- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- Konu Sahibi hulyaozdulger
Amin canm inşallah senin adetin gecikti miSonradan yükselen çok kişi var bende senin gibi beklemedeyim Allah gönlünüze göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm inşallah senin adetin gecikti miSonradan yükselen çok kişi var bende senin gibi beklemedeyim Allah gönlünüze göre versin
Bugün olmam gerekiyordu olmadım bakalımAmin canm inşallah senin adetin gecikti mi
Beklediğin sonucu hayırlısıyla alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorumBugün olmam gerekiyordu olmadım bakalım
İnşallah canım benim bende senden haber bekliyorumBeklediğin sonucu hayırlısıyla alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Hemen hemen aynı tarihler canım bende dün normal kaset test yaptım 14. Gündü çıkmadı bugün 15. Gün gecikmeminde 9.günü tekrar kan versem mi onu düşünüyorumMutlaka yaz Cnm bilgilendr bizi nerdeyse aynıymış tarihimizde
Canım adet oldun mu be durumdasınMutlaka yaz Cnm bilgilendr bizi nerdeyse aynıymış tarihimizde
Olmadim canim bence bir kan testi ver çıkabilir belkiCanım adet oldun mu be durumdasın
kan sabah yaptım negatif anlamadım gitti bel ağrım var birde hafif kasık ağrısı ve batma var geç döllenme olabilir mi diyorum. Sen hiç test falan yaptın mıOlmadim canim bence bir kan testi ver çıkabilir belki
Olmadim canim bence bir kan testi ver çıkabilir b
Ben de adet gecikince 4 gün sonrası kan verdim negatif dediler ama geç döllenme de olabilir çok sonra çıktığını duydum geç de eğer ama stres mi yaptık depremden bilmiyorum acaba kist fln mi var diye düşünmeye basladim bir turlu doktora da gidemedim 1 hafta daha olmazsam doktora giderim herhalde inşallah rabbim sağlıkla hayırlı gebelik nasip etsin tüm isteyenlere canimkan sabah yaptım negatif anlamadım gitti bel ağrım var birde hafif kasık ağrısı ve batma var geç döllenme olabilir mi diyorum. Sen hiç test falan yaptın mı
Amin canm bugün 10.gündeyim bu hafta da bekleyip sonra adet söktürücü kullanıcam artık.Ben de adet gecikince 4 gün sonrası kan verdim negatif dediler ama geç döllenme de olabilir çok sonra çıktığını duydum geç de eğer ama stres mi yaptık depremden bilmiyorum acaba kist fln mi var diye düşünmeye basladim bir turlu doktora da gidemedim 1 hafta daha olmazsam doktora giderim herhalde inşallah rabbim sağlıkla hayırlı gebelik nasip etsin tüm isteyenlere canim
Tamam canm sen de haber ver mutlaka ama bilmeden yine de söktürücü kullanma insallah hamilesindrAmin canm bugün 10.gündeyim bu hafta da bekleyip sonra adet söktürücü kullanıcam artık.
Kasıklarımda hafif sancı var arada batma da oluyor. Sende var mu belirti vs. Test falan yaptırırsan mutlaka haber ver
Yok ben ilk kez boyle geciktim kimyasal gebelik yaşamıştım Ekim'de ondan sonra ilk kez böyle oldumHiç daha önce yaşadın mı bu şekilde gecikme
pıhtı varsa yerleşme çok zorDevami geldi fakat 2 gün sürdü ve pıhtılaşma yoğun şekilde ve kesildi kasıklarım ağrıyor batıyor
dün forumda gezerken gecikmenin 13. gününde pozitife dönen birini okudum olur neden olmasınKızlar bir gün regl gecikmesi yaşıyorum geçen ay 30 Ocak regldim 29 günde bir olurum düzenli test yaptım negatif sonra pozitife dönen oldumu
Yok canım ya iki saat önce gelmeye başladı sankidün forumda gezerken gecikmenin 13. gününde pozitife dönen birini okudum olur neden olmasın
Benim pıhtı daha gelmedi pembe koyu değil şimdilik peceteye silince iki parmak kadar geliyor ama pede dagilmadi dahapıhtı varsa yerleşme çok zor