Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Ben yaptim negativ cikti. Bide adet gunum gecerse yapacagim. Sonucta 4 gun var daha.

2 keremi yumurtladin acaba? Cun ki 6-7-8 gun ve 15 gun silik. Silik olunca yalnis bilmiyorsam, yumurta catlamiş oluyor.

Bnde öyleyim gece bı terliyorum bı bakıyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor Of belirtiler adet ile gebelik aynı

Hayırlı olsun cnm Maşallah peki göğüslerdeki belirti yumurtlamada gününden beri mi vardı yoksa adet günümü
Eğer yumurtlama gününden bu yana ağrıdiysa adet gününün yaklaştığında yada adet günü degistimi mesala Bnm çok şişti başta şimdi biraz indi ama halen acıyor

Bnde öyleyim gece bı terliyorum bı bakıyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor Of belirtiler adet ile gebelik aynı
Evet geç döllenme. Gec yumurtladim. Sabiraizliktan yaptim. Sansimi deneyeyim dedim. Ama ayak konusu evet yaa, ayaklarim donuyor resmen. Boyle olmamistim ki ben. Hep adet oluyorum ama boyle belirtilerde degil yani, su an cok sicak basti, ayyy ben piştim resmen. Esime tursu koyuyodum, canim tursu cekti, normalde sevmiyorum, bu tursuyu, yememde. Ne bileyim, kismet Allahin. Verirse nimet vermezse hikmetdir.

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Benim göğsüm hiç agrımadı adet gününe yakın uc dört gün kala şişti

Walla canm Bnm bekle daha adet günün geçsin bakalım çıkar zaten varsa bir iki güne ekşi mi Ayşe geliyor ozamanRabbim hayırlısını versin inşallah hepimize başka belirtiler ney peki bnde şimdi detarjan poşetlerini kaldırdım belime feci ağrı girdi inslalah adet olacagimdan değildir

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Benim göğsüm hiç agrımadı adet gününe yakın uc dört gün kala şişti
Amin canm Amin sağlıkla bebeğinize alın inşallah kucağınıza bakalım bekleyeyim zaten cumartesiye kadar olmazsam hamilelik varda diye ümit ediyorum..
Acaba hayıt gıda takviyesi kullandım o mu yaotiki bu belirtileri dedim

ekşi degl acı. Lahana turşusu. Gelsinde ister aywe gelsin ister Atli gelsin yeterki sag salim gelsin.

Ne yaptın cnm son durumun nasıl
Son durum 10 ocak yaptim neqativ. Bu sabah erkenden yaptim neqativ. Adet gunum 14u. Eger gecerse bidaha o zaman yapacagim. Kismet canim ya. Vardir bundada bir Hikmet. Ama hala kasik agrilarim devam ediyor. Pekde atet olacakmisim gibi degilim. Atesim yukseliyor, ayaklarim buzgibi. Gecen gunu lahana turşusu yedim, normalde yemezdim. Yedim ama zehirlenmis gibi oldum. Ne bileyim vucudum acayip tepkiler veriyor. Ayni tursuyu esimde yedi ama hic bir sey olmadi. Gece terlemelerim....ama testler ne gativ. Bakalim beklicez.

Son düzenleme:
Allah razı olsun canm Amin inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah Bugün olmam gereken tarih gelen yok şimdilik son adet tarihinin baz alsam beklesem
Bugun adet
Allah razı olsun canm Amin inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah Bugün olmam gereken tarih gelen yok şimdilik son adet tarihinin baz alsam beklesem
Adet geçikmesi 3.gün yap canım erken gebelik testi yap çıkar

Naptın canım bugün adet gündü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…