Erken gebelik belirtileri ve tahmini 🥰

Benim de ayın 18 i olmam lazımdı hala olmadım testim negatifti ve 22 Şubat'ta kan testim negatifti ilişkim gün aşırı oluyor geç döllenme olup sonra pozitif olur mu acaba

Olmadim canim bence bir kan testi ver çıkabilir b

kan sabah yaptım negatif anlamadım gitti bel ağrım var birde hafif kasık ağrısı ve batma var geç döllenme olabilir mi diyorum. Sen hiç test falan yaptın mı
Ben de adet gecikince 4 gün sonrası kan verdim negatif dediler ama geç döllenme de olabilir çok sonra çıktığını duydum geç de eğer ama stres mi yaptık depremden bilmiyorum acaba kist fln mi var diye düşünmeye basladim bir turlu doktora da gidemedim 1 hafta daha olmazsam doktora giderim herhalde inşallah rabbim sağlıkla hayırlı gebelik nasip etsin tüm isteyenlere canim

Amin canm bugün 10.gündeyim bu hafta da bekleyip sonra adet söktürücü kullanıcam artık.
Kasıklarımda hafif sancı var arada batma da oluyor. Sende var mu belirti vs. Test falan yaptırırsan mutlaka haber ver

Amin canm bugün 10.gündeyim bu hafta da bekleyip sonra adet söktürücü kullanıcam artık.
Kasıklarımda hafif sancı var arada batma da oluyor. Sende var mu belirti vs. Test falan yaptırırsan mutlaka haber ver
Tamam canm sen de haber ver mutlaka ama bilmeden yine de söktürücü kullanma insallah hamilesindr

Kızlar bir gün regl gecikmesi yaşıyorum geçen ay 30 Ocak regldim 29 günde bir olurum düzenli test yaptım negatif sonra pozitife dönen oldumu

Eklentiler

• 1677591484921-01.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…