Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Kızlar merhaba normalde adet günüm yarın ama 2 saat önce kahverengi leke geldi peceteye hatta ufakta beyazla kahverengi ufak bir pıhtı gibi birşey geldi. Şuan da yok. Testte yapıyorum erken gebelik testi ama negatif sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi yada stresten adetmi olamıyorum. Yerleşme kanaması böyle olurmu yani pıhtı olması biraz imkansız gibi gözüktü bana ama

Merhabalar son durum nedir merak ediyorum bende aynı durumdayim tüm belirtiler var ama 5 gün geçti erken gebelik testi negatif
Kan testim 7. Günde 2 çıktı negatif 10. Günde kaset test yaptım negatif ve bugün Gecikmenin 11. Günü hala adet olamadım

Kızlar merhaba benimde 1 haftadır kasık,bel sırt ağrım karın bölgemde şişlik var hatta bazen bacaklarıma vuruyor ağrı adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bir bilgisi olan var mı ????

Benim de 3 gündür adetim gecikti. Gecikmenin 1.günü test negatifti. Bu gece yine test yaptım uykudan uyanıp . 5 dakika bekledim sonra testi dolaba koydum uyudum… 3 saat sonra tekrar bakınca silik pembe çizgi gördüm… daha önce iki gün bekleyen testte bile hiç çizgi çıkmadı oyüzden heyecanlandım açıkçası. Belki çok yeni bir hamileliktir. Bir hafta bekleyip tekrar yapın testi bence.
Benimde siizn gibi acaba hamilemisiniz

Kızlar merhaba benimde 1 haftadır kasık,bel sırt ağrım karın bölgemde şişlik var hatta bazen bacaklarıma vuruyor ağrı adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ilk idrarla ama negatif çıktı bir bilgisi olan var mı ????
Merhaba cumartesi günü doktordaydim hamileliğin tek düşündürücü yanının adet gecikmesi olduğunu söyledi onun için sende benim gibi erkenden testler yapıp kafanı bulandirma gününü bekle. Zaten adet belirtileri ve hamilelik aynı belirtileri veriyor. Belki olacaksınız belkii geç döllenme olduğu için çıkmıyor olabilir

Evet pcos hastasıyım ama hamile kalmak için uğraşınca acaba geç döllenme mi oldu diye umut etmiyor değilim hala adet görmedim 2 hafta oldu
Pcoslarda böyle adet duzensizlikleri olur maalesef birde üzerine stres yapıyorsanız adet olmanizi engelliyor olabilir

Günaydın kozlar yardımlarınızı bekliyorum polikistik överim ama genelde adetlerim 45 yada 50 günde oluyor şuan tam 63 gündür adet değilim. 2 kere test yaptım 50 gün ve 56 günlerde negatif çıktı 2 gündür göğüs hassasiyetim başladı sertleşti ama gelen giden yok ne yapmalıyım

Günaydın kozlar yardımlarınızı bekliyorum polikistik överim ama genelde adetlerim 45 yada 50 günde oluyor şuan tam 63 gündür adet değilim. 2 kere test yaptım 50 gün ve 56 günlerde negatif çıktı 2 gündür göğüs hassasiyetim başladı sertleşti ama gelen giden yok ne yapmalıyım
Kan testi yaptırmanızı önerirrim. En kesin sonucu o verir. Gönlunuzce olsun herşey dularim sizinle

Umarım öyledir ama biraz daha beklemek istiyorum kesin yoktur ama bu kadar uzun süre adet olmamam kafama takılmıyor değil
Pcoslarda doktorların genel olarak verdiği tavsiye kilo konusu kilonuz nasıl bilmiyorum ama hafifte kilonuz olsa tek çözümün kilo vermek olduğunu söylüyorlar

Pcoslarda doktorların genel olarak verdiği tavsiye kilo konusu kilonuz nasıl bilmiyorum ama hafifte kilonuz olsa tek çözümün kilo vermek olduğunu söylüyorlar
Kilom normal aşırı kilo alan biri değilim ama bende pek fark etmiyor 52 kiloyum ama maalesef hep aynı yeni bel ağrım başladı tam ortası hafif ağrıyor

X