- 3 Şubat 2022
- 41
- 19
- 8
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim herkesin belirtileri farklı oluyor. nem hamile olduğumu anlamamıştım bile.... adetim 1 hafta geçti test yapmıştım ilk negatif çıktı sonrakoyulaştı. 5 haftalık hamileydim ve zerre belirtim yoktu.İns hayırlı haberler alırız canım benim şimdi lovoboya geldim iç camasirim çok ıslanmış akıntım çok gelmiş su gibi ama ben genede umutlanmak istemiyorum erkenden çünkü hiç göğüslerim falan acımıyor sizde değil genelde goguslerde anladım çok şişti yaziyolar ya ondan umudum yok kasıklarımda ara ara batmalarim var gazım var karın ağrım var ama akintimda bugün geldi asiri gelmiş ama göğüslerim acımıyor sismemis ondan olmayabilir diye düşünüyorum .senin başka var mı belirti gibi hissedtigin bişey canım
Şimdi test yaptım negatif çıktı yumurtlamadan sonra 12 .gün bugün sanırım yok bu belim ve bacaklarimin çok agrimasida Corona olabilirmi acaba ee hadi o Corona kasıklarımda da batma var akintimda var bunlar niye var niye vücudumuz bizi kandiriyor gerçekten çok moralim bozuldu hastaneye gitcem birazdan kan vercem negatif çıkacak biliyorum negatif çıkarsa covid testi yaptırcam bendecanım benim herkesin belirtileri farklı oluyor. nem hamile olduğumu anlamamıştım bile.... adetim 1 hafta geçti test yapmıştım ilk negatif çıktı sonrakoyulaştı. 5 haftalık hamileydim ve zerre belirtim yoktu.
bazen vucüdumuz gerçekten bizi kandırıyor ama latında başka şeylerde olabilir. en iyisi bir uzmana görünmek....Şimdi test yaptım negatif çıktı yumurtlamadan sonra 12 .gün bugün sanırım yok bu belim ve bacaklarimin çok agrimasida Corona olabilirmi acaba ee hadi o Corona kasıklarımda da batma var akintimda var bunlar niye var niye vücudumuz bizi kandiriyor gerçekten çok moralim bozuldu hastaneye gitcem birazdan kan vercem negatif çıkacak biliyorum negatif çıkarsa covid testi yaptırcam bende
Kan verdim bekliyorum 1.bucukda çıkar dediler doktor başka testlerde istedi hormon testlerin hepsini vitamin tiroit falan istedi onları da verdim bekliyorum işte ins her şeyin hayırlısı olurbazen vucüdumuz gerçekten bizi kandırıyor ama latında başka şeylerde olabilir. en iyisi bir uzmana görünmek....
Canım enfeksiyon olunca gebelik olmuyor muBen artik kendimde sorun aramaya basladim surekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonum var acaba dedim tuplerin mi tikandi binbir senaryolar yaziyorum kafamda
Canım enfeksiyon kaptığıni nasıl anladinBiliyor musun bende ztn bitmeyen enfeksiyon var bu ay kesin ama kesin dedim hamile değilim sarı yeşil akıntı var sürekli imaknsiz dedim bu enfeksiyonla hamile kalmam işte veren Rabbim veriyor
Evliliğimin ikinci ayından beri başladı çok fazla akıntım olurdu ayağımı terliksiz yere basamazdim mesela her ay gittikçe kötüleşti karnıma kramplar girdi sarı yeşil akıntıların çoğaldı akıntım kötü kokulu olmaya başladı dkmtora gidiyordum tabi verdikleri ilaç en fazla bir hafta idare ediyordu ve tekrar başlıyordu en son gittiğim doktordan idrar kültürü yapmasını istedim orda da idrar yolunda iltihap olduğunu şöyledi antibiyotik verdi kullnadum bu ayda hamile olduğumu ogrendimCanım enfeksiyon kaptığıni nasıl anladin
İltihap enfeksiyon tedavisi görenler ne hikmetse gebe kalıyor allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinEvliliğimin ikinci ayından beri başladı çok fazla akıntım olurdu ayağımı terliksiz yere basamazdim mesela her ay gittikçe kötüleşti karnıma kramplar girdi sarı yeşil akıntıların çoğaldı akıntım kötü kokulu olmaya başladı dkmtora gidiyordum tabi verdikleri ilaç en fazla bir hafta idare ediyordu ve tekrar başlıyordu en son gittiğim doktordan idrar kültürü yapmasını istedim orda da idrar yolunda iltihap olduğunu şöyledi antibiyotik verdi kullnadum bu ayda hamile olduğumu ogrendim
Valla canımİltihap enfeksiyon tedavisi görenler ne hikmetse gebe kalıyor allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Teşekkür ederim demekki öyle oluyormuşİltihap enfeksiyon tedavisi görenler ne hikmetse gebe kalıyor allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Sonucunuz çıktı mı acabaKan verdim bekliyorum 1.bucukda çıkar dediler doktor başka testlerde istedi hormon testlerin hepsini vitamin tiroit falan istedi onları da verdim bekliyorum işte ins her şeyin hayırlısı olur
<2 çıktı bugün adet olmadım yarında olacakmisim gibi gelmiyor ama belli olmaz .yarında doktor tekrar Kan ver belki yukselebilir dedi yarın tekrar kan vercem ama sanmıyorum ya yükseleceğini yukselselecek olsa zaten yüksek cikardiSonucunuz çıktı mı acaba
Yerleşme kanaması olmuş muydu sizdeGöğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları muhtemel belirtiler bende pazartesi günü adete 2 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim aynı gün kan tahlili pozitif çıktı.