Erken gebelik testi çok silik çizgi

Gunes1503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
15
6
1
27
Kizlar çok yardımınıza ihtiyacım var bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandım ovitrellenin 11. Günü adetime 2 gün varken evde erken gebelik ve kaset test yaptım negatif çıktı bugün ovitrellenin 13 . Günü ve bugün adet olmam lazımdı evde yine erken gebelik ve kaset test yaptım kaset negatif erken gebelik çok silik çıktı sizce gebelik var mıdır böyle olan oldu mu hiç aranızda görseli ekliyorum sadece bana mı öyle geldi bı bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20250208_144445.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 29
Çatlatma iğnesi olduysanız 15 ya da 16.gün gibi adet gelir
Eski düzeninizde gelmeyebilir yani.
İğneyi burur vurmaz çatlamıyor
Yani bugün adet gününüz değil

evet çizgi ben de gördüm ama hatalı da olabilir çok kez başıma geldi. En iyisi yarın sabah ilk idrarla bi daha yapın

Sanırım çocuğunuz var Allah size bağışlasın peki sizin gebelik belirtileriniz nasıldı benim 3 gündür çok akıntım var normalde adet olmadan önce sancım olur ertesi gün adet olurum ama 3 4 gündür sol kasigim bir iki dk agriyip geçiyor karnım adet olacakmisim gibi ağrıyor 5 dakika sonra geçiyor gün içerisinde bir kaç saat arayla sancılarım oluyor adet olucam diyorum olmuyorum

Gebelik ve adet belirtileri aynı. O yüzden şundandır bundandır diyemiyorum. Her ikisi de olabilir inşaAllah bebiş olsun ben belirtilerimi yazmıştım bi başlıkta. Onun linkini bırakıyorum aşağıya.

Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…