Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Kan testi net sonuç verir bilemiyorum polikistik over hakkında pek bilgim yok gönlünüzce olsun herşey. En kısa zmnda kucağınızi doldursun cenabı Allah. Dualrim sizinle
Aminn çok teşekkürler pazartesi kan tahlili vericem sonucu yazarım hamile değilsem de Allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah. İsteyen herkese

Aminn çok teşekkürler pazartesi kan tahlili vericem sonucu yazarım hamile değilsem de Allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah. İsteyen herkese
Evet. Üzülmeyin nasibiniz sizi bekliyordur. Diğer ay yeniden denersiniz. Hem duymuştum polikistik hastaları tedavi olup çocuk sahibi oluyorlarmis. İlk gebeligimde düşük olmuştu üzerine dokuz ay uğraştık birde hic bir sıkıntı yok diyordu doktorlar. Öyle olup olmaması inanın daha çok yoruyor. Şimdide daha kalbini duyamadik. Dualarınızı beklerim. En kısa zmnda nasıp etsin insalalh. Kucaklarimizi dolsun insalalh

Benim de yardımınıza ihtiyacım var. Yumurtlama günüm 21 kasımdı ve bugün adet olmam gerekiyordu ama adet sancısı gibi sancım var sabahtan beri ara ara vuran ne gelen var ne giden hiç böyle olmazdı bir gün bile gecikmem olmadı şimdiye kadar saat bile şaşmadı test yapsam çıkar mı acaba

Bu süreci ablamda yaşadık ablam çok uğraştı aşılama tüp bebek vs hepsini denedi hatta bi tüp bebekle hamile kaldığında benim düğünümde düşük yaptı o yüzden evlendiğimde 2 sene korunduk biraz ablamı beklemek istedim sonra ablam yine tüp Bebekle hamile kaldı şu an 1 yaşında Allah'a şükür. Biraz sabretmek gerekiyor İnşallah sizde kalp atışlarını duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız

Amin amin insalalh. Tıp çok gelişti Allah yardımcınız olsun.

Adetiniz bir hafta sonra kan testi yaptırın bnce en net sonuç öyle alirisniz. Yumurtlama üzerine 10 gün sonra pozitif oluyor genelde ama bazın kadinlarda pozitif olma süresi uzun olabiliyor.gonlunuzce olsun.erken gebelik testim adetim uzeirne beş gün geçince çok hafif belli oluyordu. Sabredebilirseniz bir hafta bekleyin. Dualarim sizinle

Bende aynı durumdayım bugun tam 6gün gecti erken gebelik testim negatif cıktı umarım hamileyizdir.

Bende de Aynı belirtiler var 6gün gecikti erken gebelik negatif cıktı.

İnşallah canım pazartesi kan vereyim dedim cunku yumurtlama günümün üstüne tam 15 gün oluyor pazartesi günü kanda çıkar diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim dualarım sizinle

Sizi tebrik ederim diğer mesajlarınızı da okudum ama yakalayamadım. Kaç günde öğrendiniz acaba bende erken gebelik testi yaptım 5 gün geçti ama negatif. Acaba umudu kesmeli miyim?

Merhabalar son durum nedir merak ediyorum bende aynı durumdayim tüm belirtiler var ama 5 gün geçti erken gebelik testi negatif

Bende de Aynı belirtiler var 6gün gecikti erken gebelik negatif cıktı.
Bn hamileyim geç döllenme olmuş umarım hsmielsinizdir
Sizi tebrik ederim diğer mesajlarınızı da okudum ama yakalayamadım. Kaç günde öğrendiniz acaba bende erken gebelik testi yaptım 5 gün geçti ama negatif. Acaba umudu kesmeli miyim?
Adetiniz bir hafta geçince kan testi yaptırın net sonuç alırsınız. Adetim geçtiği halde betami 9 ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…