Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz. doktorumdan duyuyorum yetmiyor ille sizlerdende duyucam :)))))))

kıymetli bebekler kolay olmuyorlar canım titizlenmen doğal yaşadığın her değişikliği acaba bebeğimde olumsuz birşey mi var diye yorabilirsin ne zaman ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu doktordan duyarsın işte o zaman ohhh dersin sonra başka bişey aklını karıştırır yani anlayacağın kucağına alana kadar endişelerin bitmeyecek :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
benim sonucum negatifti, negatif alinca psikolojik cok yipranmistim, yazamamistim, ozur arkadaslar, lina88 ben, tesekkurler.

Benimde 5.gun transfer yapildi, transferden 3 gun sonra kramp ve lekelenme oldu. bende 12. gun (transferin 7. gunu )idrar testi yaptim ama negatif cikti, pek bi belirtimde yok, Carsamba gunu kan testi yapacagim, sonucu alinca bende listede yer almak isterim umarim positif bir sonucla. umarim yardimi olur.

benim sonucum negatif olmustu :KK43:

benim bugün 4. günüm göğüslerim transferden öncede davul gibiydi halada öyle:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bu arada liste süper olmuş

benim bugün 4. günüm göğüslerim transferden öncede davul gibiydi halada öyle:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Sonuc bekleyen Arkadaslar inşallah guzel haberi alır.ben de hic belirti olmamıştı hatta son günlerde kafayı yicektim.hemşire adet agrisi gibi ağrı olur dedi.ben de hiçbirşey yok.tup bebekle ikiz doguran arkadaşı m gogusune bak dedi kahverengi halka büyüyecek ve rengi koyulasacak dedi.bana dediğinde dokuzuncu gündü.baktim o halka kocaman ve koyu kahve olmuş aman dedim ne saçma ertesi gün test günüydü pozitif cikti.

Sonuc bekleyen Arkadaslar inşallah guzel haberi alır.ben de hic belirti olmamıştı hatta son günlerde kafayı yicektim.hemşire adet agrisi gibi ağrı olur dedi.ben de hiçbirşey yok.tup bebekle ikiz doguran arkadaşı m gogusune bak dedi kahverengi halka büyüyecek ve rengi koyulasacak dedi.bana dediğinde dokuzuncu gündü.baktim o halka kocaman ve koyu kahve olmuş aman dedim ne saçma ertesi gün test günüydü pozitif cikti.

darısı tüm isteyeenlerin başına

slm canim cok merak ettim ohss ne demek??

canım o zaman özelden yazmıştım sana gerekirse burdanda yazarım..
ne durumdasın merak ediyorum ayrıca..

benim sonucum negatifti, negatif alinca psikolojik cok yipranmistim, yazamamistim, ozur arkadaslar, lina88 ben, tesekkurler.

benim sonucum negatif olmustu :KK43:

linacım çok geçmiş olsun tatlım Rabbim daha fazla bekletmeden uğraştırmadan meleğini göndersin sana..

şimdi ne durumdalar peki:KK9::KK9::KK9:

selam herkese bende 23 eylülde transferim oldu
transferden önce ve 3.gnüne kadar göğüs ağrım çok fazlaydı ama 3.günü geçti sadece geceleri beni uykumdan uyandıran gğüs ağrım ve şişkinlliği 3.günden 5.güne kadar süren adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu
karnımın sağ tarafında ki kramplar 6.günde test tuttum çook belirgin olmasada ikinci çizggi 8.günde kandan baktırdım 129.43 değerim
dün yani12.günde değerim 639.54 çıktı darısı tüm isteyen dileyen tanıdık tanımadık herkesin başına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim 5. gün çok şiddetli karın ağrılarım başladı, adet sancısı gibi değildi resmen rahmim kasıklarımdan çıkacak gibiydi. 1 hafta devam etti. yine 5. gün göğüslerim de hassasiyet başladı. ben kendimi çok dinlememeye çalıştım, ama bütün adet belirtilerim oldu. hatta her ay yüzümde aynı yerde çıkan sivilce bile çıktı. 12. gün kan testinde gebe olduğumu öğrendim. leke filan gelmedi benden hiç. Rabbim hayırlsıyla herkese nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
selam herkese bende 23 eylülde transferim oldu
transferden önce ve 3.gnüne kadar göğüs ağrım çok fazlaydı ama 3.günü geçti sadece geceleri beni uykumdan uyandıran gğüs ağrım ve şişkinlliği 3.günden 5.güne kadar süren adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu
karnımın sağ tarafında ki kramplar 6.günde test tuttum çook belirgin olmasada ikinci çizggi 8.günde kandan baktırdım 129.43 değerim
dün yani12.günde değerim 639.54 çıktı darısı tüm isteyen dileyen tanıdık tanımadık herkesin başına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim 5. gün çok şiddetli karın ağrılarım başladı, adet sancısı gibi değildi resmen rahmim kasıklarımdan çıkacak gibiydi. 1 hafta devam etti. yine 5. gün göğüslerim de hassasiyet başladı. ben kendimi çok dinlememeye çalıştım, ama bütün adet belirtilerim oldu. hatta her ay yüzümde aynı yerde çıkan sivilce bile çıktı. 12. gün kan testinde gebe olduğumu öğrendim. leke filan gelmedi benden hiç. Rabbim hayırlsıyla herkese nasip etsin inşallah.

benide ekle bebikimm..
biliyorsun doruklarda yaşadım.

gebelikleriniz hayırlı olsun kızlar çok şükür bu güzel duyguyu yaşıyorsunuz artık darısı olmayanlara inşallah...
sizleride listemize ekleyecem ilk fırsatta durumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim:KK16:

Bu topiği çok beğendim :) bende transferimin 5. Günümdeyim merak ettiklerime baktım çok teşekkürler inş benim de pozitif olursa burda paylaşırım belirtileri :)

Slmkızlar kubra ben aranıza yenı katıldım oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkurler paylasımlarınızdan cok sey ogrendım benımde transferım olsu cumartesı kanda baktıracam 12gun doluyooo ve heycanlıyım ılk tupbebek deneyımımdı ancak burdan cokkkk sey ogrendım:KK20:

Slm öncelıkle hayırlı olsun hamılelıgın hıc lekem olmadı demıssın merak eetıgım acaba 12.gun kan testı yaptırdıgında adet gunune varmıydı yoksa gecmısmıydı..benımde adet belırtlerı gogus sıslıgı sutyen dahı kullanamyrum cok acıyo 10gunumdeyım transferın ve adetımde 2gun oldu gecelı hala leke tarznda bısı yok.genelde leke gorulmesı ıyıdenıyor ama sende olmamıs demek degısıyo

X