Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

abtl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
141
65
23
Düzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara

3 4 gün sonra tekrar test yap şimdi neqativ olub sonra pozitiv ola bilir

Umarım. Dokuz aya yakındır uğraşıyoruz psikolojik olarak belirtileri hissetmekten korkuyorum belirtilerim var ama

Umarım. Dokuz aya yakındır uğraşıyoruz psikolojik olarak belirtileri hissetmekten korkuyorum belirtilerim var ama
Düzenli olarak adet goruyosan ve adet olmadiysan inşallah hamişsindir ben üç kere hamile oldum her üçünde 7 ci haftaya kadar tesde kanda çıkmadı her kesde aynı olmuyoki benimde adetim hep düzenli. Allah'ın izniyle hamis olursun. Bı kaç gün bekle tekrar test yap

Evet olabilir tabi ama 5 gün geçmiş bence yeniden test yapmak için uygun bir zaman. İnşaAllah gönlünüzce olsun sağlıklısı ve hayırlısı

Ay çok güzel maşaAllahh kaç çıktı belirtileriniz neydi

3 4 gün sonra tekrar test yap şimdi neqativ olub sonra pozitiv ola bilir

Senin yerinde olsam kosarak gider kan testi verirdim . Bence gitmelisin

Ay çok güzel maşaAllahh kaç çıktı belirtileriniz neydi
Belim ağrıyordu.her ay uğraşıyorduk açıkçası evde test yapıyordum ya ne bilim anneler hissediyor galiba.erken gebelik negatif olduğu halde içimde hep ümit vardı. Kaşıntı kaşıntı var ilk gebeligimdede olmuştu. Sağ kaşığım içten kaşınıyor gibi hafif bir ağrı. İnsalalh sağlıkla devam eder

Gittim değerim 10 çıktı yarın yeniden gdiicem yükselmeye devam ederse gebelik kesinleşecek. Doktor hamielsin dedi devam eder isnallh
İki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istemem

Yerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falan

Yerleşme kanaması falan yaşadınız mı yumurtlama tarihinizi net biliyor musunuz akıntı veya ovülasyon testi falan
Yok kanamam olmadı daha yeni ya belki sonra olur akıntım var beyaz akışkan. Ovulasyon kullanmadım. Pek ilişkide olmadı öyle. Yani yumurtlamayı takip ediyordum bu ay birakmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…