Merhaba...
Mens dönemime 5 gün var dün akşam erken gebelik testi yaptım oben diye değişik bir marka test ile.negatif çıktı oysa çok umutlandım bu konuda bir çok konu okudum negatif çıkıp sonra pozitif çıkan ya da tam tersi erken mi yaptım ,test markası ile alakalı olabilir mi sanırım insan olumlu şeyler duymak istiyor 9 aydır bebek istiyoruz sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum gerçekten düşünmemek elde değil bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var . Teşekkür ederim şimdiden.
Bence acele etme bende 1 hafta once yapnistim reglimden negatif cikinca cok uzuldum ama cok sukur sonra pozitif oldugunu ogrendim en erken regl donemindeyken yaparsan daha net sonuc alabilirsin
Bence acele etme bende 1 hafta once yapnistim reglimden negatif cikinca cok uzuldum ama cok sukur sonra pozitif oldugunu ogrendim en erken regl donemindeyken yaparsan daha net sonuc alabilirsin
Aynen benim de icim icimi yedi ama negatif cikinca cok uzuldum tekrar uzulmemek icin tam gunumu bekledim gunumde silik cizgi cikti inanamadim iki gun sonra direk kan verdim orada ogrendim