Çatlatma iğnesi olduysanız 15 ya da 16.gün gibi adet gelirKizlar çok yardımınıza ihtiyacım var bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandım ovitrellenin 11. Günü adetime 2 gün varken evde erken gebelik ve kaset test yaptım negatif çıktı bugün ovitrellenin 13 . Günü ve bugün adet olmam lazımdı evde yine erken gebelik ve kaset test yaptım kaset negatif erken gebelik çok silik çıktı sizce gebelik var mıdır böyle olan oldu mu hiç aranızda görseli ekliyorum sadece bana mı öyle geldi bı bakabilir misiniz
Sanırım çocuğunuz var Allah size bağışlasın peki sizin gebelik belirtileriniz nasıldı benim 3 gündür çok akıntım var normalde adet olmadan önce sancım olur ertesi gün adet olurum ama 3 4 gündür sol kasigim bir iki dk agriyip geçiyor karnım adet olacakmisim gibi ağrıyor 5 dakika sonra geçiyor gün içerisinde bir kaç saat arayla sancılarım oluyor adet olucam diyorum olmuyorumÇatlatma iğnesi olduysanız 15 ya da 16.gün gibi adet gelir
Eski düzeninizde gelmeyebilir yani.
İğneyi burur vurmaz çatlamıyor
Yani bugün adet gününüz değil
evet çizgi ben de gördüm ama hatalı da olabilir çok kez başıma geldi. En iyisi yarın sabah ilk idrarla bi daha yapın
Gebelik ve adet belirtileri aynı. O yüzden şundandır bundandır diyemiyorum. Her ikisi de olabilir inşaAllah bebiş olsunSanırım çocuğunuz var Allah size bağışlasın peki sizin gebelik belirtileriniz nasıldı benim 3 gündür çok akıntım var normalde adet olmadan önce sancım olur ertesi gün adet olurum ama 3 4 gündür sol kasigim bir iki dk agriyip geçiyor karnım adet olacakmisim gibi ağrıyor 5 dakika sonra geçiyor gün içerisinde bir kaç saat arayla sancılarım oluyor adet olucam diyorum olmuyorum
Teşekkür ederimGebelik ve adet belirtileri aynı. O yüzden şundandır bundandır diyemiyorum. Her ikisi de olabilir inşaAllah bebiş olsunben belirtilerimi yazmıştım bi başlıkta. Onun linkini bırakıyorum aşağıya.
Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim
Gebelik var gibi gözüküyor umutlandırmayayım ama ne yaptınız kan verdiniz miEki Görüntüle 3543713 sizce hamile miyim
Bence de hamilesin hemen kan testi verKızlar merhaba. Adetim 2 gün geçince test yapmıştım ilk 1 dakika baktım ve olsa çıkar deyip kenara koymuştum o an atamamıştım daha sonra atmaya geldiğimde böyle olduğunu gördüm belki 10 belki 15 dakika sonraydı bilemiyorum ama yinede ilk saniyeler çıkmadığı için umursamamıstım görümcemde merak edince çekip ona atmıstım şimdi 1 hafta geçti hala olmayınca resimlerden bulup size danışmak istedim yani hala hamile değilimdir herhalde bugün olurum yarın olurum diye dolaşıyorum. pek gecikme yaşamam ilk defa bu kadar uzun olmadığım oldu sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir ha birde 12 gün önce influanza atlattım ilaç kullanmadım ama onun etkiside olabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim
Kan testi vermedim dün akşam yeniden test yaptım awox marka ama çok fazla bel ve kasık ağrım olduğu için olucam diye bekliyorumBence de hamilesin hemen kan testi ver
NaptinizKan testi vermedim dün akşam yeniden test yaptım awox marka ama çok fazla bel ve kasık ağrım olduğu için olucam diye bekliyorum🌫
Dün akşam kan testine gidecektim Yengemiz vefat edince eşim İstanbul'a gitti gelmesini bekliyordum ama lekelenmem oldu devamı gelecek mi onu takip ediyorum ama büyük ihtimal kimyasal geçiriyorumNaptiniz
Yerleşme olabilirmi acabaDün akşam kan testine gidecektim Yengemiz vefat edince eşim İstanbul'a gitti gelmesini bekliyordum ama lekelenmem oldu devamı gelecek mi onu takip ediyorum ama büyük ihtimal kimyasal geçiriyorum
Allah rahmet eylesinDün akşam kan testine gidecektim Yengemiz vefat edince eşim İstanbul'a gitti gelmesini bekliyordum ama lekelenmem oldu devamı gelecek mi onu takip ediyorum ama büyük ihtimal kimyasal geçiriyorum
Hayır canım az önce yoğun bir şekilde geldi planlı değildi zaten 19 aylık bebeğim var daha kısmetsr 3 4 yaşlarında düşünüyorumYerleşme olabilirmi acaba
Ya bebisiniz daha küçük ilerde inşallahHayır canım az önce yoğun bir şekilde geldi planlı değildi zaten 19 aylık bebeğim var daha kısmetsr 3 4 yaşlarında düşünüyorum
Aynen daha bebek ☺Ya bebisiniz daha küçük ilerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?