• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Erken Doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
:nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım fotoğrafta çok şeker çıkmışsınız. Kilosu da iyiye gidiyor maşallah. Bundan sonra biraz daha kilo alsın gönderirler evine kuzucuğunu. Allah biran önce sağlıkla kavuştursun sizi.

canımm bılıyorum belklemek cok zor ama ıyı ols yetrkı bende üç ay bekledım...............saglıklı ols gelıcek annesııı ınşşş..........rabbım bu guzel aytlar hurnmetıne gıdersın sıkıntını nerde varsa herkesın de ınş

evet iyi olsunda zaman hiç önemli değil zor ama tatlı bekleyiş ama inanıyorumki eninde sonuda gelecek hayırlısıyla zaman dediğin nedirki.sizlerin desteğide çok önemli benim için benim için çok özelsiniz hepinize çok teşekkür ederim...

DELM geçmiş olsun , artık bebeğin iyiyiymiş maşallah..bundan sonrası daha guzel olacak....küçük doğan bebişler daha guzel buyuyor derler sakın dert etme... maşallah yawrunuza.... :)).

evet savaşşçı olurmuş minik bebekler kendilerini hayata dirençli hazırlarlarmış gerçektende öyle yeğenim 6,buçuk aylık doğmuştu kısa zamanda nasıl kilo aldı nasıl toparlandı akranlarını geçti.
şimdi 12 yaşında maşallah zehir gibi çocuk sınıfın gözdesi başarılarıyla gururlanıyoruz.
sevgili hemşerim inanıyorum ki senin bebeğinde öyle olacak zaten kendini toparlamaya başlamış bile :)
maşallah annesiiiii :)
bak sizi o kadar çok seviyor ki erkenden çıkmış gelmiş :) onun için hiç korkma sizi huzurlu ve mutlu günler bekliyor...

inş çok teşekkür ederim bu arada bu gün hastaneye gittim doktoruyla görüştüm çok iyi dedi bebeğin görebilirsin gördüm bebeişimi çok iyiydi daha kilo almış 1.620 gr olmuş çok mutluyum az kaldı bebeğimin eve gelmesine:)

yarın tam 1 ay olcak bebeşimin elini tuttum bırakmıyodu elimi allahım bu kadar tatlı bişey olamaz yaaa

oh ne güzel haberler bunlaar :)
maşallah miniğimize :)
e kusa zamanda kavuşmanız dileğiyle canım :)

canım çok sıkılıyo ya arkadaşlar bebişim hastanede bi kaynanam arkamdan konuşuyo bi kere arayıp sormadı gelmedi nasıl iyimi diye.korkuyom onun yüzünden sütüm bitcek diye....

arkadaşlar yarın bebeğimi emzirmeye gitcem. solunum cihazlarını çıkarmışlar iyiymiş bebeşim:)

Back