• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri ,erken gebelik testi

Hafa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
120
78
48
33
Merhaba...
Mens dönemime 5 gün var dün akşam erken gebelik testi yaptım oben diye değişik bir marka test ile.negatif çıktı oysa çok umutlandım bu konuda bir çok konu okudum negatif çıkıp sonra pozitif çıkan ya da tam tersi erken mi yaptım ,test markası ile alakalı olabilir mi sanırım insan olumlu şeyler duymak istiyor 😔 9 aydır bebek istiyoruz sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum gerçekten düşünmemek elde değil bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var . Teşekkür ederim şimdiden.

5 gün erken. Testler her zaman iyi sonuç vermiyor. Bat günü normal kaset testlerle bir daha deneyin. :KK51:

bazıları da ben sekiz gün varken öğrendim diye yazınca negatif olmasına yoğunlaşıyorum. Son günler hiç geçmiyor🙄

bazıları da ben sekiz gün varken öğrendim diye yazınca negatif olmasına yoğunlaşıyorum. Son günler hiç geçmiyor🙄
Erken yumurtlamıştır olabilir. Herkesin aynı değil. Hep sekiz gün kala öğreniliyor olsaydı testlerde sekiz gün önce yapın yazardı.

Bence acele etme bende 1 hafta once yapnistim reglimden negatif cikinca cok uzuldum ama cok sukur sonra pozitif oldugunu ogrendim en erken regl donemindeyken yaparsan daha net sonuc alabilirsin

Bence acele etme bende 1 hafta once yapnistim reglimden negatif cikinca cok uzuldum ama cok sukur sonra pozitif oldugunu ogrendim en erken regl donemindeyken yaparsan daha net sonuc alabilirsin
Yaa öyle birşey olsa mutluluktan çıldırırım sanırım😇 siz tam gününüz de mi yapmıştınız test daha sonra

Yaa öyle birşey olsa mutluluktan çıldırırım sanırım😇 siz tam gününüz de mi yapmıştınız test daha sonra
Aynen benim de icim icimi yedi ama negatif cikinca cok uzuldum tekrar uzulmemek icin tam gunumu bekledim gunumde silik cizgi cikti inanamadim iki gun sonra direk kan verdim orada ogrendim

Evet spermler üç gün canlı kalabiliyor o yüzden yumurtlama gününden iki üç öncesi de ideal zaman olabiliyor

5 gün erken. Testler her zaman iyi sonuç vermiyor. Bat günü normal kaset testlerle bir daha deneyin. :KK51:
Bende dun test yaptim ama negatif cikti saatler sonrasinda cizgi cikti ama negatfmi belirtimi emin degilim belirtilerimde var bata 5gun kaldi

Back