• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

aysnr0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
44
10
3
25
Merhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi 🌸şimdiden cevabiniz için teşekkürler

Ben de bekliyorum 23 Şubat adet tarihim benim de belirtilerim var psikolojik mi değil mi ayırt edemiyorum 🥺

Merhabalar benim adetime 4 gün kaldı yumurtalamadan sonra geçmeyen sol kasık bel ağrısı arada şiddetli karın kramplarim var dün fark ettim gogusumde ki damarlar asiri belirgin göğüslerim şişti ve uçları karardı bugünde aşırı yorgunluk kafamı nereye koysam uyuyorum bunlar belirtimi test için ne kadar beklemeliyim yapsam cikarmi 🌸şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Erken gebelik testi yapsaydiniz belki çıkar. Tabi en garantisi regl tarihi geçince ama 😊

Uyku hali yorgunluk hamilelik belirtisi benimde 1 gün geçti bu ay stres yaptım onfa galiba uyuyamıyorum depremden dolayı

Benimde 24 şubat regl tarihim. Hepimizin çok yakın. Bende bekliyorum yorgunluk dışında hiçbir belirti yok. Birbirimize sonuçlarımızı bildirelim ❤️

Kızlar ben bugün normalntest yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20230220_105727.jpg
    IMG_20230220_105727.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 347
Back