- 8 Haziran 2021
- 38
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz bir kadin
Kızlar beni dün açtığım konudan taniyanlariniz vardır kusura bakmayın çok heyecanlıyım anlatacak kimsem yok diye burayaaa yazıyorum bildiğiniz gibi ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ondan bir gün sonrada ve buraya attım resimleri herkes gebelik var kan ver diyince dün gece acilin yolunu tuttum doktor hem idrar hem kan testi istedi 4 saate çıkar dedi ama biz beklemedik acil kalabalık ti zaten 3 saat sıra beklemiştik.
Neyse e nabız dan bakarsınz dediler ama bn e nabiza giremiyorum çünkü e devlet şifrem yok
Esiminkinden baktım benm hastaneye gittiğim orda gözüküyor ama tahlil yok tahlillerimde gozukurmu sizce kaçta çıkar sonuç yada bn nasıl öğrenebilirim.
Tabi ki sabırsız ben dururmuyim bugünde erken gebelik testi yaptım çünkü yaptgm testin yanlış sonuç verebileceğini okumuştum.markasi (prodoctor early erken gebelik testi)
Yan yana iki gebelik testi olan 3 ve 4 gün önceye ait. Tek tek attığım iki resimde bugüne ait test
farkediyor mu bilmiyorum ama çok daha net bugunki test
Neyse e nabız dan bakarsınz dediler ama bn e nabiza giremiyorum çünkü e devlet şifrem yok
Esiminkinden baktım benm hastaneye gittiğim orda gözüküyor ama tahlil yok tahlillerimde gozukurmu sizce kaçta çıkar sonuç yada bn nasıl öğrenebilirim.
Tabi ki sabırsız ben dururmuyim bugünde erken gebelik testi yaptım çünkü yaptgm testin yanlış sonuç verebileceğini okumuştum.markasi (prodoctor early erken gebelik testi)
Yan yana iki gebelik testi olan 3 ve 4 gün önceye ait. Tek tek attığım iki resimde bugüne ait test
farkediyor mu bilmiyorum ama çok daha net bugunki test