yoksa adette duzenliyse normal değildir kadın doğum muayanesi olmalısınız. Güzel haberlerinizi bekliyorimGecikmenin 4 günü yani birinci haftası evet
İnşallah canım çok sağol randevu aldım 28 de gidicem eşimde bende o kadar isdiyoruz ki hayırlısı Allah'tanAyyy hadi insalalh vardır bnce yaptırın kan testi o sizie kesin sonuç verir. Yani yoksada üzülmeyin. Ama bu kadar gecikme gebelik yoksa adette duzenliyse normal değildir kadın doğum muayanesi olmalısınız. Güzel haberlerinizi bekliyorim
Dualarımız sizinleİnşallah canım çok sağol randevu aldım 28 de gidicem eşimde bende o kadar isdiyoruz ki hayırlısı Allah'tan
Öncelikle hepimizin Cumamız mübarek olsun Allah isdeyen herkese nasip etsin o duyguyuDualarımız sizinle
Çok teşekkürler Allah razı olsun yeni katildim bu siteye iyikide katilmişim çok teşekkürlerDualarımız sizinle
Cumlemizden bnde adetim gecikince katıldım yeniÇok teşekkürler Allah razı olsun yeni katildim bu siteye iyikide katilmişim çok teşekkürler
BendeCumlemizden bnde adetim gecikince katıldım yeni
Öncelikle çook tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Acaba gecikmenizin kaçıncı gününde kan vermeye gittiniz? Ben de şu an sizle aynı durumdayım gecikmenin ilk günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bugün gecikmenin 4. Günü. Devam ederse kan vermek istiyorum ne zaman vermeliyim acaba ?Ayy valla olmuş değer yeni dedi doktor yarın tekrar kan vericem yükselirse kadın doğuma ama doktor hamilesin dedi. Bnce geç döllenme oldu ayy devam eder insalalh ilk gebeliğim düşük olmuştu.dualarinizi bekliyorum
Bn üçüncü günü verdim ama sonucun çok düşüktu şimdi çok şükür yükseliyor. adet olacağınız tarihten bir hafta sonra keisn sonuç olur düşünüyorum. Adetimin 3 günü betahcg değerim 10 4. Günü 63 çıktı 6. Günü 63 hala değer bakmaya devam edicek salı günü. Umarım olmuştur dualarım sizinleÖncelikle çook tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Acaba gecikmenizin kaçıncı gününde kan vermeye gittiniz? Ben de şu an sizle aynı durumdayım gecikmenin ilk günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bugün gecikmenin 4. Günü. Devam ederse kan vermek istiyorum ne zaman vermeliyim acaba ?
Bir hafta kesin sonuç diyorlar hep evet ama o kadar heyecanlıyım ki yarın 5. Günü dayanamıyorum hemen gidip kan vermek istiyorum, heyecan işteBn üçüncü günü verdim ama sonucun çok düşüktu şimdi çok şükür yükseliyor. adet olacağınız tarihten bir hafta sonra keisn sonuç olur düşünüyorum. Adetimin 3 günü betahcg değerim 10 4. Günü 63 çıktı 6. Günü 63 hala değer bakmaya devam edicek salı günü. Umarım olmuştur dualarım sizinle
Amin inşallah.Bir hafta kesin sonuç diyorlar hep evet ama o kadar heyecanlıyım ki yarın 5. Günü dayanamıyorum hemen gidip kan vermek istiyorum, heyecan işteBir de adetlerim çok düzenlidir, saati bile pek oynamaz o yüzden heyecanlıyım. Belirtilerimiz bile aynı sizinle, inşallah ben de sizin gibi bir sonuçla dönerim evime inşallah sağ salim kavuşun evladınıza siz de ☺☺
Ay Allahım amin inşallahhAmin inşallah.Olmusturda aynı vakitlerde büyütüruz. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk olsun diye.
canım geç döllenme ne oluyor?Bnmki geç döllenme olmuş adetimin üçüncü günü betahcg artış oldu teşekkürler cevabınızı icin
Yumurtlama günü adetimin sonuna doğru olmuş demek bildiğim kadarıyla. Normalde ortalarında olması gerekiyor.canım geç döllenme ne oluyor?
benimde bu ay öyle oldu henüz adet olmadım,2 ğün gecti ve inanılnaz gögüs ağrım var.kan verdim gecen hafta cıkmadı.testte de cıkmadı inşallah geç döllenmedir::)))Yumurtlama günü adetimin sonuna doğru olmuş demek bildiğim kadarıyla. Normalde ortalarında olması gerekiyor.
Adetten bir hafta sonra yeniden verin bnm adetim üçüncü günü pozitif oldu. Umarım olmuştur dualarım sizinlebenimde bu ay öyle oldu henüz adet olmadım,2 ğün gecti ve inanılnaz gögüs ağrım var.kan verdim gecen hafta cıkmadı.testte de cıkmadı inşallah geç döllenmedir::)))
inşallah canm ya 3düşükten sonra yüzüm gülsün artıkAdetten bir hafta sonra yeniden verin bnm adetim üçüncü günü pozitif oldu. Umarım olmuştur dualarım sizinle