canım bende hastanede çalışıorum yoğunbakımlardan bir hastane kesinlikle ücret talep edemez
sarılık olursa ki inşallah olmaz ozamanda fototerapi için 40 lira gibi bir ücreti var hastanelerde bu 3 aşağı 5 yukarı değişir ii araştır bence sorduğun hastanenin ssk ile anlaşması olmayabilir anlaşmalı bi yer bulmaya üniversite hastanelerine bir sor oralardada hizmet iidir
Küvezde kullanılan ilaçlara göre ve uygulanan işlemlere göre değişiyor.ben 35 haftalık doğum yaptım fakat gebelik şekeri olduğu için oğlumun ciğerleri gelişmemişti.bebek yoğun bakımda kaldı 11 gün,6 gün oksijen aldı.özel hastanede doğurdum.280 sezeryan doğum için 1,400 tl küvez için verdik ssk lı olarak.inşallah vaktinde doğum yapar herkes..
3.3.3. İlave Ücret Alınmayacak Sağlık Hizmetleri
1- Acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri,
2- Yoğun bakım hizmetleri,
3- Yanık tedavisi hizmetleri,
4- Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri),
5- Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri,
6- Organ, doku ve kök hücre nakilleri,
7- Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri,
8- Diyaliz tedavileri,
9- Kardiyovasküler cerrahi işlemleri,
için SUT’un 3.3.4 numaralı maddesinde sayılan hizmetler ile öğretim üyesi tarafından verilen sağlık hizmetleri dahil olmak üzere, herhangi bir ilave ücret alınamaz.
sağlık uygulama tebliği 2010 die aratırsanız daha ayrıntılı olarak görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?