Erken gebelik belirtileri

Aynı durumdayız inş güzel haber alırız bende ctesi test yapcm

ben erken gebelik testi de ovulasyon testi de kullanmadım hiç bencede kullanmamak en iyisi. 2 günde bir ilişki olursa illa bir gün tutar sanırım. bat bugünse bugün yarın olucak mısın bakalım. benim de bat 1 2 gün değişiyor ya bugün ya yarın olmam lazım. Bende de şuan hiç belirti yok. ama parmak testi yaptım sanki rahim aşağıda değil bilmiyorum regl geçsinde 2 3 gün öyle test yapıcam artık.

Merhabalar herkese benim sizlere danışmak istediğim ise şu geçen ay 09.09.2020 de hastalandım. Ertesi gün memlekete annem filin yanına gittim 10 günlüğüne ve normalde 32 ile 35 günde regl olan biriyim. Arada gecikmelerimde olur. Bu ay memleketten geldikten sonra geri çekilme yöntemiyle eşimle beraber oldum. Bugün tam 38. Günündeyim hiç bir belirtim yok ama stres yapmadım gelmedi. Sadece çenemde 2 adet sivişcem var. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılar

Parmak testi ne ilk defa duydum

Geri çekilmeyle de hamile kalmıs olabilirsiniz bence erken gebelik testi yapabilirsiniz

Geri çekilmeyle de hamile kalmıs olabilirsiniz bence erken gebelik testi yapabilirsiniz
Tamam evde normal testim var. 1 adet pazar gününe kadar beklesem diyorum o zaman yapsam. Geçen haftada afedersiniz eşimle beraber olurken sağ karın alt kısmında şişlik hatta sanki taş varmış gibi hissediyordum.

Parmak testi ne ilk defa duydum
orta ya da işaret parmağınla fitil koyar gibi içeri sokuyorsun parmağının ucuna eğer sert bir şey gelirse regl olucaksın. yumuşaksa hamilesin rahim yukarı çıkmış. yani böyle yazıyor ne kadar doğru bilmem ama ben düştükten önceki gebeliğimde denedim yumuşaktı ve hamileydim.

Sonucunu haber ver test yaparsan

Ben de hala olmadım 4gün önce negatifti testim iki gün daha beklicem olmazsa istikamet doktor ama hiç belirti yok ya umudum yok yani
Bir haftadır midem agrıyor yumruk var sanki ama mide ağrısı belirti değil arastırdıgım kadarıyla bulantınolsa anlıcam da ağrıyo deli gibi

Ben de hala olmadım 4gün önce negatifti testim iki gün daha beklicem olmazsa istikamet doktor ama hiç belirti yok ya umudum yok yani
aynen belirti olmadığı için benim de umudum yok doktora gitmeyi düşünmüyorum. 2 gün sonra tekrar test yapıcam olmazsa gelmesini beklicem. 6 ay önce yine böyle geciktiğim olmuştu 10 gün kadar sonra olmuştum. belki yine aynısıdır.nasip

Bir haftadır midem agrıyor yumruk var sanki ama mide ağrısı belirti değil arastırdıgım kadarıyla bulantınolsa anlıcam da ağrıyo deli gibi
mide ağrısı belirti değil bildiğim kadarıyla.midenizi üşüttünüz galiba kaynar süt için. nane limon da iyi gelebilir. belki de stresten

Bu gastrit agrisi kendimden biliyorum yumruk gibi oluyor bence bir gastroenteroloji ye gorunun..ilac veriyorlar hamileykende kullanilabilir hem..rahatlarsiniz cunku ilerlerse midede yara yani ulser baslayabilir.. geçmiş olsun

Bu gastrit agrisi kendimden biliyorum yumruk gibi oluyor bence bir gastroenteroloji ye gorunun..ilac veriyorlar hamileykende kullanilabilir hem..rahatlarsiniz cunku ilerlerse midede yara yani ulser baslayabilir.. geçmiş olsun
Cok teşekkürler

Merhaba kızlar ovulasyon günümü takip ettim ertesi gün yumurta çatladı. 11-12 ekim yumurtlama 13 çatlama. 2 gündür çok garip hissediyorum. Nefes darlığı, kasık ağrısı fakat 2 taraflı yani bir sağ oluyor bi müddet sonra sol oluyor. Kasık ağrısı nefesimi daraltıyor batma şeklinde ince bir sızı gibi. Kasıklardaki ağrı bacağıma da vuruyor uyuşma gibi . Bu kadar erken belirti de olmaz biliyorum ama başka ne sebep olabilir? Bu ay bir de soğan kürü yapmıştım onu yapıp böyle bir etki ile karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…