Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Birde geç yumurtlama olduğu zaman adet surenizde uzayabilir diye biliyorum

Hayırlısı olsun canım. Demekki zamanı varmıs daha beklemediğin an hamile kalırsın hep öle oluyor herşey gönlünce olsun
Amin canım çok teşekkür ederim. Sende sağlıkla sihhatle kucağına alırsın inşallah bebisini

Birde geç yumurtlama olduğu zaman adet surenizde uzayabilir diye biliyorum
Geç yumurtlama olunca adetde gecikiyor oylemi? O zaman hesaplamalarima gore adet gunume 1 hafta kalmiş oluyor. 31 aralik yumurtladım. Bu gun 7 gun oldu. Normal adetimden 4 gun gecti. Acaba ayin 10u. Test yaparsam bir şey çika bilirmi?

Geç yumurtlama olunca adetde gecikiyor oylemi? O zaman hesaplamalarima gore adet gunume 1 hafta kalmiş oluyor. 31 aralik yumurtladım. Bu gun 7 gun oldu. Normal adetimden 4 gun gecti. Acaba ayin 10u. Test yaparsam bir şey çika bilirmi?
Canım şimdi döllenme 8-10gun içinde gerçekleşiyor. Sonrasında kanda beta HCG yukselmeye başlıyor. Sonra idrara geçiyor. Ama bir sperm 3 gün canlı yaşayabiliyor. Ortalama iki hafta dersek ayın 14u gibi bakmak lazım diye hesapladım ben. Bazıları erkende ogrneebiliyor. Kesin bir gün vermek doğru olmaz.

Şöyle bir durumda var yumurtlama öncesi ilişki olduysa o zamanda tutmuş olabilir. Sadece yumurtlama günü değil 1-2 gün öncesindede doktorlar cinsel ilişki öneriyor. O zamanlardada hamile kalma ihtimali yüksek yani. Eğer ilişkiniz olduysa o zamandan da tutmuş olabilir

Evet öncesinde bir birlikteligmiz oldu. Bide dun ben uzaninca resmen gozlerim kararmaya basliyodu. Uzaninca amma. Basım sarhos gibi dumanlaniyodu sanki. Midem her seye yanmaya basladi. Bunlar dun gunduz oldu, atesim ufak ufak yukseldi. Ama gece...saat 7-8 civari, kasklarimda adet sancisi gibi sancim oldu hafif. Ve ufaktan ufaktan bacagmada vurdu. Acaba adetmi olacağim? Bende hep bacagim agrirda. Bide belim agriyordu. Ama goguslerimde tik yok, ama tum vucudum baya balon gibi kaç gundur şiş. Resmen davul gibi geziyorum. . Test yapmayada korkuyorum. Bu gun 8-ci gun, yumurtlamadan 8 gun gecmiş oluyor. Şu an gece yarisi, terleyerek uyandim. Normalde terlemelerim hic olmaz, anca bazen, adet donemlerimde...oda bazen. KISACASI ABLAM, NE BILEYIM, ELIM ALLAHTA, ICIMDE KIPIR KIPIR BIR UMUTLA, ACABAMI DIYE DIYE BEKLIYORUM GUNLERI.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur herşey

Merhaba yoldaşlar bnmde durumum Yumurtlamadan bu yana göğüs ağrısı ve sol kasık ağrısı hissettiren bir ağrı bayag 10gun sürdü kasık ağrım sonrada 3gun önce siddetli sol kasık ağrısı bıçak saplar gibi giren çıkan şimdi ise yok son adet tarihim çok azda olsa bir iki gün oynar Kasım'da 28.gun adet oldum Aralık'ta 29.Adet oldum bu ay ise adetime iki gün var geçtiğim Aya göre acaba acaba son adeti mi baza mi almalıyım belirtim ise şu an kurudum akıntım vardı durdu oda az yani bazen sarı bazen beyaz az geldi şimdi ise yok bebek isyltiyorum hayıt ekstrati çoban çökerten gibi gıda takviyesi kullandım. Eşimde kullandı bende yani birazda olsa beklentim var göğüslerim çok şişti ama biraz söndü şu an sadece acıma var başka bişey de yok sizce nedir fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum

Erken gebelik testi yapabilirsin geç döllenme olmadıysa çıkar

Naptın test yaptinmi
Yok daha bekliyorum. Iyice adete yaklasayim diyorum. Ama kasık agrilarimda, iyice artdi, farkli olmaya basladi....mide yanmam gitdi, ama hala göguslerim agrimiyor. Bilmiyorum bekleyecegim. Atesim baya baya yukseliyor bir anda. Gece hele nerdeyr esimi yataktan atacaktim sıcak diye. Terleme felan...bu kadar degildim ben.

InşeAllah rabbim umutlarimizi boşa çikartmasın. Aminnnn

Aldim, simdi aldim test...misafirlikteyim, eve gidince acaba yapayimmi? Bu gun yumurtlamadan tam 10 gun gectdi. Yarin 11 olacak...

Kızlar iyi akşamlar ovülasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum bi bakar mısınız bugün çok silik çıktı yorumlayabilir misinz kafam çok karıştı

Aslında yapmak istemiyorum yha yoksa diye uzulucem çünkü hep böyle oldu geçerse adetim yapayım diyorum dua edin inşallah hayırlısıyla hayirsiysa olsun bebişim ve tüm isteyenlerin negatifleri görmek beni mahvetti yha tutmuşsa diye ümit var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…