Bence belirti olabilir ama beklemek cok zorKızlar ben ovulasyon testi uygulamadım. Takvime göre dün yumurtlama günümdü. Ama ben emin değilim. Dün sol kasığımda kelebek çırpıntısı gibi bi şey oldu. Daha sonra aynı sızlamalar oluştu. Göğüslerim inanılmaz sızlıyor.Bugün de konuşurken boğaz kuruluğu oluşuyor. Kasıklarım da ağrı var. Sizce bunlar belirti olabilir mi?
Canım evet beklemek çok zor adetimden önce öğrenmek iyi mi olur yoksa daha çok mu strese sokar beni bilemedim. Şu erken gebelik testleri güvenli midir acaba? Ne zaman test yapsam fikir verir misin?Bence belirti olabilir ama beklemek cok zor
Ben 3 aydır çörek otu kürü yapıyordum canim bu ay adetime 4 gün kala.hafif lekelenme oldu ben yerlesme kanamasi sandım belirtilerim varddi ertesi günü adet oldum erkenden. Gerçekten beklemek cook zor cok üzüldüm test yapmadım çünkü negatif ciksa umidim bitiyor ama adet gecmeden net cikmiyor erken gebelik testi de cook defa yanilttiCanım evet beklemek çok zor adetimden önce öğrenmek iyi mi olur yoksa daha çok mu strese sokar beni bilemedim. Şu erken gebelik testleri güvenli midir acaba? Ne zaman test yapsam fikir verir misin?
Çok üzüldüm canım ne yazık ki kendimizi hamileliğe odaklıyoruz sonrasında olmayınca çok üzülüyoruz. Allah isteyen herkese bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBen 3 aydır çörek otu kürü yapıyordum canim bu ay adetime 4 gün kala.hafif lekelenme oldu ben yerlesme kanamasi sandım belirtilerim varddi ertesi günü adet oldum erkenden. Gerçekten beklemek cook zor cok üzüldüm test yapmadım çünkü negatif ciksa umidim bitiyor ama adet gecmeden net cikmiyor erken gebelik testi de cook defa yaniltti
Ah o günler bi gelse zaten daha 10 gün var ne yazıkki beklemekten usandım. Günler geçmiyor sanki.Eger gebelik varsa çoğunlukla normal testlerde de adete 3 4 gün kala mutlaka bi silik çizgi çıkıyor.
Evet oyle yapıyorz sonra da hüsran bÇok üzüldüm canım ne yazık ki kendimizi hamileliğe odaklıyoruz sonrasında olmayınca çok üzülüyoruz. Allah isteyen herkese bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Anlıyorum seni bende hep öyle oluyorum yumurtlamaya kadar kafa rahat sonra stresAh o günler bi gelse zaten daha 10 gün var ne yazıkki beklemekten usandım. Günler geçmiyor sanki.
İnşallah martta çift çizgiyi görüceksin. Önce kendimizi strese sokmadan pozitif olmamız gerekiyor ki sonra da testlerimiz pozitif olsun canım. Senin ilk bebeğin mi olacakEvet oyle yapıyorz sonra da hüsran b
Çok teşekkür ederim. Sizin belirtileriniz ne zaman başladı neler yaşadınız bir de testi ne zaman uyguladınız fazla soru sordum kusura bakmayınHiç kullanmadım bilmiyorum o testleri ama bekleyin derim gebelik oluşmuşsa önce kanda sonra idrarda belli oluyor adet den önce o basit bi idrar testi silik de çıksa genellikle pozitifliği doğrudur 3. gebeliğim bende hep bu şekilde öğrendim.
Evet benim ilk olacak 8. Ayim deniyorum. İnşallah ya allah isteyen herkese nasip etsin. Evet ama cok zor yaaİnşallah martta çift çizgiyi görüceksin. Önce kendimizi strese sokmadan pozitif olmamız gerekiyor ki sonra da testlerimiz pozitif olsun canım. Senin ilk bebeğin mi olacak
Erkenden öğrenmişsiniz bayağı sağlıkla kucağına alırsın İnşallah teşekkürler27 ocak yumurtlama günümdü 9 şubat beklenen adet tarihimdi ama şubat 6 sında bi silik çizgi gördüm 7 sinde kan tahlili sonuçlayla kesinleşti ama öncesinde sık idrara çıkma şiddetli sırt bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ben daha önceden bildiğim icin belirtileri anlıyorum gebelik olustugunu
Amin isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahErkenden öğrenmişsiniz bayağı sağlıkla kucağına alırsın İnşallah teşekkürler
Sizin belirtilerinz oluyor muydu gebelikHiç kullanmadım bilmiyorum o testleri ama bekleyin derim gebelik oluşmuşsa önce kanda sonra idrarda belli oluyor adet den önce o basit bi idrar testi silik de çıksa genellikle pozitifliği doğrudur 3. gebeliğim bende hep bu şekilde öğrendim.
Ya sırt bel göğüs ağrısı hep oluyor ki ondan insan ayırt edemiyorAmin isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?