• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi olabilir mi

Selam . Seni heyecanlamdırmak istemem fakat geçen ay yumurtlamadan 3 gün sonra ara ara olan kasık ağrılarım başladı. Normalde çok iştahsızımdır iştahım bir anda açıldı hamileliğe ihtimal vermemiştim adet günümde test yaptım pozitid geldi. Umarım sende aynılarını yaşarsın
Merhabaa benimde yumurtlamadan sonra o gün ilişki oldu 21 Haziranda. Sonra beyaz akıntım başladı hergün batırıyor resmen çamaşırımı ve ara ara bi sızlama oluyor gibi. Bugün ilişki üzerinden 4 gün geçmiş oldu. Acaba diyorum belirti olabilir mi ( regl öncesi mutlaka beyaz akıntım gelir mesela ama bu kadar çok olmaz ve Şuan reglme daha 12 gün var )

Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm
L larinsu var mıymış gebelik sizin

İğne batması gibi değil ama sanki o an regl olacakmış gibi bir ağrıydı sonra hemen geçiyordu
Merhaba konunun üzerinden biraz geçmiş ama umarım görürsün bir hafta on gündür sürekli adet ağrım var belimde ve kasıklarımda. Bir ağrı giriyo tamam diyorum bu sefer adet oldum bişey çıkmıyor sonra bi ağrı daha tamam diyorum bunda oldum yine yok. Adet düzensizliği var o yüzden adetimin gecikme ihtimalini göz önünde bulunduramıyorum. Sen hamile miydin böyle adet ağrısı mı belirtindi ?

Kizlar sat 16 haziran regl belirtim yok gebelik belirtim yok ara ara mide bulantısı ve uyku hali yasiyorum akinti yok belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi acaba reglim 5 gün gecikti test yapip negatif görmeye korkuyorum

Kizlar sat 16 haziran regl belirtim yok gebelik belirtim yok ara ara mide bulantısı ve uyku hali yasiyorum akinti yok belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi acaba reglim 5 gün gecikti test yapip negatif görmeye korkuyorum
Regliniz geciktiyse test yapın bence şüpheyle beklemek daha çok heveslendiriyor sonra olumsuz olunca insan daha çok yıkılıyor . Bide bekledikçe psikolojikmen belirtileri yaşamaya başlıyorsunuz

Merhaba konunun üzerinden biraz geçmiş ama umarım görürsün bir hafta on gündür sürekli adet ağrım var belimde ve kasıklarımda. Bir ağrı giriyo tamam diyorum bu sefer adet oldum bişey çıkmıyor sonra bi ağrı daha tamam diyorum bunda oldum yine yok. Adet düzensizliği var o yüzden adetimin gecikme ihtimalini göz önünde bulunduramıyorum. Sen hamile miydin böyle adet ağrısı mı belirtindi ?
Canım benimde böyleydi yolda yürürken kasığıma bir ağrı girip hemen geçiyordu tuvalete girip bakıyordum kanama olmuş mu diye yoktu beta hcg yüksek geldi ama yine 1 hafta boyunca regl olacakmışım gibi ağrım vardı

Canım benimde böyleydi yolda yürürken kasığıma bir ağrı girip hemen geçiyordu tuvalete girip bakıyordum kanama olmuş mu diye yoktu beta hcg yüksek geldi ama yine 1 hafta boyunca regl olacakmışım gibi ağrım vard
Evet evet benimde öyle gidip bakıyorum kesin oldu diye bişey yok bir hafta on gündür çekiyorum bunu inşallah güzel haberi alırım bende

Back