Düzenli olarak adet goruyosan ve adet olmadiysan inşallah hamişsindirUmarım. Dokuz aya yakındır uğraşıyoruz psikolojik olarak belirtileri hissetmekten korkuyorum belirtilerim var ama
Evet olabilir tabi ama 5 gün geçmiş bence yeniden test yapmak için uygun bir zaman. İnşaAllah gönlünüzce olsun sağlıklısı ve hayırlısıDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Ay çok güzelAyy valla olmuş değer yeni dedi doktor yarın tekrar kan vericem yükselirse kadın doğuma ama doktor hamilesin dedi. Bnce geç döllenme oldu ayy devam eder insalalh ilk gebeliğim düşük olmuştu.dualarinizi bekliyorum
3 4 gün sonra tekrar test yap şimdi neqativ olub sonra pozitiv ola bilir
Senin yerinde olsam kosarak gider kan testi verirdim . Bence gitmelisinDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Belim ağrıyordu.her ay uğraşıyorduk açıkçası evde test yapıyordum ya ne bilim anneler hissediyor galiba.erken gebelik negatif olduğu halde içimde hep ümit vardı. Kaşıntı kaşıntı var ilk gebeligimdede olmuştu. Sağ kaşığım içten kaşınıyor gibi hafif bir ağrı. İnsalalh sağlıkla devam ederAy çok güzelmaşaAllahh kaç çıktı belirtileriniz neydi
Gittim değerim 10 çıktı yarın yeniden gdiicem yükselmeye devam ederse gebelik kesinleşecek. Doktor hamielsin dedi devam eder isnallhSenin yerinde olsam kosarak gider kan testi verirdim . Bence gitmelisin
Dün konuşmuştuk sizinle olmuş gebelik haber vermek istedim
Ay çok tebrik ederimDün konuşmuştuk sizinle olmuş gebelik haber vermek istedim
İki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istememGittim değerim 10 çıktı yarın yeniden gdiicem yükselmeye devam ederse gebelik kesinleşecek. Doktor hamielsin dedi devam eder isnallh
Teşekkür ederim daha çok yeniymis 10 değerim yükselirse kesinlesecekAy çok tebrik ederimçok sevindim sağlıkla kucagina al inseAllah
Yerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falanBelim ağrıyordu.her ay uğraşıyorduk açıkçası evde test yapıyordum ya ne bilim anneler hissediyor galiba.erken gebelik negatif olduğu halde içimde hep ümit vardı. Kaşıntı kaşıntı var ilk gebeligimdede olmuştu. Sağ kaşığım içten kaşınıyor gibi hafif bir ağrı. İnsalalh sağlıkla devam eder
Allah'ın izniyle yükselir hamiş olursunTeşekkür ederim daha çok yeniymis 10 değerim yükselirse kesinlesecek
Eevt doktor yarında Kan vermemi soyeldiİki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istemem
Yok kanamam olmadı daha yeni ya belki sonra olur akıntım var beyaz akışkan. Ovulasyon kullanmadım. Pek ilişkide olmadı öyle. Yani yumurtlamayı takip ediyordum bu ay birakmistikYerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falan