- 14 Kasım 2022
- 68
- 8
- 29
Adet olmadiysaniz yeniden kan verin bnce 18 Kasım ekimin 1 de kan verdiyseniz bir ay geçmiş üzerinden. Adetiniz düzenli mıdırMerhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de. de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle durumda olan varmı acaba nolur banada bir fikir verin
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben oğluma hamileyken negatif çıkmıştı testimDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Bnmki geç döllenme olmuş adetimin üçüncü günü betahcg artış oldu teşekkürler cevabınızı icinErken gebelik testlerine güvenmiyorum ben oğluma hamileyken negatif çıkmıştı testim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim sizin adınizaBnmki geç döllenme olmuş adetimin üçüncü günü betahcg artış oldu teşekkürler cevabınızı icin
Çok teşekkür ederim sevgilerHayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim sizin adıniza
Evet 35 günlük adet dongum var dotkor normal demişdiAdet olmadiysaniz yeniden kan verin bnce 18 Kasım ekimin 1 de kan verdiyseniz bir ay geçmiş üzerinden. Adetiniz düzenli mıdır
4 gün önce test yaptım ama cikmadi erken gebelik ola bilirmiEvet 35 günlük adet dongum var dotkor normal demişdi
Anladım.Evet 35 günlük adet dongum var dotkor normal demişdi
Hamile olma şansim varmı acaba çünkü çok isdiyoruz Allah im isdeyen herkese nasip etsin inşallahAnladım.
En net sonucu kan testi verir bnce. Adet olmanız gereken tarihten bir hafta sonra. Bnde adetim 22 güne bir olur. Bnde üçüncü günü yaptım betam çok düşüktü çok yeniyken öğrendim. Gönlünüzce olsun. Bana geç döllenme olabilir dedi aile hekimi ama kadın doğum muayane daha olmadim4 gün önce test yaptım ama cikmadi erken gebelik ola bilirmi
Gecikmenizin kaçıncı günüHamile olma şansim varmı acaba çünkü çok isdiyoruz Allah im isdeyen herkese nasip etsin inşallah
23 günüGecikmenizin kaçıncı günü
Acaba böyle teste çıkmıyor olabilirmi23 günü
Bazı kadınlarda nadirde olursa oluyormuş bn sizi umutlandirmayayimda. Gebe kalamdan çok araştırdım. Çok uzun bir zaman 23 gün bilemiyorum.Acaba böyle teste çıkmıyor olabilirmi
Çok teşekkürler bilgi için canim randevu aldım 28 de ama merak etimEn net sonucu kan testi verir bnce. Adet olmanız gereken tarihten bir hafta sonra. Bnde adetim 22 güne bir olur. Bnde üçüncü günü yaptım betam çok düşüktü çok yeniyken öğrendim. Gönlünüzce olsun. Bana geç döllenme olabilir dedi aile hekimi ama kadın doğum muayane daha olmadim
Ola bilirmi diyosunuzBazı kadınlarda nadirde olursa oluyormuş bn sizi umutlandirmayayimda. Gebe kalamdan çok araştırdım. Çok uzun bir zaman 23 gün bilemiyorum.
Ola bilirmi diyosunuz
Kasık ağrısı halsizlik yorgunluk var bende bilemedim acaba geç dongumuBazı kadınlarda nadirde olursa oluyormuş bn sizi umutlandirmayayimda. Gebe kalamdan çok araştırdım. Çok uzun bir zaman 23 gün bilemiyorum.
Ola bilirmi diyosunuz
Olur olmaz pek doğru olmazda. Kan testi yaptırdım dediniz gecikmenin kaçıncı günü yaptırdınız eğer gecikmenizin ilk haftası yaptırdıysaniz negatif olması olabilir. Geç döllenme vsden.Ola bilirmi diyosunuz
Gecikmenin 4 günü yani birinci haftası evetOlur olmaz pek doğru olmazda. Kan testi yaptırdım dediniz gecikmenin kaçıncı günü yaptırdınız eğer gecikmenizin ilk haftası yaptırdıysaniz negatif olması olabilir. Geç döllenme vsden.