Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

İki günde bir kan vermek gerekiyor diyorlar beta artışı için ama işinize karışmak istemem
Merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır

Merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır
Yumurtanızın çatladığından emin misiniz o gün

Ovulasyon testi bı gün önce çift çizgiydi ogun siliklesmisti
Anladım
Yani varsa 12.günde çıktığını söylüyor genelde arkadaşlar ama bilemedim
Ben daha önce gebelik yaşamadım ama sanki olsa çıkardı gibi yumurtlama üzerinden 14-15 gün geçince yeniden test hapın

Umarım bir mucize olur diyelim o zaman

Merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtamin catladigi gün beraberlik oldu 13.gun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hala umut varmı

Kızlar benim yumurtlama haftam daha dün bitti. Yumurtlama günümden neredeyse eminim, reglim gunu gunune olur 12 senedir + takvim + kendimi dinleyerek akinti vs takip ediyorum. hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum

7 gün sonra testinizi tekrar edin lütfen. Ben implantasyon öncesi ve post implantasyom embryo gelişim ve embriyonik kök hücre uluslararası uzmanıyım.

Umarım bir mucize olur diyelim o zaman

7 gün sonra testinizi tekrar edin lütfen. Ben implantasyon öncesi ve post implantasyom embryo gelişim ve embriyonik kök hücre uluslararası uzmanıyım.
Teşekkür ederim cevabınız için pozitif hamielymisim ama geç döllenmeden şüpheleniyor aile hekimimizin kadın doğuma 30 Kasım'da gideceğim

Merhaba adetiniz ne kadar sürüyor normalde? Benimde adetin gecikti bugün 2 günüm dün kan verdim negatif çıktı doktor bir hafta sonra bir daha kan ver başlangıçta çıkmayabilir dedi ama bilmiyorum ya. Vermelimiyim sizce

Yedi sekiz gün sürer. Tabiki verin bnmde ilkte çıkmadı sonra çıktı. Olmazssada üzülmeyin. Dualarım sizinle

Yedi sekiz gün sürer. Tabiki verin bnmde ilkte çıkmadı sonra çıktı. Olmazssada üzülmeyin. Dualarım sizinle
Hayırlı olsın bu arada sağlıkla kucağınıza alın inş. İstemeizce insan bir üzülüyor o negatifi görünce ama herşeyin hayırlısı tabiki. Teşekkür ederim

Hayırlı olsın bu arada sağlıkla kucağınıza alın inş. İstemeizce insan bir üzülüyor o negatifi görünce ama herşeyin hayırlısı tabiki. Teşekkür ederim
Bnde çok üzüldüm inanın. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk. İlk gebeliğim düşük oldu. Ama işte herşeyin vakti zamani varmis. Allah'ım en kısa zmnda nasıp etsin insalalh.

Kizlar dün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı sonuç ben pek fazla anlayamadım sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_20221129_021913.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_20221128_142420_493.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 157
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…