- 30 Mart 2022
- 5.204
- 2.936
Anladım darısı bana olsun ve diğer tüm arkadaşlarıma inşaAllahYok kanamam olmadı daha yeni ya belki sonra olur akıntım var beyaz akışkan. Ovulasyon kullanmadım. Pek ilişkide olmadı öyle. Yani yumurtlamayı takip ediyordum bu ay birakmistik
İnşallah cani gönülden tüm dualarım sizinle olmasını isteyen herekseAnladım darısı bana olsun ve diğer tüm arkadaşlarıma inşaAllahsizin de sağlıkla ilerlesin
Bn çok seyelr denedim hayır macunu soğan kürleri vs vs hiç birinden sonuç almadım kaderimde bu zamn varmış diyorum olur umarım en kısa zmndaKizlar hamile kalmak icin neler kullanıyorsunuz yaptigin ozel birsey varsa bizimlede paylasirmisibn cok
Ben incir ve havuç kürü kullaniyorum. Bakalim nasip. Bide bende cikolata kisti var Rabbim nasip ederse hamis oluruz elbette. Bu kürü kullaninca kasiklarimda vajinamda batma agri oldu yumurtlama gunlerinde ve cok mutlu oldum sanirim gelisiyo cwtliyo diyeBn çok seyelr denedim hayır macunu soğan kürleri vs vs hiç birinden sonuç almadım kaderimde bu zamn varmış diyorum olur umarım en kısa zmnda
Çok teşekkür ederimSenin adına çok sevindim canım. Bende 1 yıldır bekliyorum. İnşallah bu güzel haberi en hayırlı zamanda bende alırım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun
İNŞALLAH değeriniz orantılı bir şekilde devam eder ve sağlıklı bi hamilelik geçirip sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Benim de adetim 4 gün gecikti test yapmaya korktuğum için yapamıyorum.şubat ayında düşük yaptım bendeDeğerim 23 yükselmiş. Bn çok aceleci davrandım galiba bir hafta sonra kan testi yaptırmış olsa tam vaktinde ogrencekmisim. Doktorum Perşembe Gine test yapalım gebelik bildirimi açalım dedi. Umarım artış devam eder vede kucağımıza alırız. İlk gebeliğim düşük olmuştu bu bni çok korkutuyor dualarınızi bekliyorum. İsteyen herkese nasip etsin Hz Allah.
11 kasim adet olmam lazımdi negatif çıktı erken gebelik 14 Kasım'da değerim 10 çıktı 15 Kasım'da 23 yarında bir dhaa kan ve idrar vericem doktor gebelik bildirimini baslatacak. Umarım olmuştur. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk heray gebelik testi yapıyordum negatif çıkınca Gine olmadı diye üzülüyordum ama bu ay çok farklıydı Gine üzüldüm ama Umut hep vardı anneler hissediyor galiba. Umarım sizinkide olur bu ay olmazssada en kısa zaman içinde olur dualarım sizinle. Dualarınızı beklerim.Merhaba sizinle hemen hemen aynı sürede ilerliyoruz sanırım. Reglim bugün itibariyle 4 gün gecikti normalde pcos var bende ancak her ayın 13 ü gibi adet olurum. Ben 3.günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün doktoruma gittim yumurtan çatlamış eğer olursa geç döllenme olur dedi. Siz 4.günde mi yaptırdınız kan testinizi? Eğer bir gün önce yaptırsanız sanırım negatif çıkacaktı kısmet işte :)
Benim de bat 13 kasım dı 15kasımda kan verdim negatif çıktı ama ilk defa umutsuz değilim gerçekten farklı hissediyorum içim kıpır kıpır o kadar negatif teste rağmen bir de rüya gördüm onun da etkisi olabilir :)) siz de umut oldunuz bana umarım benim de aynı şekildedir umarım evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur11 kasim adet olmam lazımdi negatif çıktı erken gebelik 14 Kasım'da değerim 10 çıktı 15 Kasım'da 23 yarında bir dhaa kan ve idrar vericem doktor gebelik bildirimini baslatacak. Umarım olmuştur. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk heray gebelik testi yapıyordum negatif çıkınca Gine olmadı diye üzülüyordum ama bu ay çok farklıydı Gine üzüldüm ama Umut hep vardı anneler hissediyor galiba. Umarım sizinkide olur bu ay olmazssada en kısa zaman içinde olur dualarım sizinle. Dualarınızı beklerim.
Bir sıkıntım yoktu sadace düşük sonrası gebe kalamadım. Doktor stresten dolayı olmadığını söylemişti. Umarım olmuştur. En ksia zmnda haberi alırsınız. Erken gebelik testim tam kırmızı çıkmadı daha.silik çıkıyor.buda normalmiş öyle dedi doktor 50 üstünde olunca betahcg idrarda pozitiflesirmis. Merakla bekliyorum sziden gzuel haberi.Benim de bat 13 kasım dı 15kasımda kan verdim negatif çıktı ama ilk defa umutsuz değilim gerçekten farklı hissediyorum içim kıpır kıpır o kadar negatif teste rağmen bir de rüya gördüm onun da etkisi olabilir :)) siz de umut oldunuz bana umarım benim de aynı şekildedir umarım evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olurBu arada bende pcos var kaç aydır yumurtlamam olmuyordu ama adetim hiç gecikmezdi ilk defa gecikti sizde bir sıkıntı var mıydı?
İnşallah dua edin banaBir sıkıntım yoktu sadace düşük sonrası gebe kalamadım. Doktor stresten dolayı olmadığını söylemişti. Umarım olmuştur. En ksia zmnda haberi alırsınız. Erken gebelik testim tam kırmızı çıkmadı daha.silik çıkıyor.buda normalmiş öyle dedi doktor 50 üstünde olunca betahcg idrarda pozitiflesirmis. Merakla bekliyorum sziden gzuel haberi.
Edeceğimİnşallah dua edin bana