Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

aşılama tedavisi olup en erken belirti kaç günde olur acaba bilgisi olan varmı? 7. günüm hiç bi belirtim yok..erkenmi yoksa tutmadı ondanmı

aşılama tedavisi olup en erken belirti kaç günde olur acaba bilgisi olan varmı? 7. günüm hiç bi belirtim yok..erkenmi yoksa tutmadı ondanmı
Aşılama doğal gebelik süreci ile aynı.7.gün belirti vermesi için erken.Ayrıca hiç belirti vermeden gebe kalabilirsiniz.

28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi acil cevap bekliyorum

W
28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi acil cevap bekliyorum
bence gayet normal

Canım maalesef düşük yapacaksın dedi doktorum bekliyorum ilacları bıraktık 7.gün bugün dün çok sancım oldu koyu krem gibi lekeler başladı gece

tırasnverın ılk gununden berı tek berlıtı elım ayagım buzgıbıydı ısınmak bılmıyordu afedersınız ıdraraımda agır samanımsı bı koku ve rengı koyuydu.. rabbım dıleyene cumle aleme butun herkeze arkadaslraıma nasıp eylesın inşallah amın ecmaınn ılk gebelık 9 haftalık kalp durması pıhtılaşmadan dolıyı sımdıkı gbelıgım tub bebek 6.gun sılık cızgı 7.gun kanda 110.50 pozıtıf ınşallah devamı gelir kucagıma almak nasıp olur ınşallah

Son düzenleme:
Benim dikkat ettiğim kaşık agrim hep tek taraflı oldu ve ben herhalde adet olucam ,ondan agriyor derken hamile olduğumu öğrendim. Bir diğer belirtim de renksiz ve kokusuz akıntı oluyor.

Bende cok akinti yok. Oda vajinal olarak aldigim progestron ilacindan gelen akinti sanirim. Ay ne guzrl allah bizede bu ay nasip eder insallah.
Canim uzulme hic belirti vermeden hamile kalan ve butun belirtileri verip negatif sonuc alan var.
bende cok sikintiliyim ay insallahhh bu ay olur. Rabbim bi ol dese oluverse ...

Canım benim de 6.gunum bugün hiç bir belirtim yok moralim bozuk zaten birde uüstüne dudagimda uçuk çıktı
. Benim tüp bebekle bir kızım var.Boşubosuna kendinizi strese sokmayın.Benim hic bir belirtim olmadı kanda sonuç çıktı keseyi görmeye yakın hafif arada kokuya hassasiyet olmuştu sadece daha erken belirti için rahat olun inş.sonuçta güzel olsun....

Bende cok akinti yok. Oda vajinal olarak aldigim progestron ilacindan gelen akinti sanirim. Ay ne guzrl allah bizede bu ay nasip eder insallah.
Canim uzulme hic belirti vermeden hamile kalan ve butun belirtileri verip negatif sonuc alan var.
bende cok sikintiliyim ay insallahhh bu ay olur. Rabbim bi ol dese oluverse ...

İnşallah canım birlikte güzel haberler alsak Rabbim tüm isteyenler le birlikte bizlere de nasip etsin hayırlı evlatlar. Benim 3. Denemem ilk i tuttu 7 haftalik ken düştü ikinci yi Şubat ayında yaptik tutmadı inşallah bu tutar hayirlisiyla

. Benim tüp bebekle bir kızım var.Boşubosuna kendinizi strese sokmayın.Benim hic bir belirtim olmadı kanda sonuç çıktı keseyi görmeye yakın hafif arada kokuya hassasiyet olmuştu sadece daha erken belirti için rahat olun inş.sonuçta güzel olsun....

Allah kızını sana bagislasin canım sagol icimi rahatlattin inşallah güzel haberler alırız bizde

Amin canim insallahh. Allah isteyen herkese bizde hayiri sagikli evlat versin.
Benim ilk denemem. Endometriozis hastasiyim. Evlat kaybetmekte cok kotu allah bir daha yasatmasin.
Bende iyi dusuneyin iyi olsun diye olucak olucak diyorum. Allah izin verirse insalalhhh..
Sali gunu test var. sanki sinava giricem oyle sikintiya giriyorum

Nnnnn

aminnnnnnnn...
Amin canim insallahh. Allah isteyen herkese bizde hayiri sagikli evlat versin.
Benim ilk denemem. Endometriozis hastasiyim. Evlat kaybetmekte cok kotu allah bir daha yasatmasin.
Bende iyi dusuneyin iyi olsun diye olucak olucak diyorum. Allah izin verirse insalalhhh..
Sali gunu test var. sanki sinava giricem oyle sikintiya giriyorum
Canım sonucun ne çıktı merak ettim umarım pozitiftir.

Benide ekleyin lütfen. Dondurulmuş blastosist transferi yapıldı bana. 7. Gün adet oluyorum sandım sancim vardı. 8.gün sancim geçti ayni gün idrarda silik gördüm. 9.gün bhcg 155 çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin

Benide ekleyin lütfen. Dondurulmuş blastosist transferi yapıldı bana. 7. Gün adet oluyorum sandım sancim vardı. 8.gün sancim geçti ayni gün idrarda silik gördüm. 9.gün bhcg 155 çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin

Arkadasim başka belirtin oldumu? Benimde dondurulmuş 5 gün embriyo transferi. İlk günler agri ve batmalar daha çoktu bugün 8 günüm. Sanci veya batma geçti. İster istemez korku başladı.

Arkadasim başka belirtin oldumu? Benimde dondurulmuş 5 gün embriyo transferi. İlk günler agri ve batmalar daha çoktu bugün 8 günüm. Sanci veya batma geçti. İster istemez korku başladı.
yakaladım seni..... korku yok vesvese yok.... çekerim kulakları....

X