Söyle ki eşim yüzünden bizde geri cekilne yöntemiyle kendimizi kandırıyoruz
hiç cocugumuz yok ama söyle oldu gecen ay gecikmeli normalden az süren ve lekelenme tarzında kanamam oldu sonra hamilemiyim yoksa dedik üst üste testler yaptım ama negatif sonra lekelenme bitti biz bebek düşünmeye basladık yani korunmadık sonra önce yumurtlama ya benzer akıntım oldu onu degerlendirdik son gününü sadece. Aradan bir kaç gün gecti 3 gün cok siddetli karnım agrıdo sanki regl gibi sonra gögüslerimde hafif değişim olunca kendi kendime kafandan belirti uydurma dedim ama durmadışar koyulastıkca koyulastı ucları her gün daha da koyulastı daire kısmı ve uçları kocaman oldu ve 3 gündür de damarlar cıktı. Ara ara kasıklarım da batma oluyo ama şiddetli değil sadece kendini hissettiriyor ama cok gaz yapıyo karnım, normalde böyle taş gibi olup şişmez gaz falan pek yasadıgıım problemler arasında değil bu arada regl haricinde ve regl baslayana kadar hiç bir belirtim olmaz benim. Senin yazını okuyunca inanılmaz heyecan yaptım
günlerdir aradığım gögüs belirtisi ve bununla hamile oldugunu kesfeden bir kadıııınn