İnşallah allah isteyen herkese nasip etsinİns hayırlı haberler alırız canım benim şimdi lovoboya geldim iç camasirim çok ıslanmış akıntım çok gelmiş su gibi ama ben genede umutlanmak istemiyorum erkenden çünkü hiç göğüslerim falan acımıyor sizde değil genelde goguslerde anladım çok şişti yaziyolar ya ondan umudum yok kasıklarımda ara ara batmalarim var gazım var karın ağrım var ama akintimda bugün geldi asiri gelmiş ama göğüslerim acımıyor sismemis ondan olmayabilir diye düşünüyorum .senin başka var mı belirti gibi hissedtigin bişey canım
Ya beni de bu gögüs işi şüpheye düşürdü ben beyaz tenliyim gögüs ucum cok acık pembe ama suan ucları neredeyse siyaha yakın daire kısmı kahverengi ye hafif yeşil karıstırmıslar gibi damarlar cıkmıs gögsüm ün etrafında benim geçen sene bir kaybım var o zamanda da gögsüm bir haller olmustu şişlik cok yok ama ucları cok bariz değişti işin kötü bu ay pat diye cocuk düşünmeye baslamıs tık ve yumurtlama dönemini bilmiyorum gecen ay gecikmeli lekelenme seklinde adet oldum sonrasında test yaptımnegatifti ve korunuyoruz diye 3 kez test te negatifti görünce bıraktım sonra bir gecede cocuk fikrine kapıldık yine sonra pat diye gögüslerime birsey oldu sanki ucları bana ait değil esmer birine ait gibiWallah tek şüphelendiği göğsüm olmuştu. Testide öyle yapmıştım. Yoksa 9 ay belim ağrıyor diyip yatarak geçip . AA hamileymişim derdim herhalde.Adet ile belirtiler aynı zaten ya. Herkesin adeti nasılsa öyle geçiyor başta. Göğsüm bana ait değildi doğum yapmış bir kişi gibi görünce şüphelendim. Adetim daha vardı bir iki gün. Yanlış hesapladım adeti herhalde o sırada. Ya bildiğin koyulaşmış bayağ bir göğüs ucu . Hassasiyet zaten adettede oluyordu. Uç falan çıkmıyordu. Büyümüştü halka ve koyuldu. İkincisini kaybettim. Ama ondada ondan anlamıştım. İlkti öyle tecrübe edince. Otomatikmen gene mi dedim . Çünkü değişik birşey di ya. Herkeste aynı olmaz bence. İnşallah güzel sağlıklı ve hayırlısı ile gelir.
14 Şubat kuzumSizin bat ne zaman
Bende beyaz tenliyim . Damarlanma falan vardı. Bu idrar testi geneli erken testi bilmiyorum ama beta 300e çıkmadan pozitif vermez. 300 içinde bir 4 haftalık olması gerekir. Psikolojikte olabilir. Bence dinlenin sol bol meyve yiyin iyi beslenin. İhtimal belki yerleşme dönemidir. Geç döllenme oluyor bazılarında. Biraz adetin gecikmesiyle testi yapın. Korunuyorsanız sanmıyorum ama korunmadan kasıt eğer geri çekilme ise. O korunma yöntemi değil. 2. Gebeliğim gebe olmamam gereken dönemde, ex eş inadı yüzünden oldu ondan biliyorum. Hamile kalma olasılığı yüksek ve bir korunma yöntemi değil. Hap ise unutmadıysanız sanmam . Yani bilemedim heyecanlandım haber edin.Ya beni de bu gögüs işi şüpheye düşürdü ben beyaz tenliyim gögüs ucum cok acık pembe ama suan ucları neredeyse siyaha yakın daire kısmı kahverengi ye hafif yeşil karıstırmıslar gibi damarlar cıkmıs gögsüm ün etrafında benim geçen sene bir kaybım var o zamanda da gögsüm bir haller olmustu şişlik cok yok ama ucları cok bariz değişti işin kötü bu ay pat diye cocuk düşünmeye baslamıs tık ve yumurtlama dönemini bilmiyorum gecen ay gecikmeli lekelenme seklinde adet oldum sonrasında test yaptımnegatifti ve korunuyoruz diye 3 kez test te negatifti görünce bıraktım sonra bir gecede cocuk fikrine kapıldık yine sonra pat diye gögüslerime birsey oldu sanki ucları bana ait değil esmer birine ait gibi
Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruzBende beyaz tenliyim . Damarlanma falan vardı. Bu idrar testi geneli erken testi bilmiyorum ama beta 300e çıkmadan pozitif vermez. 300 içinde bir 4 haftalık olması gerekir. Psikolojikte olabilir. Bence dinlenin sol bol meyve yiyin iyi beslenin. İhtimal belki yerleşme dönemidir. Geç döllenme oluyor bazılarında. Biraz adetin gecikmesiyle testi yapın. Korunuyorsanız sanmıyorum ama korunmadan kasıt eğer geri çekilme ise. O korunma yöntemi değil. 2. Gebeliğim gebe olmamam gereken dönemde, ex eş inadı yüzünden oldu ondan biliyorum. Hamile kalma olasılığı yüksek ve bir korunma yöntemi değil. Hap ise unutmadıysanız sanmam . Yani bilemedim heyecanlandım haber edin.
Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruzhiç cocugumuz yok ama söyle oldu gecen ay gecikmeli normalden az süren ve lekelenme tarzında kanamam oldu sonra hamilemiyim yoksa dedik üst üste testler yaptım ama negatif sonra lekelenme bitti biz bebek düşünmeye basladık yani korunmadık sonra önce yumurtlama ya benzer akıntım oldu onu degerlendirdik son gününü sadece. Aradan bir kaç gün gecti 3 gün cok siddetli karnım agrıdo sanki regl gibi sonra gögüslerimde hafif değişim olunca kendi kendime kafandan belirti uydurma dedim ama durmadışar koyulastıkca koyulastı ucları her gün daha da koyulastı daire kısmı ve uçları kocaman oldu ve 3 gündür de damarlar cıktı. Ara ara kasıklarım da batma oluyo ama şiddetli değil sadece kendini hissettiriyor ama cok gaz yapıyo karnım, normalde böyle taş gibi olup şişmez gaz falan pek yasadıgıım problemler arasında değil bu arada regl haricinde ve regl baslayana kadar hiç bir belirtim olmaz benim. Senin yazını okuyunca inanılmaz heyecan yaptım günlerdir aradığım gögüs belirtisi ve bununla hamile oldugunu kesfeden bir kadıııın
Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruzhiç cocugumuz yok ama söyle oldu gecen ay gecikmeli normalden az süren ve lekelenme tarzında kanamam oldu sonra hamilemiyim yoksa dedik üst üste testler yaptım ama negatif sonra lekelenme bitti biz bebek düşünmeye basladık yani korunmadık sonra önce yumurtlama ya benzer akıntım oldu onu degerlendirdik son gününü sadece. Aradan bir kaç gün gecti 3 gün cok siddetli karnım agrıdo sanki regl gibi sonra gögüslerimde hafif değişim olunca kendi kendime kafandan belirti uydurma dedim ama durmadışar koyulastıkca koyulastı ucları her gün daha da koyulastı daire kısmı ve uçları kocaman oldu ve 3 gündür de damarlar cıktı. Ara ara kasıklarım da batma oluyo ama şiddetli değil sadece kendini hissettiriyor ama cok gaz yapıyo karnım, normalde böyle taş gibi olup şişmez gaz falan pek yasadıgıım problemler arasında değil bu arada regl haricinde ve regl baslayana kadar hiç bir belirtim olmaz benim. Senin yazını okuyunca inanılmaz heyecan yaptım günlerdir aradığım gögüs belirtisi ve bununla hamile oldugunu kesfeden bir kadıııınn
