ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ

seydabulutcan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
107
70
48
30
Selam arkadaşlar
Adetime 5 gün var. Bu ay yumurtlama dönemime çok dikkat ettik ve o günleri değerlendirdik. Şimdi herkes gibi bende acaba hamilemiyimdir diye okuyorum bütün yorumları. Belirtiler de uyuyor gibi ama çoğu belirti adet sancısıyla aynı. Emin olamıyorum
Adet sancısı çekip hamile kalan var mı?
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli ama 5-6 günden beri. Ve sürekli beyaz akıntım oluyor. midem sabahları değilde ara sıra gün içerisinde çok nadir bulanıyor(ben öyle istedigim icin pskolojikte olabilir bu.) sizin belirtileriniz nasıldı? Adet sancısı çekip hamile oldugunuzu ögrendinizmi? Lütfen yardımcı olun

Benimde adetime senin gibi 5 gün var ama bende hiç belirti yok sadece başım dönüyor ve sürekli yorgun gibiyim ama psikilojk olabilir bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim her ay aynı senaryoyu yaşıyorum

Benimde adetime senin gibi 5 gün var ama bende hiç belirti yok sadece başım dönüyor ve sürekli yorgun gibiyim ama psikilojk olabilir bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim her ay aynı senaryoyu yaşıyorum
Normalde adet sancısı çekiyormuydun ben çekiyorum her ay o yüzden pek umudum yok

Benimde bugün günüm daha olmadım bekliyorum kasık ağrısı var göğüs ağrısı da var genelde düzenlidir şaşırmazdı kendini olmam lazımdı

Normalde adet sancısı çekiyormuydun ben çekiyorum her ay o yüzden pek umudum yok
Evet normal de çekiyordum ama Histeroskopi ameliyatından sonra öncesinde hiç agrım olmuyor adet olduktan sonra ağrım oluyor. Oyuzden de anlayamıyorum. Umarım güzel haberler alırız.

Benim adetime 5 gün kala göğsümde ağrı kasıklarımda batmalar vardı yine o sıralar her ay düzenli çıkan adet sivilcem çıkmış fakat bi gün sonra kuruyup kaybolmuştu :) en son adetime bi iki gün kala aşırı iştah artışı olmuştu ve şimdi hamileyim

Ay ne güzel gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah. Darısı bizim gibi isteyenlerin başına

Peki akıntın oluyormuydu

benimde senin gibi 5 gun var bende beklemedeyim ve bu ay ilk denemem ama hic bi belirti yok adet olacak gibi bi agrida yok sadece bikac gundur belim cok agiriyo ve istahim cok acik bunlar belirtiyse eger bilemicem

Adet oldun mu canım son durum ne merak ettim

Benimde adetime 1 hafta falan vardı daha önce hiç yaşamamıştım sağ kasığımda çok ağrı oluyodu sadece 1 kere 1 damla kahverengi lekelenmem oldu ve ufak baş dönmelerim oldu sabah 1 veya 2 kez çok fazla değil mide bulantım olmuştu sonra adet günümde test yaptım çıktı aynı gün beta hcg yaptırdım 620 çıktı ve göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı Rabbim hayırlı haberi almayı nasip eder inşallah canım

Birde bende iltihap vardı fitil kullandım soğan kürünü yaptım propolis bal arı sütü karışımını içtim düzenli eşimle ve bolca dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…