Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

Slm öncelıkle hayırlı olsun hamılelıgın hıc lekem olmadı demıssın merak eetıgım acaba 12.gun kan testı yaptırdıgında adet gunune varmıydı yoksa gecmısmıydı..benımde adet belırtlerı gogus sıslıgı sutyen dahı kullanamyrum cok acıyo 10gunumdeyım transferın ve adetımde 2gun oldu gecelı hala leke tarznda bısı yok.genelde leke gorulmesı ıyıdenıyor ama sende olmamıs demek degısıyo

çok sağolun, inşallah darısı başınıza. 3 gün vardı adet günüme, benim ne akıntım ne leke hiç bir şey gelmedi. 7 aylık hamileyim akıntılarım yeni başladı hep kuruydu. 2 gününüz kalmış inşallah hayırlı haberler alırsınız.

çok sağolun, inşallah darısı başınıza. 3 gün vardı adet günüme, benim ne akıntım ne leke hiç bir şey gelmedi. 7 aylık hamileyim akıntılarım yeni başladı hep kuruydu. 2 gününüz kalmış inşallah hayırlı haberler alırsınız.

Massss deyım sana allah saglıkla kucagına alıp buyutmeyı nasıp etsın:KK39:bakalım ıns heycan dorukta :44:

Merhaba anneler,
3 çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var. Çalışamadığım için internet üzerinden uygun fiyata ithal bebek ve çocuk kıyafetleri satıyorum.İnceleyebilmeniz için aşağıda linki yazıyorum.

slm kızlar bu belirti meselesi çok karmaşık kişiden kişiye değişiyor ben ilk üç transferinde hiç belirti yaşamadım hepside negatif dördüncü boş gebelik yine belirti olmadı beta testi hep ikiye katlanarak ilerliyordu keseyide görmüştüm ama hiç hamileyim diye sevinmedim kalp atisini duymadan umitlenmek istemedimmaalesef korktuğum oldu boş bir kara delikten başka birşey göremedim...şimdi evde kurtaj günümü bekliyorum.sizi korkutmak istemem ama aceleci davranmayın biliyorum zor bir süreç beklemek çok kötü durmadan belirti aramak stresten başka bir işe yaramiyor Allaha sığının o ol dedimi olur rabbim hepinizi tez zamanda sevindirsin annelik duygusunu hepimizde yasayacagiz insallah herşeyin hayırlısını isteyelim..Allaha emanet olun.

güldencim yine mükemmel bi topık olmus... cok begendım... burdan anlasılan herkesın belırtisi kendine hiçbiri birbirine uymuyor... çalısmalarını zevkle takip edıcem cicim:KK16:

güldencim yine mükemmel bi topık olmus... cok begendım... burdan anlasılan herkesın belırtisi kendine hiçbiri birbirine uymuyor... çalısmalarını zevkle takip edıcem cicim:KK16:

teşekkür ediyorum inşallah birilerine faydası olmuştur belirtiler herkese göre faklı.her belirtli tuttu ya da tutmadı demek olamaz genel olarak bir fikir verebilir liste diye hazırladım malum bekleme süreci zor oluyor belirti arayan arayana :KK1:

teşekkür ediyorum inşallah birilerine faydası olmuştur belirtiler herkese göre faklı.her belirtli tuttu ya da tutmadı demek olamaz genel olarak bir fikir verebilir liste diye hazırladım malum bekleme süreci zor oluyor belirti arayan arayana :KK1:
Mrb editor hnm.size bisey sorucam.bu topikte ohss gebelik belirtisidir demissiniz.bende transferimin 6.gunundeyim ve ohss belirtileri yasiyorum.daha once boyle bisey olmamisti.
Sizce neden ohss gebelik belirtisidir

Mrb editor hnm.size bisey sorucam.bu topikte ohss gebelik belirtisidir demissiniz.bende transferimin 6.gunundeyim ve ohss belirtileri yasiyorum.daha once boyle bisey olmamisti.
Sizce neden ohss gebelik belirtisidir

Ohss belirtisi derken emin olmak lazım yaşadıkların gerçekten ohss mi buna doktorun karar verebilir ancak.
Kendi kendine okudukların doğrultusunda ohss yim diyorsan yanılabiliriz:KK48:
Her zaman gebelik belirtisi olmayabilir ama büyük çoğunlukla gebelikle sonlanıyor sebebi de şu;
Ohss yi bhcg hormonu yani gebelik hormonu tetikler.
Toplamadan sonraki günlerde ohss ortaya çıkabiliyor.
Opudan hemen sonra oluşuyorsa çatlatma iğnesinin yani hcg iğnesinin etkisidir
Transferden sonra ortaya çıkıyorsa gebelikten salgılanan hcg dendir.

Ohss belirtisi derken emin olmak lazım yaşadıkların gerçekten ohss mi buna doktorun karar verebilir ancak.
Her zaman gebelik belirtisi olmayabilir ama büyük çoğunlukla gebelikle sonlanıyor sebebi de şu;
Belirtilerimi soyliyim ama ben ohss diye tahmin ettim.
Karnimda dahil goguslerinden asagisi 6aylik hamilelwr gibi sisti.vede icerden okadar cok geriliyoki catlicak gibi.iki buklum yuruyemiyorum.halsizlik ve ishal var.sabah nefes almakta zorlandim.
Netten arastirirken ohss belirtileriyle ayni gibi geldi bana.
İnsallah tutmusturda ondan boyle olmusumdur.çekmeye raziyim

Buldum neden oldugunu.dr transferin ilk gunu ve 5.gunu vurulmam icin bi igne vermisti dun onu yaptirdim ondanmis.hcg hormonuymus icerigi.choragon 5000diye bi igne.neden verdiki acaba bu ilaci bana.mahvetti beni

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

cok yararlı bir topik..her kezin belirtisinde kendimden bişey buldum.ALLAHım sen ver hakkımızdaki en hayırlısını..

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Bence idrar saglikli değil benim kizimda kan testi ike pozitif sonucu aldim. Kalp atislatindan sonra sirf heveslenip idrar testi yaptim belli belirsiz cizgi vardı. Ama ben kizimin kalp atislarini dahi duymustum

X