Merhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik belirtileri
- Konu Sahibi aysnr0101
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
Herkesin aklındaki tek soruBen de bekliyorum 23 Şubat adet tarihim benim de belirtilerim var psikolojik mi değil mi ayırt edemiyorum
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
Erken gebelik testi yapsaydiniz belki çıkar. Tabi en garantisi regl tarihi geçince amaMerhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Tarihimiz aynı inşallah adet olmayızBen de bekliyorum 23 Şubat adet tarihim benim de belirtilerim var psikolojik mi değil mi ayırt edemiyorum
Teşekkür ederim ben 4 gün önce yaptım yani 8 gün vardı daha negatif çıktı erken yaptım sanirimErken gebelik testi yapsaydiniz belki çıkar. Tabi en garantisi regl tarihi geçince ama
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
Bende 7 gün varken dün yaptım benimde öyleydi malesef erkendir diye kendime umut veriyorum işteTeşekkür ederim ben 4 gün önce yaptım yani 8 gün vardı daha negatif çıktı erken yaptım sanirim
O günler geçmiyor sabredemiyoruz inşallah bu ay nasıl olurda çift çizgiyi görürüzBende 7 gün varken dün yaptım benimde öyleydi malesef erkendir diye kendime umut veriyorum işte
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
İnşallahO günler geçmiyor sabredemiyoruz inşallah bu ay nasıl olurda çift çizgiyi görürüz
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Ne zaman yumurtlama olduTarihimiz aynı inşallah adet olmayız
- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
Benimde 24 Şubat bklmBen de bekliyorum 23 Şubat adet tarihim benim de belirtilerim var psikolojik mi değil mi ayırt edemiyorum
9 Şubat daNe zaman yumurtlama oldu
Uyku hali yorgunluk hamilelik belirtisi benimde 1 gün geçti bu ay stres yaptım onfa galiba uyuyamıyorum depremden dolayıMerhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Ben. Kafamı nereye koysam uyuyorum Belkide psikolojik biraz daha bekleyip test yapıcam siz yaptiniz miUyku hali yorgunluk hamilelik belirtisi benimde 1 gün geçti bu ay stres yaptım onfa galiba uyuyamıyorum depremden dolayı
Uvalasyondan 8 gün sonra yapmıştım negatif çıktı benim yumurtlama geç oluyo cesaret edemedim yapmaya 10 gün geçerse yapıcamBen. Kafamı nereye koysam uyuyorum Belkide psikolojik biraz daha bekleyip test yapıcam siz yaptiniz mi
İnşallah bu ay görürüz pozitifleriUvalasyondan 8 gün sonra yapmıştım negatif çıktı benim yumurtlama geç oluyo cesaret edemedim yapmaya 10 gün geçerse yapıcam
İnş sağlıklaİnşallah bu ay görürüz pozitifleri
- 20 Ocak 2023
- 41
- 58
- 8
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
esleminannesi Z Zelo35 A aysnr0101 A Alyakaren17 P Pimpirikli10Kızlar ben bugün normalntest yaptım sizce var mı