Çatlamış bnce değerlendirin mutlakaKızlar iyi akşamlar ovülasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum bi bakar mısınız bugün çok silik çıktı yorumlayabilir misinz kafam çok karıştıEki Görüntüle 3189630
Ben yaptim negativ cikti. Bide adet gunum gecerse yapacagim. Sonucta 4 gun var daha.Aslında yapmak istemiyorum yha yoksa diye uzulucem çünkü hep böyle oldu geçerse adetim yapayım diyorum dua edin inşallah hayırlısıyla hayirsiysa olsun bebişim ve tüm isteyenlerin negatifleri görmek beni mahvetti yha tutmuşsa diye ümit var sadece
Evet. Erken yapmışsınız çıkmayabilir geç döllenme ise belirtileriniz ney sizde cnmBen yaptim negativ cikti. Bide adet gunum gecerse yapacagim. Sonucta 4 gun var daha.
Bnde öyleyim gece bı terliyorum bı bakıyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor Of belirtiler adet ile gebelik aynıYok daha bekliyorum. Iyice adete yaklasayim diyorum. Ama kasık agrilarimda, iyice artdi, farkli olmaya basladi....mide yanmam gitdi, ama hala göguslerim agrimiyor. Bilmiyorum bekleyecegim. Atesim baya baya yukseliyor bir anda. Gece hele nerdeyr esimi yataktan atacaktim sıcak diye. Terleme felan...bu kadar degildim ben.
Hayırlı olsun cnm Maşallah peki göğüslerdeki belirti yumurtlamada gününden beri mi vardı yoksa adet günümüAmin canım çok teşekkür ederim. Bende normal adet olacakmısım gibi belirti vardı karnım çok az ağrıyordu bide gögsüm çok şişti adet olmadan önce şişer benim zaten ama adetten farklı belirti çok kötü mide yanması oldu bende sabh ve gece çok kötüydü tek fark mide yanması oldu değerleri adet belirtisi gibi farklı bi belirtim yoktu yanı normalde de agrısız adet gecırırm ve gunu gununde olur adetim
Evet geç döllenme. Gec yumurtladim. Sabiraizliktan yaptim. Sansimi deneyeyim dedim. Ama ayak konusu evet yaa, ayaklarim donuyor resmen. Boyle olmamistim ki ben. Hep adet oluyorum ama boyle belirtilerde degil yani, su an cok sicak basti, ayyy ben piştim resmen. Esime tursu koyuyodum, canim tursu cekti, normalde sevmiyorum, bu tursuyu, yememde. Ne bileyim, kismet Allahin. Verirse nimet vermezse hikmetdir.Bnde öyleyim gece bı terliyorum bı bakıyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor Of belirtiler adet ile gebelik aynı
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Benim göğsüm hiç agrımadı adet gününe yakın uc dört gün kala şiştiHayırlı olsun cnm Maşallah peki göğüslerdeki belirti yumurtlamada gününden beri mi vardı yoksa adet günümü
Eğer yumurtlama gününden bu yana ağrıdiysa adet gününün yaklaştığında yada adet günü degistimi mesala Bnm çok şişti başta şimdi biraz indi ama halen acıyor
Walla canm Bnm bekle daha adet günün geçsin bakalım çıkar zaten varsa bir iki güne ekşi mi Ayşe geliyor ozamanEvet geç döllenme. Gec yumurtladim. Sabiraizliktan yaptim. Sansimi deneyeyim dedim. Ama ayak konusu evet yaa, ayaklarim donuyor resmen. Boyle olmamistim ki ben. Hep adet oluyorum ama boyle belirtilerde degil yani, su an cok sicak basti, ayyy ben piştim resmen. Esime tursu koyuyodum, canim tursu cekti, normalde sevmiyorum, bu tursuyu, yememde. Ne bileyim, kismet Allahin. Verirse nimet vermezse hikmetdir.
Amin canm Amin sağlıkla bebeğinize alın inşallah kucağınıza bakalım bekleyeyim zaten cumartesiye kadar olmazsam hamilelik varda diye ümit ediyorum..Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Benim göğsüm hiç agrımadı adet gününe yakın uc dört gün kala şişti
Walla canm Bnm bekle daha adet günün geçsin bakalım çıkar zaten varsa bir iki güne ekşi mi Ayşe geliyor ozamanRabbim hayırlısını versin inşallah hepimize başka belirtiler ney peki bnde şimdi detarjan poşetlerini kaldırdım belime feci ağrı girdi inslalah adet olacagimdan değildir
İnşallah hamilesndir canım herşey gönlünce olsunAmin canm Amin sağlıkla bebeğinize alın inşallah kucağınıza bakalım bekleyeyim zaten cumartesiye kadar olmazsam hamilelik varda diye ümit ediyorum..
Acaba hayıt gıda takviyesi kullandım o mu yaotiki bu belirtileri dedim
Sağlıkla gelsin minnak ozaman Rabbim her isteyene nasip etsin cnmekşi degl acı. Lahana turşusu. Gelsinde ister aywe gelsin ister Atli gelsin yeterki sag salim gelsin.
Allah razı olsun canm Amin inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallahİnşallah hamilesndir canım herşey gönlünce olsun
Ne yaptın cnm son durumun nasılekşi degl acı. Lahana turşusu. Gelsinde ister aywe gelsin ister Atli gelsin yeterki sag salim gelsin.
Son durum 10 ocak yaptim neqativ. Bu sabah erkenden yaptim neqativ. Adet gunum 14u. Eger gecerse bidaha o zaman yapacagim. Kismet canim ya. Vardir bundada bir Hikmet. Ama hala kasik agrilarim devam ediyor. Pekde atet olacakmisim gibi degilim. Atesim yukseliyor, ayaklarim buzgibi. Gecen gunu lahana turşusu yedim, normalde yemezdim. Yedim ama zehirlenmis gibi oldum. Ne bileyim vucudum acayip tepkiler veriyor. Ayni tursuyu esimde yedi ama hic bir sey olmadi. Gece terlemelerim....ama testler ne gativ. Bakalim beklicez.Ne yaptın cnm son durumun nasıl
Bugun adetAllah razı olsun canm Amin inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallahBugün olmam gereken tarih gelen yok şimdilik son adet tarihinin baz alsam beklesem
Adet geçikmesi 3.gün yap canım erken gebelik testi yap çıkarAllah razı olsun canm Amin inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallahBugün olmam gereken tarih gelen yok şimdilik son adet tarihinin baz alsam beklesem
Bugun adet
Adet geçikmesi 3.gün yap canım erken gebelik testi yap çıkbitkilesel gıda takviyeleri geckme yapar
Bakalım ozaman öyle yapayım acaba gıda takviyeleri geciktirir miBugun adet
Adet geçikmesi 3.gün yap canım erken gebelik testi yap çıkar
Naptın canım bugün adet gündü sanırımSon durum 10 ocak yaptim neqativ. Bu sabah erkenden yaptim neqativ. Adet gunum 14u. Eger gecerse bidaha o zaman yapacagim. Kismet canim ya. Vardir bundada bir Hikmet. Ama hala kasik agrilarim devam ediyor. Pekde atet olacakmisim gibi degilim. Atesim yukseliyor, ayaklarim buzgibi. Gecen gunu lahana turşusu yedim, normalde yemezdim. Yedim ama zehirlenmis gibi oldum. Ne bileyim vucudum acayip tepkiler veriyor. Ayni tursuyu esimde yedi ama hic bir sey olmadi. Gece terlemelerim....ama testler ne gativ. Bakalim beklicez.