Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNİZİ ANLATİR MİSİNİZ 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması oldu mu sizde

Ben yerleşme sandım idrar yolu enfeksiyonu cikti

Kürü nasıl yapıyor sunuz

yüzde bı milyon pozitif
Oğlumda ilk 3 ay her sabah burnum kanamıştı. Ayrıca bir sitede yazan bilgiyi size aktarmak isterim.
Burun kanaması gebelikte sık gördüğümüz bir durumdur. Gebelikte artan vücut ısısını azaltmak için, özellikle cilt ve mukozalardaki kılcal damarlarda genişleme olur. Artan kan basıncının da etkisiyle bu nazik damarlar kanamaya meyilli olur. Burun içindeki kılcal damarlar en çok etkilenenlerdir. Sevimsiz bir durum olsa da gebelikte burun kanaması, önem arz etmez.

Ben şaka yaptığınızı düşündüm ama benim geçen hafta duşta birden bire burnum kanadı şimdi daha çok mu umitlenmem lazim

Ben şaka yaptığınızı düşündüm ama benim geçen hafta duşta birden bire burnum kanadı şimdi daha çok mu umitlenmem lazim
Geçen ay adet oldum havalarda etkileyebiliyor psikolojik olarak ta vücudumuz bizi kandırıyor. Ben bu ay hiç belirti aramamaya karar verdim. Her şeyi akışına bıraktım. Ama tabi ki ovulasyon takibi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…