Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Gecikmenin 4 günü yani birinci haftası evet
Ayyy hadi insalalh vardır bnce yaptırın kan testi o sizie kesin sonuç verir. Yani yoksada üzülmeyin. Ama bu kadar gecikme gebelik yoksa adette duzenliyse normal değildir kadın doğum muayanesi olmalısınız. Güzel haberlerinizi bekliyorim

İnşallah canım çok sağol randevu aldım 28 de gidicem eşimde bende o kadar isdiyoruz ki hayırlısı Allah'tan

Öncelikle çook tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Acaba gecikmenizin kaçıncı gününde kan vermeye gittiniz? Ben de şu an sizle aynı durumdayım gecikmenin ilk günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bugün gecikmenin 4. Günü. Devam ederse kan vermek istiyorum ne zaman vermeliyim acaba ?

Bn üçüncü günü verdim ama sonucun çok düşüktu şimdi çok şükür yükseliyor. adet olacağınız tarihten bir hafta sonra keisn sonuç olur düşünüyorum. Adetimin 3 günü betahcg değerim 10 4. Günü 63 çıktı 6. Günü 63 hala değer bakmaya devam edicek salı günü. Umarım olmuştur dualarım sizinle

Bir hafta kesin sonuç diyorlar hep evet ama o kadar heyecanlıyım ki yarın 5. Günü dayanamıyorum hemen gidip kan vermek istiyorum, heyecan işte Bir de adetlerim çok düzenlidir, saati bile pek oynamaz o yüzden heyecanlıyım. Belirtilerimiz bile aynı sizinle, inşallah ben de sizin gibi bir sonuçla dönerim evime inşallah sağ salim kavuşun evladınıza siz de ☺☺

Amin inşallah. Olmusturda aynı vakitlerde büyütüruz. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk olsun diye.

Amin inşallah. Olmusturda aynı vakitlerde büyütüruz. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk olsun diye.
Ay Allahım amin inşallahh Biz daha 3 aydır uğraşıyoruz çok yeni, olmazsa da moral bozmak yok Allah isteyen herkese nasip eder inşallah zamanı gelince

Evet evet. O kadar dogruki. Olmuyor dmeye başlayınca oluyirsada olmuyor bn hastahneye gitmiştim kadın doğuma sorun yok dedi mesela ama hala bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum. bu ay olmadıysada en kısa zmnada hayırlı mübarek evlatlarla doldursun kucaginizi. Dualarım siziinle

Yumurtlama günü adetimin sonuna doğru olmuş demek bildiğim kadarıyla. Normalde ortalarında olması gerekiyor.
benimde bu ay öyle oldu henüz adet olmadım,2 ğün gecti ve inanılnaz gögüs ağrım var.kan verdim gecen hafta cıkmadı.testte de cıkmadı inşallah geç döllenmedir::)))

benimde bu ay öyle oldu henüz adet olmadım,2 ğün gecti ve inanılnaz gögüs ağrım var.kan verdim gecen hafta cıkmadı.testte de cıkmadı inşallah geç döllenmedir::)))
Adetten bir hafta sonra yeniden verin bnm adetim üçüncü günü pozitif oldu. Umarım olmuştur dualarım sizinle

Adetten bir hafta sonra yeniden verin bnm adetim üçüncü günü pozitif oldu. Umarım olmuştur dualarım sizinle
inşallah canm ya 3düşükten sonra yüzüm gülsün artık( gögüs acısı ilk defa böyle oldu o biraz şaşırttı beni.sizede hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…