- 1 Aralık 2011
- 3.384
- 4.468
- 36
-
- Konu Sahibi hulyaozdulger
Haklısın zor ama biraz daha sabret doğru zamanda olcak inşallahdoğru söylüyosun bende geçen ay yaşadım ilk denememizdi her belirti var adetim 1 gün sonra geldi tamamen hüsran oldu. aslında bu ay dinlemiyordum yoktur diyordum çünkü 10 gün öncesine kadar ilişki yaşamamıtık ama işin içine adetimin bu kadar gecikmesi girince ister istemez düşündürüyo
evet o tarihlere uyuyorsa öyle oluyor geç yumurtlama olduysa bilmiyorum tabi ama adetim gecikeli 4. günüm11.gunden itibaren kan ve erken gebelikte çıkar canım ama ovulasyon 5i ve ilişki 12 Şubat ise zaten yumurtlama yokken ilişki olmuş oluyor
Yumurtlaman çoktan olmuş gibi çok umutlu olmayın derimovulasyon için test yapmadım canım. adet gecikmem kafa karıştırıyor.2 günüdür erken gebelik testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ama ilişki üzerinden 10.günüm bugün acaba erken mi diyorumbel ağrım var göğüs uçlarım dokunduğumda hassas arada kasığımda batmada oluyor ve böyle hafif ağrı giriyor arada akıntımda çok bilemedim
inşallah canımHaklısın zor ama biraz daha sabret doğru zamanda olcak inşallah
bi ihtimal belki mucize olur gecikmem olmasa umudum olmazdı da nasip canım bekliyorumYumurtlaman çoktan olmuş gibi çok umutlu olmayın derim
Yok normal test yaptımerken gebelik testi mi yaptın canım
erken olmasına rağmen silik çıkmış bi arkadasşta erken gebelik testleri yalnış sonuç veriyor demişti de o yüzden sordum canım bende mi normal test yapsam acabaYok normal test yaptım
Stresten kaynaklı olmuyorsun, inşallah gebeliktirbi ihtimal belki mucize olur gecikmem olmasa umudum olmazdı da nasip canım bekliyorum
bu ay strese girmedim geçen ay çok girmiştim bütün belirtileri yaşadım sonuç hüsran hemde günü gününeStresten kaynaklı olmuyorsun, inşallah gebeliktir
Az az devam ediyorkanaman devam ediyor mu canım devamı gelmediyse yerleşme olabilir
Valla hiç anlamam erken gebelik testinden canım hiçte yapmadimerken olmasına rağmen silik çıkmış bi arkadasşta erken gebelik testleri yalnış sonuç veriyor demişti de o yüzden sordum canım bende mi normal test yapsam acaba
Hadi inşallah güzel haberler gelinbu ay strese girmedim geçen ay çok girmiştim bütün belirtileri yaşadım sonuç hüsran hemde günü gününe
inşallah canım bu ay hiç beklemiyordum bekleyip görüces
Erken gebelik testlerine çok güven olmadığını biliyorum canım bence normal testle bir dene. Benim adet günüme 1 gün kala normal testte çıktıBenim de yarın adet günüm normalde , erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kesinlikle yok mu demeliyizolsaydı çıkardı herhalde
inşallah canımHadi inşallah güzel haberler gelin
hadi ya bende yeni öğrendim yarın normal deniyeyim bakalım birde .fazladan almıştım erken gebelik testi boşuna para aslında aynı sonuç :)Erken gebelik testlerine çok güven olmadığını biliyorum canım bence normal testle bir dene. Benim adet günüme 1 gün kala normal testte çıktı
Bence bi mucize de beklemeyin çünkü adet ve ilişki tarihi arasında uzuuuun bi süre var yumurtlama çatlama vs hepsi geçmiştir bat 7 gün kala korunmasız ilişki bi fark yaratmaz maalesefbi ihtimal belki mucize olur gecikmem olmasa umudum olmazdı da nasip canım bekliyorum
Fotoğrafını atarmisin cnm bnde yaptım bugün zor gözüküyor gölge gibi seninkinide bakayım biŞimdi test yaptım ikinci çizgi çok gozukmicek şekilde çıktı