- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- Konu Sahibi hulyaozdulger
P.tesi kanda da çıkmadı canım var mı yok mu bu kadar gecikme sebebi neEvde ki testte çıkmaması çok normal bence.
Deli sorular ve çok stresliyim hastalık vs çıkmasından da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
P.tesi kanda da çıkmadı canım var mı yok mu bu kadar gecikme sebebi neEvde ki testte çıkmaması çok normal bence.
Kanda çıkmamasıda normal geliyor bana.P.tesi kanda da çıkmadı canım var mı yok mu bu kadar gecikme sebebi ne
Deli sorular ve çok stresliyim hastalık vs çıkmasından da
Çok güzel umut oluyorsun canmm yaa ihtimal var diyosunKanda çıkmamasıda normal geliyor bana.
Bence bir süre daha beklemek de fayda var.
Kan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra sonuç verir.Çok güzel umut oluyorsun canmm yaa ihtimal var diyosun
İnşallah canım cumaya netleşir die ümit ediyorumKan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra sonuç verir.
Yani tabiki umut var.
Sen bence pazartesiye kadar bekle pazartesi kan ver bir kadın doğum doktorunda muayene ol ondan sonra başlarsınİnşallah canım cumaya netleşir die ümit ediyorum
Gecikmede 13.gün olacak
Olmadı tarlusal a başlıycam artık
Benim döllenme 10 şubattı ben 20 şubatta erken gebelik testiyle öğrendim adetime 6 gün kala predictor erken gebelik testi markası ama ondan önceki gece kaset testte çok çok silik çıkmıştı ama böyle baya evire çevire bakınca , zaten ondan şüphelenip hemen erken test yaptımİlişkiden bugüne 9. Günüm daha canm testte yinede çıkarmıydı.
Adetim gecikmesi 3.günü bugün. 19 şubatta olmam gerekiyordu. İlişki 12 şubat
Benimde böyleydi sonra erken testte çıktıGelmemiş şimdi attım
Bende cuma ya kadar diyordum çünkü artık çok stres oldum moral bozukluğu cabasıSen bence pazartesiye kadar bekle pazartesi kan ver bir kadın doğum doktorunda muayene ol ondan sonra başlarsın
Olsa çıkardı mı diyosun canm bu zamana kadarBenim döllenme 10 şubattı ben 20 şubatta erken gebelik testiyle öğrendim adetime 6 gün kala predictor erken gebelik testi markası ama ondan önceki gece kaset testte çok çok silik çıkmıştı ama böyle baya evire çevire bakınca , zaten ondan şüphelenip hemen erken test yaptım
Çok erken tabiki bekleyinKızlar merhaba bende bu ay yumurtalık takibi yaptırdım klomen kullandım 1 hafta sonra kontrole gittim büyümemişti yumurta 3 gün sonra bidaha gittim doktor yumurtan çatlamış bugün ve 2 gün ilişki olsun dedi o günlerde ilişki oldu ilişkiden 1 hafta sonra çok şiddetli kasık ağrım oldu 2 gün bir kere de beyaz akıntım oldu başka bi belirti yok ilişki üzerinden bugün 10.gün adetime 1 hafta var test için çok erken dimi
Belli olmadı mı dahaOlsa çıkardı mı diyosun canm bu zamana kadar
Test yapmadım canm 4 gündür bekliyorumBelli olmadı mı daha
Yaa çünkü çok güzel umut oluyosun canımÇok erken tabiki bekleyin
Yok değilim ama kızım var bu yollardan geçtimYaa çünkü çok güzel umut oluyosun canım
Bu arada sen hamile misin bilgin baya var gibi
Rengi dokusu nasılAşırı derece de akıntım oluyor bu da bi belirtimi acaba
Allah bağışlasın canm Benimde bir kızım var 10 yıl oldu ama haturlamıyorum sadece çok uyurdumYok değilim ama kızım var bu yollardan geçtim
Şeffaf bazen beyaz su gibi desem yeriRengi dokusu nasıl