- 26 Eylül 2022
- 1.046
- 957
- 33
-
- Konu Sahibi hulyaozdulger
olsun gelecek ay denersinizBenim pıhtı daha gelmedi pembe koyu değil şimdilik peceteye silince iki parmak kadar geliyor ama pede dagilmadi daha
Ne oldu son durumunuzBeklediğin sonucu hayırlısıyla alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ne oldu son durumunuzBenim pıhtı daha gelmedi pembe koyu değil şimdilik peceteye silince iki parmak kadar geliyor ama pede dagilmadi daha
Aynı sokulmedim daha sanırımNe oldu son durumunuz
Ne oldu son durumunuzYok ben ilk kez boyle geciktim kimyasal gebelik yaşamıştım Ekim'de ondan sonra ilk kez böyle oldum
Bekle bakalım canm yarınıBenim pıhtı daha gelmedi pembe koyu değil şimdilik peceteye silince iki parmak kadar geliyor ama pede dagilmadi daha
Ben hala olmadım ama test yapmaktanda yoruldumTamam canm sen de haber ver mutlaka ama bilmeden yine de söktürücü kullanma insallah hamilesindr
Yaptınız mı test.Ben hala olmadım ama test yapmaktanda yoruldumbekliyorum belki sabah tekrar yaparım canm sende olmadın dimi daha
Peki sen hiç test yapmadın mı
Bekle bakalım canm yarını
Bitti mi pembemsi kanamaAynı sokulmedim daha sanırım
Sizin durum da gelişme var mı?Benim de ayın 18 i olmam lazımdı hala olmadım testim negatifti ve 22 Şubat'ta kan testim negatifti ilişkim gün aşırı oluyor geç döllenme olup sonra pozitif olur mu acaba
Günaydın Yok canm bu sabah yapmadım cumaya kadar bekliycem inşallah geç döllenmedir ve vardır bıgün gecikmede 11.gündeyimYaptınız mı test.
Bence döllenme o gün oldu ise idrar testinde çıkmaması normal.
Çünkü geç döllenme olmuş oluyor.
Bu kadar gecikmenin bir hikmeti var benceGünaydın Yok canm bu sabah yapmadım cumaya kadar bekliycem inşallah geç döllenmedir ve vardır bıgün gecikmede 11.gündeyim
Valla kafam allak bullak artık inşallah vardır canm yaaaBu kadar gecikmenin bir hikmeti var bence
Şimdi birliktelik sonrası kaçıncı gün oldu bugünValla kafam allak bullak artık inşallah vardır canm yaaa
12 gün oldu sanırım canmŞimdi birliktelik sonrası kaçıncı gün oldu bugün
Bence erkenden yapıp moralini bozma canm bekle son 2-3 gün kala yapKızlar merhaba bende bu ay yumurtalık takibi yaptırdım klomen kullandım 1 hafta sonra kontrole gittim büyümemişti yumurta 3 gün sonra bidaha gittim doktor yumurtan çatlamış bugün ve 2 gün ilişki olsun dedi o günlerde ilişki oldu ilişkiden 1 hafta sonra çok şiddetli kasık ağrım oldu 2 gün bir kere de beyaz akıntım oldu başka bi belirti yok ilişki üzerinden bugün 10.gün adetime 1 hafta var test için çok erken dimi
Evde ki testte çıkmaması çok normal bence.1
12 gün oldu sanırım canm
amin canım Allah inşallah bu ay nasip ederBende pcos var geçen ay da klomen kullandım olmadı daha önce psikolojik olarak 10 gün bile geciktiğim oldu belirti yok diye bu ay da olmadı gibi düşünüyorum. Dediğin gibi 5 6 gün daha beklemek en iyisi kafamı dağıtmam gerek Allah isteyen herkese nasip etsin