- 23 Ocak 2020
- 107
- 70
- 48
- 30
- Konu Sahibi seydabulutcan
-
Normalde adet sancısı çekiyormuydun ben çekiyorum her ay o yüzden pek umudum yokBenimde adetime senin gibi 5 gün var ama bende hiç belirti yok sadece başım dönüyor ve sürekli yorgun gibiyim ama psikilojk olabilir bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim her ay aynı senaryoyu yaşıyorum
Benimde bugün günüm daha olmadım bekliyorum kasık ağrısı var göğüs ağrısı da var genelde düzenlidir şaşırmazdı kendini olmam lazımdıSelam arkadaşlar
Adetime 5 gün var. Bu ay yumurtlama dönemime çok dikkat ettik ve o günleri değerlendirdik. Şimdi herkes gibi bende acaba hamilemiyimdir diye okuyorum bütün yorumları. Belirtiler de uyuyor gibi ama çoğu belirti adet sancısıyla aynı. Emin olamıyorum
Adet sancısı çekip hamile kalan var mı?
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli ama 5-6 günden beri. Ve sürekli beyaz akıntım oluyor. midem sabahları değilde ara sıra gün içerisinde çok nadir bulanıyor(ben öyle istedigim icin pskolojikte olabilir bu.) sizin belirtileriniz nasıldı? Adet sancısı çekip hamile oldugunuzu ögrendinizmi? Lütfen yardımcı olun
Evet normal de çekiyordum ama Histeroskopi ameliyatından sonra öncesinde hiç agrım olmuyor adet olduktan sonra ağrım oluyor. Oyuzden de anlayamıyorum. Umarım güzel haberler alırız.Normalde adet sancısı çekiyormuydun ben çekiyorum her ay o yüzden pek umudum yok
Bir kaç gün daha bekle bence ondan sonra test yaparsın insallah hamilesindir yaaBenimde bugün günüm daha olmadım bekliyorum kasık ağrısı var göğüs ağrısı da var genelde düzenlidir şaşırmazdı kendini olmam lazımdı
İnşallah canım aynen bekliyorum şimdilik hepimizin inşallah kucağı boş kalmazBir kaç gün daha bekle bence ondan sonra test yaparsın insallah hamilesindir yaa
Benim adetime 5 gün kala göğsümde ağrı kasıklarımda batmalar vardıSelam arkadaşlar
Adetime 5 gün var. Bu ay yumurtlama dönemime çok dikkat ettik ve o günleri değerlendirdik. Şimdi herkes gibi bende acaba hamilemiyimdir diye okuyorum bütün yorumları. Belirtiler de uyuyor gibi ama çoğu belirti adet sancısıyla aynı. Emin olamıyorum
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli ama 5-6 günden beri. Ve sürekli beyaz akıntım oluyor. midem sabahları değilde ara sıra gün içerisinde çok nadir bulanıyor(ben öyle istedigim icin pskolojikte olabilir bu.) sizin belirtileriniz nasıldı? Adet sancısı çekip hamile oldugunuzu ögrendinizmi? Lütfen yardımcı olun
Ayy ınşallah inşallahİnşallah canım aynen bekliyorum şimdilik hepimizin inşallah kucağı boş kalmaz
Ay ne güzel gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah. Darısı bizim gibi isteyenlerin başınaBenim adetime 5 gün kala göğsümde ağrı kasıklarımda batmalar vardıyine o sıralar her ay düzenli çıkan adet sivilcem çıkmış fakat bi gün sonra kuruyup kaybolmuştu :) en son adetime bi iki gün kala aşırı iştah artışı olmuştu ve şimdi hamileyim
Amiiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinnnAy ne güzel gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah. Darısı bizim gibi isteyenlerin başına
AminnAmiiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinnn
Test yapsana ben olsam çoktan yapmıştımBenimde bugün günüm daha olmadım bekliyorum kasık ağrısı var göğüs ağrısı da var genelde düzenlidir şaşırmazdı kendini olmam lazımdı
Peki akıntın oluyormuyduBenim adetime 5 gün kala göğsümde ağrı kasıklarımda batmalar vardıyine o sıralar her ay düzenli çıkan adet sivilcem çıkmış fakat bi gün sonra kuruyup kaybolmuştu :) en son adetime bi iki gün kala aşırı iştah artışı olmuştu ve şimdi hamileyim
Bekliyeyim diyorum çünkü bu ay hiç umudum yokTest yapsana ben olsam çoktan yapmıştım
Evet ama böyle aşırı beni rahatsız etcek şekilde değil az oluyorduPeki akıntın oluyormuydu
benimde senin gibi 5 gun var bende beklemedeyim ve bu ay ilk denememSelam arkadaşlar
Adet oldun mu canım son durum ne merak ettimSelam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?