Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Bir de belirtilerin neydi tam olarak farklı hissediyor muydun oluşan belirtileri
Düzenli olarak adet görüyorum bu ay adetim gecikti adet günümde test yaptım erken gebelik ama negatif çıktı bugün beşinci günüm adet olmadım . Aslında erken gebelik testi negatif olunca ümidim kesildi ama adet ağrılarımda geçti. Belirtilerim de var. Geç döllenme olmuş olabilir mi ne zmn kan testi yaptırmaliyim? Teşekkür ederim cevaplayanlara

Bir de belirtilerin neydi tam olarak farklı hissediyor muydun oluşan belirtileri
Adet günü normal adet belirtilerim vardı. Sonra belim ve sırtıma geçti ağrılar sonrada sağ kasığım ağrıyordu düne kadar. Şimdi geçti. Uykum vardı halsizlik.hala var dünde göğüs baslarimda şiddetli ağrı var. Ha birde adetim gecikmeden göğüs uclarimda yara vardı .

Benim de belim de bazen sızı gibi ağrı oluyor bir de sabahları inanılmaz aç uyanıyorum açlıktan tekrar uykuya dalamıyorum 😂 ara sıra kasıklar da batma oluyor bir de rahim kasılmaları da oluyor. 23 kasımda test yapmalısın dedi sözüne güvendiğim biri ama beklemek çok zor 🥹
Adet günü normal adet belirtilerim vardı. Sonra belim ve sırtıma geçti ağrılar sonrada sağ kasığım ağrıyordu düne kadar. Şimdi geçti. Uykum vardı halsizlik.hala var dünde göğüs baslarimda şiddetli ağrı var. Ha birde adetim gecikmeden göğüs uclarimda yara vardı .

Benim de belim de bazen sızı gibi ağrı oluyor bir de sabahları inanılmaz aç uyanıyorum açlıktan tekrar uykuya dalamıyorum 😂 ara sıra kasıklar da batma oluyor bir de rahim kasılmaları da oluyor. 23 kasımda test yapmalısın dedi sözüne güvendiğim biri ama beklemek çok zor 🥹
Ayy hadi isnallh şey çok zor adetle gebelik belirti aynı. Bnce adetin bir hafta geçince belli olur her türlü. Umarım olmuştur

İşte tuhaf bir mutluluk var içimde anlamadım 🥰 bazen hiç belirti olmuyor bazen çoğu oluyor ama adet gibi de değil değişik valla. bir de göğüslerim çok şişerdi normalde şimdi hiç bişey yok nerdeyse

İşte tuhaf bir mutluluk var içimde anlamadım 🥰 bazen hiç belirti olmuyor bazen çoğu oluyor ama adet gibi de değil değişik valla. bir de göğüslerim çok şişerdi normalde şimdi hiç bişey yok nerdeyse
Anladım. Evet evet bnde diyordum aha oldum. Tuvalete gidiyordum yok bişi insalalh olmuştur canım. Bu ay olmadıysada diğer ay olur inşallah

Maşallah darısı başıma inşallahh 🥹 bende dayanabilirsem haftayı bitirip öyle kan vereceğim inşallah
Evet bugün yaptırdim 63 olmuş güzel artmış dedi masallh salı günü bir daha kan vericem bakicai galiba sonra kadın doğum olur gibi

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de. de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle durumda olan varmı acaba nolur banada bir fikir verin

X