Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNİZİ ANLATİR MİSİNİZ 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin Benimde akintim ara ara oluyor cok seyrek ama genelde kuru herkeste farkli olabiliyor ya o yuzden umitlensem mi umitlenmesem mi bilmiyorum göğüslerim cok sis değil benim ağrı var sadece kasık ve bel ağrım dünden beri yoğun ama reglime az kaldi diye de olabilir aylardir hep negatif göre göre artik belirti olsa da umitlenemiyorum

Ya beni de bu gögüs işi şüpheye düşürdü ben beyaz tenliyim gögüs ucum cok acık pembe ama suan ucları neredeyse siyaha yakın daire kısmı kahverengi ye hafif yeşil karıstırmıslar gibi damarlar cıkmıs gögsüm ün etrafında benim geçen sene bir kaybım var o zamanda da gögsüm bir haller olmustu şişlik cok yok ama ucları cok bariz değişti işin kötü bu ay pat diye cocuk düşünmeye baslamıs tık ve yumurtlama dönemini bilmiyorum gecen ay gecikmeli lekelenme seklinde adet oldum sonrasında test yaptımnegatifti ve korunuyoruz diye 3 kez test te negatifti görünce bıraktım sonra bir gecede cocuk fikrine kapıldık yine sonra pat diye gögüslerime birsey oldu sanki ucları bana ait değil esmer birine ait gibi

Bende beyaz tenliyim . Damarlanma falan vardı. Bu idrar testi geneli erken testi bilmiyorum ama beta 300e çıkmadan pozitif vermez. 300 içinde bir 4 haftalık olması gerekir. Psikolojikte olabilir. Bence dinlenin sol bol meyve yiyin iyi beslenin. İhtimal belki yerleşme dönemidir. Geç döllenme oluyor bazılarında. Biraz adetin gecikmesiyle testi yapın. Korunuyorsanız sanmıyorum ama korunmadan kasıt eğer geri çekilme ise. O korunma yöntemi değil. 2. Gebeliğim gebe olmamam gereken dönemde, ex eş inadı yüzünden oldu ondan biliyorum. Hamile kalma olasılığı yüksek ve bir korunma yöntemi değil. Hap ise unutmadıysanız sanmam . Yani bilemedim heyecanlandım haber edin.

Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruz hiç cocugumuz yok ama söyle oldu gecen ay gecikmeli normalden az süren ve lekelenme tarzında kanamam oldu sonra hamilemiyim yoksa dedik üst üste testler yaptım ama negatif sonra lekelenme bitti biz bebek düşünmeye basladık yani korunmadık sonra önce yumurtlama ya benzer akıntım oldu onu degerlendirdik son gününü sadece. Aradan bir kaç gün gecti 3 gün cok siddetli karnım agrıdo sanki regl gibi sonra gögüslerimde hafif değişim olunca kendi kendime kafandan belirti uydurma dedim ama durmadışar koyulastıkca koyulastı ucları her gün daha da koyulastı daire kısmı ve uçları kocaman oldu ve 3 gündür de damarlar cıktı. Ara ara kasıklarım da batma oluyo ama şiddetli değil sadece kendini hissettiriyor ama cok gaz yapıyo karnım, normalde böyle taş gibi olup şişmez gaz falan pek yasadıgıım problemler arasında değil bu arada regl haricinde ve regl baslayana kadar hiç bir belirtim olmaz benim. Senin yazını okuyunca inanılmaz heyecan yaptım günlerdir aradığım gögüs belirtisi ve bununla hamile oldugunu kesfeden bir kadıııınn

Son adet ilk günü ile bu akıntı şeklindeki kanama tarihleri yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz belki.

14 Şubat kuzum sabah test yaptım yumurtlamamın 12. Günü negatif çıktı
Benimde 13 subat bakalım hayırlısı heyecanlı bekleyişler inşallah sizde pozitifi görürsünüz bazilarinda regl gecikince çıkıyor

Benimde bat 12 Şubat 1 haftadır göğüslerim ağrıyor sızlıyor.. bazen kramp gibi 2 saniyelik kasiklara girip geçiyor.. yumurtlamadan 11 gün geçti sabah test yaptım negatifti.. sizce umut var mı hala kızlar 9 aydır bekliyoruz bebisi

Benimde 7. Ayim her zaman umur var tabiki allah isteyenlere herkese nasip etsin. Bu belirtilerimiz regle de benziyor benim regl öncesi de de hep olur bunlar ama hayirlisiysa inşallah gebeliktir seninde canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…