• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ

Selam arkadaşlar
Adetime 5 gün var. Bu ay yumurtlama dönemime çok dikkat ettik ve o günleri değerlendirdik. Şimdi herkes gibi bende acaba hamilemiyimdir diye okuyorum bütün yorumları. Belirtiler de uyuyor gibi ama çoğu belirti adet sancısıyla aynı. Emin olamıyorum
Adet sancısı çekip hamile kalan var mı?
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli ama 5-6 günden beri. Ve sürekli beyaz akıntım oluyor. midem sabahları değilde ara sıra gün içerisinde çok nadir bulanıyor(ben öyle istedigim icin pskolojikte olabilir bu.) sizin belirtileriniz nasıldı? Adet sancısı çekip hamile oldugunuzu ögrendinizmi? Lütfen yardımcı olun😟
Merhaba sonucunuz ne oldu

Selam Arkadaşlar.
Bu ay benim sürekli kasıklarımda ağrı var batma var.normalde olmaz.göğüslerim normal.ama tek fark acayip uyukluyorum kafam kalkmıyor.test yapamıyorum sizce neye göre yapayım çok düzensiz adetlerim.21. günde oluyor 39.günde oluyor.ve ayrıca 39 yaşındayım korkuyorum risk olurmu

Selam arkadaşlar
Adetime 5 gün var. Bu ay yumurtlama dönemime çok dikkat ettik ve o günleri değerlendirdik. Şimdi herkes gibi bende acaba hamilemiyimdir diye okuyorum bütün yorumları. Belirtiler de uyuyor gibi ama çoğu belirti adet sancısıyla aynı. Emin olamıyorum
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli ama 5-6 günden beri. Ve sürekli beyaz akıntım oluyor. midem sabahları değilde ara sıra gün içerisinde çok nadir bulanıyor(ben öyle istedigim icin pskolojikte olabilir bu.) sizin belirtileriniz nasıldı? Adet sancısı çekip hamile oldugunuzu ögrendinizmi? Lütfen yardımcı olun😟

Selam arkadaşlar
Bazen pisikolojik kendimizde yapıyoruz.ama ben mesala 2.gebeliğimde kasık ağrısı değilde böyle içten birsey kazınıyor matkapla biri deliyor içerden gibi değişik bir ağrı hissetmiştim ve gerçekten hamileymişim.fakat kaybettim.inşallah tez zamanda müjdeli haber gelir size

Bugün başıma gelen olayı anlatayım size.geçen ay kimyasal geçirdim diye bu ay çabuk tutar dedim.ovulasyon gününü değerlendirdim sık ilişki oldu.bu ay reglim 1 hafta gecikti tamam bu ay oldu dedim.kasık ağrısı gaz şişkinlik akıntı resmen hamile gibi gezdim kaç gün.işten eve gelince test yaptım hüsran negatif.o andan itibaren ne ağrı kaldı ne ne batma.ve az önce hastalandım.resmen kendimizi yıpratıyoruz regli biz geciktiriyoruz.kafa rahatladığı an regl geliyor ağrılar bitiyor.çok üzgünüm ama yapıcak bir şey yok hayırlısı

Arkadaşlar merhaba;
aranıza bugün katıldım.4 aylık evliyim 2 aydır da deniyoruz erken ama daha önce geçirmiş oldugum ameliyat yüzünden yumurtalık sayım az doktor elinizi cabuk tutun dediği icin başladık.

en son şubat 22 de regl tarihim 29 şubat 2-3 mart ve 5 mart değerlendirdik.adetime 8 gün var öyle aman aman akıntım yok ama dün göğüslerim ağrımaya başladı böyle dokununca alt tarafları adet öncesi gibi agrıyor normalde adete 3-4 gün kala başlardı.sık tuvalete cıkma da yok bende belim biraz agrıyor o kadar kasık ağrısı da olmadı sadece büyük tıvalete cıkamıyroum 2 gündür bu belirtilerle karşılaşan var mı?

hamilelik belritisi olabilir mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Back