Benimde bata 5 gunum var idrarim cok koyu cikti silikte bir cizgi vardi sizinde oyle.miydi ?Bnde bata üç gün kala öğrendim beni şüphelendiren belirti idrar renginin koyulugu ve kokusu olmuştu test yapınca da pozitif çıktı ztn
Silik çizgi varsa.olma ihtimali yüksek benceBenimde bata 5 gunum var idrarim cok koyu cikti silikte bir cizgi vardi sizinde oyle.miydi ?
İnsallahSilik çizgi varsa.olma ihtimali yüksek bence
Benimde bata 5 gunum var idrarim cok koyu cikti silikte bir cizgi vardi sizinde oyle.
Evet bnmde silik çıktı diğer yaptığım aylarda asla silik çizgi bile çıkmazdı ki hep regl olurdum hamile olma ihtimalim çok yuksek tatlımBenimde bata 5 gunum var idrarim cok koyu cikti silikte bir cizgi vardi sizinde oyle.miydi ?
2 test yaptim 2 testin ikisindede silik cizgi ikisininde hatali olma ihtimali var midir yaEvet bnmde silik çıktı diğer yaptığım aylarda asla silik çizgi bile çıkmazdı ki hep regl olurdum hamile olma ihtimalim çok yuksek tatlım
Aynı ben bnde inanmadım iki test yaptım silik pozitif2 test yaptim 2 testin ikisindede silik cizgi ikisininde hatali olma ihtimali var midir ya
Gecen ay 26 gun sonra adet olmusum bu ay takvim 28 gosteriyor belkide yine 26 olucak batima belkide 3 gun var bilemiyorum sabah birde erken gebelik testi yapicam eger ondada silik bir cizgi dahi gorsem kan versem cikar mi yani canimAynı ben bnde inanmadım iki test yaptım silik pozitifsonra kan verdim 166 cikti
Eğer erken döllenmişse ztn adet tarihinden bir kaç gün önce de çıkabiliyor dediğim gibi bnmde bata üç gün kala seninki gibi iki testte silik çizgi çıktı ama için rahat etmeyecekse sabah yine yapGecen ay 26 gun sonra adet olmusum bu ay takvim 28 gosteriyor belkide yine 26 olucak batima belkide 3 gun var bilemiyorum sabah birde erken gebelik testi yapicam eger ondada silik bir cizgi dahi gorsem kan versem cikar mi yani canim
Kaç aydır deniyorsunuz bebek için canımEğer erken döllenmişse ztn adet tarihinden bir kaç gün önce de çıkabiliyor dediğim gibi bnmde bata üç gün kala seninki gibi iki testte silik çizgi çıktı ama için rahat etmeyecekse sabah yine yapama bnce yarın kan ver eğer hala ikinci çizgi varsa
Kaç aydır bebek için deniyorsunuz canımGecen ay 26 gun sonra adet olmusum bu ay takvim 28 gosteriyor belkide yine 26 olucak batima belkide 3 gun var bilemiyorum sabah birde erken gebelik testi yapicam eger ondada silik bir cizgi dahi gorsem kan versem cikar mi yani canim
Ayy heycanlandim cokEğer erken döllenmişse ztn adet tarihinden bir kaç gün önce de çıkabiliyor dediğim gibi bnmde bata üç gün kala seninki gibi iki testte silik çizgi çıktı ama için rahat etmeyecekse sabah yine yapama bnce yarın kan ver eğer hala ikinci çizgi varsa
7 aylik evliyiz 2 3 aydirda deniyoruz esimde daha 2 ay oncesinde varikosel ameliyati oldu o yuzden bi acabamiz vardiKaç aydır deniyorsunuz bebek için canım
Kaç aydır bebek için deniyorsunuz canım
Yaparlar tabi acile de gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum desen yapiyorlar en fazla bir saate çıkıyor sonuç ki sende benim gibi once doktorun ağzından öğrenmek yerine habire e nabizdan da bakabilirsinAyy heycanlandim coksabah erken gebeligi gorup oyle vermeyi dusunuyordum isede gitmem gerekiyor izin alabilirsem giderim. Ozelde direkt soylesem.yapiyorlar mi acaba ?
İnsallah hamileyimdirr cok dua ediyorum umarim yanilmiyorumdur uzulmem yarin farkli bir sonuclaYaparlar tabi acile de gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum desen yapiyorlar en fazla bir saate çıkıyor sonuç ki sende benim gibi once doktorun ağzından öğrenmek yerine habire e nabizdan da bakabilirsin
Bnde on aydır uğraşıyordum yeni evliyim en başından beri istiyorduk bizde her ay test yapa yapa bı hâl oldum bu sefer silik çizgi görünce herlade test hatalı diye ikinci testi de yaptım senin gibi7 aylik evliyiz 2 3 aydirda deniyoruz esimde daha 2 ay oncesinde varikosel ameliyati oldu o yuzden bi acabamiz vardi
Ayy hadi inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese nasip ederİnsallah hamileyimdirr cok dua ediyorum umarim yanilmiyorumdur uzulmem yarin farkli bir sonucla
Ben artik kendimde sorun aramaya basladim surekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonum var acaba dedim tuplerin mi tikandi binbir senaryolar yaziyorum kafamdaBnde on aydır uğraşıyordum yeni evliyim en başından beri istiyorduk bizde her ay test yapa yapa bı hâl oldum bu sefer silik çizgi görünce herlade test hatalı diye ikinci testi de yaptım senin gibio yüzden sordum kaç aydır istiyorsunuz diye
Biliyor musun bende ztn bitmeyen enfeksiyon var bu ay kesin ama kesin dedim hamile değilim sarı yeşil akıntı var sürekli imaknsiz dedim bu enfeksiyonla hamile kalmam işte veren Rabbim veriyorBen artik kendimde sorun aramaya basladim surekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonum var acaba dedim tuplerin mi tikandi binbir senaryolar yaziyorum kafamda
Hatta doktor idrar testi alınca da teyit etti enfeksiyon olduğunu gebeliğe zarar vermeyecek tek kullanımlık ilaç verdi onu kullandım haftaya enfeksiyon geçmiş mi diye tekrar doktora gidicem ztn çünkü enfeksiyon düşük riski oluşturabiliyormusBiliyor musun bende ztn bitmeyen enfeksiyon var bu ay kesin ama kesin dedim hamile değilim sarı yeşil akıntı var sürekli imaknsiz dedim bu enfeksiyonla hamile kalmam işte veren Rabbim veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?