Premature Bebekler Erken Doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Maşallah bebeğine canım. Benim bebeğim de 28 haftalık doğmuştu 52 gün küvezde kaldıktan sonra 2320 gramdı taburcu ettiklerinde. Senin de birkaç günün kalmıştır artık. Şu an bekletmelerinin nedenini biliyor musun?

arkadaşlar bende 11+3 günlük hamileyim ve erken doğum riskim var İstanbul da olup erken doğum yapan arkadaşlar bana hastane önerebilirmisiniz ? Daha önce özelde 23 haftalık bebeğimi anne karnında hastanenin ihmalsizliğinden kaybettim ve sezeryan oldum özellere güvenim kalmadı yardımcı olursanız sevinirim ...

merhaba herkese,
aranizda yada tanidiklarinizda kesede amniyo sivisi sizintisi sebebiyle 33-34 haftada dogum yapan veya bu sekilde mushadede kalan var mi?

soğolun arkadaşlar bir haftadır hastanedeyim bebeğimi besliyorum çok şükür iyi bebeğim sadece oksijene bağlı ara ara alıyolar azaltyolar çok yakında çıkcak allahın izniyle sabah tekrar gitcem hastaneye....

ooooooooo masallahhhhhhhhh canım cok guzel ne guzel eve gelırsınız ınşşşşşşşşş kısa zamanda

meraba arkadaşım benim komşum amniyo sızıntısı vardı çocugunu saglıcakla kucagına aldı ama doktoru ona günde 6litre su içitiyodu

gözünüz aydın delm, tadını çıkarın artık anne kız :)

syuzan ve birce darisi size kızlar inş tez zamanda kavuşursunuz sizde...

çok soğolun arkadaşlar çok mutluyum....inş en kısa zamanda çıkar sizin bebeklerinizde sabredin ve inanın dua edin...dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…