Son adet ilk günü ile bu akıntı şeklindeki kanama tarihleri yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz belki.Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruzhiç cocugumuz yok ama söyle oldu gecen ay gecikmeli normalden az süren ve lekelenme tarzında kanamam oldu sonra hamilemiyim yoksa dedik üst üste testler yaptım ama negatif sonra lekelenme bitti biz bebek düşünmeye basladık yani korunmadık sonra önce yumurtlama ya benzer akıntım oldu onu degerlendirdik son gününü sadece. Aradan bir kaç gün gecti 3 gün cok siddetli karnım agrıdo sanki regl gibi sonra gögüslerimde hafif değişim olunca kendi kendime kafandan belirti uydurma dedim ama durmadışar koyulastıkca koyulastı ucları her gün daha da koyulastı daire kısmı ve uçları kocaman oldu ve 3 gündür de damarlar cıktı. Ara ara kasıklarım da batma oluyo ama şiddetli değil sadece kendini hissettiriyor ama cok gaz yapıyo karnım, normalde böyle taş gibi olup şişmez gaz falan pek yasadıgıım problemler arasında değil bu arada regl haricinde ve regl baslayana kadar hiç bir belirtim olmaz benim. Senin yazını okuyunca inanılmaz heyecan yaptım günlerdir aradığım gögüs belirtisi ve bununla hamile oldugunu kesfeden bir kadıııınn
Benimde 13 subat bakalım hayırlısı heyecanlı bekleyişler14 Şubat kuzumsabah test yaptım yumurtlamamın 12. Günü negatif çıktı
Benimde 12 Şubat canlarım Şoray insBenimde 13 subat bakalım hayırlısı heyecanlı bekleyişlerinşallah sizde pozitifi görürsünüz bazilarinda regl gecikince çıkıyor
Test yaptınız mıBenimde 13 subat bakalım hayırlısı heyecanlı bekleyişlerinşallah sizde pozitifi görürsünüz bazilarinda regl gecikince çıkıyor
Son lekelenme ocak 20 sinde basladı o akıntı 2-4 subat arası oldu 5 inde bittiSon adet ilk günü ile bu akıntı şeklindeki kanama tarihleri yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz belki.
Yok ya korkuyorum yapmayaTest yaptınız mı
Kaybedeceğiniz birşey yok ki ucundaYok ya korkuyorum yapmaya
Sabah yapacağımKaybedeceğiniz birşey yok ki ucunda
Daha 4 günüm var ama yaKaybedeceğiniz birşey yok ki ucunda
Yaa benim hafif hafif peçeteye lekelenmem oldu korkuyorum adet başlangıcı mi diye yaaa noolur olmasinKaybedeceğiniz birşey yok ki ucunda
Yerleşme lekesi de olabilir canım inşallah hamilesindirYaa benim hafif hafif peçeteye lekelenmem oldu korkuyorum adet başlangıcı mi diye yaaa noolur olmasin
Ayy inşallah yaa reglime daha var belim de ağrıyor normalde hic erken olmazdi inşallah adet olmuyorumdur çok korktumYerleşme lekesi de olabilir canım inşallah hamilesindir
Benimde 7. Ayim her zaman umur var tabiki allah isteyenlere herkese nasip etsin. Bu belirtilerimiz regle de benziyor benim regl öncesi de de hep olur bunlar ama hayirlisiysa inşallah gebeliktir seninde canimmmBenimde bat 12 Şubat 1 haftadır göğüslerim ağrıyor sızlıyor.. bazen kramp gibi 2 saniyelik kasiklara girip geçiyor.. yumurtlamadan 11 gün geçti sabah test yaptım negatifti.. sizce umut var mı hala kızlar 9 aydır bekliyoruz bebisi
Amin inşallahBenimde 7. Ayim her zaman umur var tabiki allah isteyenlere herkese nasip etsin. Bu belirtilerimiz regle de benziyor benim regl öncesi de de hep olur bunlar ama hayirlisiysa inşallah gebeliktir seninde canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?