- Konu Sahibi mor hercai
-
yabani muz yenebilen bir meyve değil.Bende bir videoda muzların eskiden içinde kocaman kocaman çekirdeklerin olduğunu ama genleriyle oynandığı için artık çekirdeği kalmadığını dinlemiştim. Ne kadar doğru bilemem
Bende öyle yapmayı düşünüyorum araştırıyorum bakalimyaşı çok küçükmüş bence başka bir hastaneye daha götürün sonuçlarınızla beraber
Slm kızlar
Kızım şu an 6 yasinda 8. Ayın sonunda 7 olacak. Bayramdan önce banyo yaptırırken göğsünde büyüme olduğunu farkettim. Nohut kadar içinde meme dokusu oluşmaya başlamış. Endokrin bölümüne gittik bütün tahliller yapıldı.. kemik yaşı 1 yaş önde gidiyor.rahimde büyüme var ki bu da adet için hazirlikmis. Beyin emari temiz çıktı. Şimdi biz 3 aydan 3 aya kontrole gidecez . Ama benim kafam karıştı biraz .hiç bir tedaviye baslanmadi.adet gelirse miktarına ve aralıklarına bakılacakmis sonra hormon baskilayici tedavi olacakmış .
Şimdi burda içimizde çocuk endokrin doktoru veya başından geçen olmuştur belki biz doğru yolda miyiz .demek istediğim adet geldikten sonra tedavi ise yarar mı?(gittiğimiz hastane araştırma hastanesi bilginiz olsun)
Şimdiden herkese teşekkür ederim .insallah konum yanlış yerde değildir.
Çıkartamazsın. Kendim yetiştiriyim desen o bile doğal olmuyor yılda bir defa verecek şekilde çekirdekleriyle oynuyorlar diyorlar. Doğal bişey kalmadı gibi.Herkes cocugun yemegine takmis durumda ama bizlerinde farki yok..paketli gidalari gecelim.. tavuk yeme hormonlu yumurta dersen yumurta mi o bile belli degil.. sebze meyve hepsi hormonlu zaten., yedigimiz ekmek ictigimiz su.. hangi birini cikartacagiz hayatimizdan?
Iste bu artik cagimizin problemi bende endiseliyim cocuklarim icin. Gida teroru diye bi topic vardi orda uzunca kaygilarimi yazmistim.. isimiz cok zor, bizim cocuklarimizin isi daha zorÇıkartamazsın. Kendim yetiştiriyim desen o bile doğal olmuyor yılda bir defa verecek şekilde çekirdekleriyle oynuyorlar diyorlar. Doğal bişey kalmadı gibi.
Merhaba ortanca kızım 9 yaşındayken yaşadıklarınızın aynını yaşadıkSlm kızlar
Kızım şu an 6 yasinda 8. Ayın sonunda 7 olacak. Bayramdan önce banyo yaptırırken göğsünde büyüme olduğunu farkettim. Nohut kadar içinde meme dokusu oluşmaya başlamış. Endokrin bölümüne gittik bütün tahliller yapıldı.. kemik yaşı 1 yaş önde gidiyor.rahimde büyüme var ki bu da adet için hazirlikmis. Beyin emari temiz çıktı. Şimdi biz 3 aydan 3 aya kontrole gidecez . Ama benim kafam karıştı biraz .hiç bir tedaviye baslanmadi.adet gelirse miktarına ve aralıklarına bakılacakmis sonra hormon baskilayici tedavi olacakmış .
Şimdi burda içimizde çocuk endokrin doktoru veya başından geçen olmuştur belki biz doğru yolda miyiz .demek istediğim adet geldikten sonra tedavi ise yarar mı?(gittiğimiz hastane araştırma hastanesi bilginiz olsun)
Öyle gerçekten. Yapabildiğimi kendim yapmayı düşünüyorum kendi evime çıkınca. Artık elden ne gelirse.Iste bu artik cagimizin problemi bende endiseliyim cocuklarim icin. Gida teroru diye bi topic vardi orda uzunca kaygilarimi yazmistim.. isimiz cok zor, bizim cocuklarimizin isi daha zor
Benimde yaklasik o yaslarda baslamisti doktora gittigimde beslenme duzeniyle ilgili demisti. Ve herhangi bir tedavi onlem alinmadigi icin bi sene sonra sdet oldum. Gelisimim yavasladi ve durdu . Tavsiyem uzerine durun . Bunun bir igne tedavisi olduğunu duydum kske bana uygulasalardi diyorumSlm kızlar
Hiç seçmez ama obez değil 27 kilo ben öncelikle sağlıklı şeyler yedirmeye çalışıyorum atıyorum makarna varsa ekmek vermiyorum pilav varsa üzerine sebze yemeği koyuyorum cogunlukla yoğurt olur yanında çiğ sebze dahi yiyen bir çocuk kışın haftada 2 kere falan balık yediririm
Kolay kolay dışardan birşey aldırmam pizzayı bile evde kendim yapıyorum sadece 1 yada 2 günde atistirmalik alır ki onda bile sade süt al diye uyarırımBeslenmesi de hormonlu değil ama dışarda yediği şeyler varsa...
Beslenmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum başka şeyler olmalı.Beslenmesi de hormonlu değil ama dışarda yediği şeyler varsa...
Yedigimiz ictiklerimizden ergenlik yasi da dustu.. birazda genetik.. daha cok kucuk hadi 12 13 olsa neyseSlm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?