Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de. de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle durumda olan varmı acaba nolur banada bir fikir verin
Adet olmadiysaniz yeniden kan verin bnce 18 Kasım ekimin 1 de kan verdiyseniz bir ay geçmiş üzerinden. Adetiniz düzenli mıdır

Düzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben oğluma hamileyken negatif çıkmıştı testim

4 gün önce test yaptım ama cikmadi erken gebelik ola bilirmi
En net sonucu kan testi verir bnce. Adet olmanız gereken tarihten bir hafta sonra. Bnde adetim 22 güne bir olur. Bnde üçüncü günü yaptım betam çok düşüktü çok yeniyken öğrendim. Gönlünüzce olsun. Bana geç döllenme olabilir dedi aile hekimi ama kadın doğum muayane daha olmadim

En net sonucu kan testi verir bnce. Adet olmanız gereken tarihten bir hafta sonra. Bnde adetim 22 güne bir olur. Bnde üçüncü günü yaptım betam çok düşüktü çok yeniyken öğrendim. Gönlünüzce olsun. Bana geç döllenme olabilir dedi aile hekimi ama kadın doğum muayane daha olmadim
Çok teşekkürler bilgi için canim randevu aldım 28 de ama merak etim

Olur olmaz pek doğru olmazda. Kan testi yaptırdım dediniz gecikmenin kaçıncı günü yaptırdınız eğer gecikmenizin ilk haftası yaptırdıysaniz negatif olması olabilir. Geç döllenme vsden.
Gecikmenin 4 günü yani birinci haftası evet

X