- 20 Şubat 2023
- 271
- 72
-
- Konu Sahibi hulyaozdulger
hamile misinn canimVe bugün daha fazla bel ağrım var
Bilmiyorum canm adet gecikmemin 12.günündeyim en son 9.gün kan testinde negatif çıkmıştıhamile misinn canim
yaa çok garip 12 gün gecikme normal değil ya hamilesin ya da bir doktora görün adetlerin düzenli miydiBilmiyorum canm adet gecikmemin 12.günündeyim en son 9.gün kan testinde negatif çıkmıştı
Hayatım da ilk defa böyle bişey yaşıyorum canım 29-30 günde olurdum erken olduğu çok oldu ama gecikme olmadı hemde çok garip yarın gidebilirsem gidicemyaa çok garip 12 gün gecikme normal değil ya hamilesin ya da bir doktora görün adetlerin düzenli miydi
inşallah hamilesindirrHayatım da ilk defa böyle bişey yaşıyorum canım 29-30 günde olurdum erken olduğu çok oldu ama gecikme olmadı hemde çok garip yarın gidebilirsem gidicem
Amin canım cümlemiziAllah bağışlasın canm Benimde bir kızım var 10 yıl oldu ama haturlamıyorum sadece çok uyurdum
Afet ağrıları ve hamilelik çok benziyor zatenVe bugün daha fazla bel ağrım var
günaydın merhaba yumurtlama olmamış olabilir geçen ay adet olmadım ve 46.günde yumurtlama gördüm bazı aylar olabiliyor stres yaparsanız durum daha da kötüleşir :) kötü bişey olduğunu zannetmiyorum ülkece zor zamanlar geçirdik ve herşeyden etkileniyoruz biz kadınlar.. bir döngü atlaması kadınlarda genelde normaldir. Yine regl olmazsanız o zaman doktor kontrolüne gidebilirsiniz. Hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama inş Rabbim nasip eder ve vardır. :)Günaydın kızlar kaset test yaptım ama tek çizgi bişeyama hala adette olmadım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hamile olursunKızlar merhaba kis oluşmuş hamilelik yok maalesefgeçen ay stresli bişey yaşadın mı die sordu bi 10 çok gerginliğim ve üzüntüm vardı ondan kaynaklıymış. Sizinde aklınızda olsun kadınlarda strese girdiklerinde yumurtalıklar çok etkileniyormuş. Duphaston ilaca başlıyorum artık
Gölge varmış gibi duruyor ama emin olamadım. Çıplak gözle daha net görünüyordur.Bata 5 gün var mide yanması kabızlık sağ kasık biraz ağrıyo onun dışında belirtim yok gece hamile olduğumu gördüm rüyamda o yüzden yaptım sizce ?
Bata 5 gün var mide yanması kabızlık sağ kasık biraz ağrıyo onun dışında belirtim yok gece hamile olduğumu gördüm rüyamda o yüzden yaptım sizce
Amin canm inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hamile olursun
Evet çok silik var gibi biraz daha bekle istersenBata 5 gün var mide yanması kabızlık sağ kasık biraz ağrıyo onun dışında belirtim yok gece hamile olduğumu gördüm rüyamda o yüzden yaptım sizce ?