Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Yaaa çok sevindim Allah'ım nasip et. Tam olarak süreci anlatabilir misin rica etsem bende bir umut Bekliyorum da
Canım ben bu ay hiç beklemiyordum süpriz oldu bana adetim geçikince test yapınca öğrendim ben öncesi belirti çok yasamadık sadece arada karın da agrı oluyordu ama çok az adet olacağım sandım adetim gecıkmese zaten hamile oldugumu anlamazdm suan 7+0 olduk.

Anladım bende geçen 2 günde kasık ağrısı yaşadım adet oldum sandım hatta ama yok. Belirti olarakta hicbirsey yok. Bugün 3.gun dün test yaptım negatif

Anladım bende geçen 2 günde kasık ağrısı yaşadım adet oldum sandım hatta ama yok. Belirti olarakta hicbirsey yok. Bugün 3.gun dün test yaptım negatif
Bende test yapmstım adetin 2.günü kaset test yaptım ama ben evde o vardı bekledm 1 dk falan bişey çıkmadı diye çöpe atmıştım ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım oda kaset testti bu kez 2dk bekledm ışıkda zor gözükecek seklde silik cıktı ama zor farkettm aklma çöpdeki test geldı çöpten aldm baktım meğerse oda çok zor gözükecek şekilde silik çıkmıs ben farketmemişim hemen gidip erken gebelik testi aldım onda daha netti silik çizgi adetin son gunu 6.gün kan verdım canım 212 cıktı beta bes gun sonra tekrar verdim kan 1998 cıktı zaten o gun kese gorduk 4+6 haftalık olmus. Yani herkesde farklı olabilir erken gebelik testi daha net çıkıyor

Anladım ben erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı naisp etsin Allah. Belirti olarak birşey varmiydi acaba

Anladım ben erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı naisp etsin Allah. Belirti olarak birşey varmiydi acaba
Amin canım çok teşekkür ederim. Bende normal adet olacakmısım gibi belirti vardı karnım çok az ağrıyordu bide gögsüm çok şişti adet olmadan önce şişer benim zaten ama adetten farklı belirti çok kötü mide yanması oldu bende sabh ve gece çok kötüydü tek fark mide yanması oldu değerleri adet belirtisi gibi farklı bi belirtim yoktu yanı normalde de agrısız adet gecırırm ve gunu gununde olur adetim

Belki geç döllenme dir adetin çok geçiktiyse kan ver istersen bazı kişilerin idrarda çıkmıyormus kanda belli oluyormus

Belki geç döllenme dir adetin çok geçiktiyse kan ver istersen bazı kişilerin idrarda çıkmıyormus kanda belli oluyormus
Evet geç döllenme olabilir bnmde erken gebelik testim negatifti kanda pozitfiti üçüncü günü betam 9 du. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet geç döllenme olabilir bnmde erken gebelik testim negatifti kanda pozitfiti üçüncü günü betam 9 du. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok yeni daha adet son gunu verirsin bide kan canım deger yukselr zaten bu sure zarfında dinlen folık asit kullan hersey gönlünce olsun inşallah

Benim adetim 26-27-28,günde bir düzenli olarak olur hep ama bilmiyorum kanida vermek istemedim negatifi görüp moralim bozulmasın iyice diye zaten perşembe günü hastanede sonuç randevum vardı başka bir şey için o zamana kadar olmazsam onlarda bakar sanırım ne için böyle olduğuna

Bakalım inşallah öyledir ve sağlıkli olur herşeyden korkuyorum

Hayrlısı olsun canım inşallah hamilesindir

Gunaydin. Nasılsiniz. Ben nerdeyse 1 bucuk senedir yumurtlamiyordum, doru durust adetimde olmuyordu zaten. Ama son 7 ay normal gunu gununeydi adetim. Ama yumurtlamiyordum. Son adetim 4 aralik basladi. Ben 31 aralik bide baktim yumurtlamisim. Adet agrisi gibi agrlarm, sandim adet olacam ama, tuvaletde baktim yumurtlamisim. Baya sevindim tesaduf, sabah esimle birlikteligmiz olmustu. Ayin 1 de birlikteligmiz oldu. Degerlendirdik yani. Adetim 3 ocak olacakti, ama hala olmadi. Belirti öbursu gun gece hafif kask batmam oldu, yatagma uzanrken. Bide 2-3 gun ates basmasi oldu, bide normal vajinal akıntim. Kokusuz ve kaşintisiz. Hani bende geç dollenme oldu ya, ben ne zaman test yaparsam sonuc alirim? Cun ki baska belirtim yok. Adet belirtisi bile yok. Banada fikir bildirirseniz çok sevinirim.

8-9 gün sonra kanda çıkar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…