• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Erken Doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım kızım sen benim herşeyim oldun ya inanırmısınız onun gülüşü anne deyişi beni öle mutlu ediyorki ilk anne dedğinde gözlerim doldu..ben şuan ailemin yanındayım rizede yani eşim eskişehirde 5 aydır ayrıyız madi sıkıntılarımız vardı eşimde bana bu teklifi sunda o ailesinin yanında bende ailemin yanında çok zor benim için ayrı onun için ayrı meleğinin ilklerini göremedi duymadı baba deyişini.....inş en kısa zamanda kavuşcaz az kaldı ilk baba demeyi öğrettik meleğime herşeyin hayırlısı dimi böle içimdeki sıkıntı üzüntüleri size yazmak istedim.....

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLUSUN arkadaşlar hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütürüz hayırlısıyla dualarımızı birbirimizden eksik olmasın....

bebişim tırmanmaya başladı koltuklara masalara tutup yürüyo yakında yürümeyede başlar bir iki defa söylüyoruz bi cümle mesela hemen kapıyo söylüyo yani...gülüyoruz ha ha ha diyoruz oda aynısını söylüyo ritmiyle birlikte:)

$71.jpg maşallah benim kuzuma:)

Back