Teşekkür ederim sevgilerinşallah canm ya 3düşükten sonra yüzüm gülsün artık( gögüs acısı ilk defa böyle oldu o biraz şaşırttı beni.sizede hayırlı olsun
Merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmıdırİki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istemem
Yumurtanızın çatladığından emin misiniz o günMerhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır
Ovulasyon testi bı gün önce çift çizgiydi ogun siliklesmistiYumurtanızın çatladığından emin misiniz o gün
AnladımOvulasyon testi bı gün önce çift çizgiydi ogun siliklesmisti
Umarım bir mucize olur diyelim o zamanAnladım
Yani varsa 12.günde çıktığını söylüyor genelde arkadaşlar ama bilemedim
Ben daha önce gebelik yaşamadım ama sanki olsa çıkardı gibiyumurtlama üzerinden 14-15 gün geçince yeniden test hapın
Merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmı
Anladım
Yani varsa 12.günde çıktığını söylüyor genelde arkadaşlar ama bilemedim
Ben daha önce gebelik yaşamadım ama sanki olsa çıkardı gibiyumurtlama üzerinden 14-15 gün geçince yeniden test hapın
7 gün sonra testinizi tekrar edin lütfen. Ben implantasyon öncesi ve post implantasyom embryo gelişim ve embriyonik kök hücre uluslararası uzmanıyım.Düzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Umarım bir mucize olur diyelim o zaman
Teşekkür ederim cevabınız için pozitif hamielymisim ama geç döllenmeden şüpheleniyor aile hekimimizin kadın doğuma 30 Kasım'da gideceğim7 gün sonra testinizi tekrar edin lütfen. Ben implantasyon öncesi ve post implantasyom embryo gelişim ve embriyonik kök hücre uluslararası uzmanıyım.
Yaşasın. Harika. ne demek buradayım. her zaman gönüllü destek oluyorum.Teşekkür ederim cevabınız için pozitif hamielymisim ama geç döllenmeden şüpheleniyor aile hekimimizin kadın doğuma 30 Kasım'da gideceğim
Çok teşekkür ederim sevgilerYaşasın. Harika. ne demek buradayım. her zaman gönüllü destek oluyorum.
Merhaba adetiniz ne kadar sürüyor normalde? Benimde adetin gecikti bugün 2 günüm dün kan verdim negatif çıktı doktor bir hafta sonra bir daha kan ver başlangıçta çıkmayabilir dedi ama bilmiyorum ya. Vermelimiyim sizceDüzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara
Yedi sekiz gün sürer. Tabiki verin bnmde ilkte çıkmadı sonra çıktı. Olmazssada üzülmeyin. Dualarım sizinleMerhaba adetiniz ne kadar sürüyor normalde? Benimde adetin gecikti bugün 2 günüm dün kan verdim negatif çıktı doktor bir hafta sonra bir daha kan ver başlangıçta çıkmayabilir dedi ama bilmiyorum ya. Vermelimiyim sizce
Hayırlı olsın bu arada sağlıkla kucağınıza alın inş. İstemeizce insan bir üzülüyor o negatifi görünce ama herşeyin hayırlısı tabiki. Teşekkür ederimYedi sekiz gün sürer. Tabiki verin bnmde ilkte çıkmadı sonra çıktı. Olmazssada üzülmeyin. Dualarım sizinle
Bnde çok üzüldüm inanın. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk. İlk gebeliğim düşük oldu. Ama işte herşeyin vakti zamani varmis. Allah'ım en kısa zmnda nasıp etsin insalalh.Hayırlı olsın bu arada sağlıkla kucağınıza alın inş. İstemeizce insan bir üzülüyor o negatifi görünce ama herşeyin hayırlısı tabiki. Teşekkür ederim
Ay bence eveeeetttKizlar dün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı sonuç ben pek fazla anlayamadım sizce hamile miyim ?
Reglin geçti mi geçmediyse ne kadar varKizlar dün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı sonuç ben pek fazla anlayamadım sizce hamile miyim ?
Dört gün geçti reglmReglin geçti mi geçmediyse ne kadar var