• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Erken Doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
melekevra senin bebeğini kaybetmene sebep olan doktoru çok merak ettim bende antepdeyim burdaki doktorlardan İllallah ettim
ismini yazarmısın_?

ooo gezın bakalım ama dıkkat edın hava degısımımee rızedıur orasuuuu serttur havasuuu

bebeğine sağ salim kavuşan annelerin gözü aydın.darısı benim ve diğer annelerin başına.benimde yavrum mücadele ediyor ağzıma bile almak istemiyorum ama az kalsın dün kaybediyorduk.düşünmek bile istemiyorum.dualarım yoğun bakımda olan kızım ve tüm bebekler için...

inşen kısa zamanda çıkar bebeğiniz benim bebeğimde defalarca ölümden döndü..allaha şükür herşeyyolunda 2,5 ayküvezdekaldı şimdiise tatil yapıyoz ....

slm arkadaşlar bebişim ameliyat oldu poposundan hemanjiomu vardı çok şükür iyi geçti antibiyotk kullanmaya başladı 5 gün ishal oldu antibiyotiği kesti doktor birde bebelac lf aldık öle geçti 600gr verdi ama çok şükür şimdi iyi verdiği kiloları aldı dişlerimizde çıkcak ama bi türlü çıkmadı.uyuduğu zaman uyanınca sanki bi kova su başaltılmış çok terliyo doktora getirdik burun tıkanıklığından olabilir dedi burun spreyi verdi bakalım ne olcak...

slm arkadaşlar bebişim ameliyat oldu poposundan hemanjiomu vardı çok şükür iyi geçti antibiyotk kullanmaya başladı 5 gün ishal oldu antibiyotiği kesti doktor birde bebelac lf aldık öle geçti 600gr verdi ama çok şükür şimdi iyi verdiği kiloları aldı dişlerimizde çıkcak ama bi türlü çıkmadı.uyuduğu zaman uyanınca sanki bi kova su başaltılmış çok terliyo doktora getirdik burun tıkanıklığından olabilir dedi burun spreyi verdi bakalım ne olcak...

Geçmiş olsun canım... Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın

meleğim benim.... $23052011161.jpg

Bu şekilde sonu iyi biten erken doğum hikayeleri duymak erken doğum yapanlar için büyük umut oluyor.Kızının maaşallahı var annesi çok sağlıklı görünüyor.:16::nazar:Kızın da sen de zor zamanlar yaşamışsınız şükür ki geride kalmış her şey...Allah bundan böyle yüzünüzü hep güldürsün inşallah...:71:

merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim bişeyler var. bebeğim 37 gündür küvezde. 1.260 gr doğdu. şuan için sağlık problemi yok herşey yolunda ama 2 kilo olmadan taburcu yapmayacaklarını söylediler. şuan şükürler olsun ki 1.920 gr oldu. yakında inşallah taburcu oluruz. nbu anne sütünü zenginleştiren eoprotin diyebişey var genelde küezde olan bebeklere çabuk kilo alsınlar diye veriliyor bende başkalarından öğrendim ama bizim doktorumuz onu kullanmadı sadece anne sütü veriyorlar. doktora sorduğumda kilo alımı olduğu için kullanmıyoruz.kilo alamazsa veriyoruz biz dedi. sanırım bu eoprotin 4 kiloya kadar kullanılabiliyormuş . oğlumun çabuk toparlanması için eve çıkıncavermek istiyorum. kullanımı nasıl oluyor anlatabilirmisiniz bilginiz var ise. çok faydası varmıuş çünkü başka doktorlara sorduğumuzda biz rütin olarak veriyoruz tüm erken doğan bebeklere diyor. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba akfin benim bebeğim 1030 gr doğdu bir hafta sağıp getirebildim süt olmadı 2,5 ay küvezde kaldı eve geldiğinde 2800 grdı milupanın pramatil maması var onu verdim iki kutu doktorum gerek yok dedi ama normal mama kullanabilirsin dedi pahalı olduğu için söyledi sonra onlar bittikten bebelac kullandım ve hala kullanıyorum çokda memnunum..senin bahsettiğin mamadan bilgim yok..çok geçmiş olsun arkadaşım..

herkese çok teşşekkür ederim her zaman yanımdaydınız sizle aştım ben siz bana güç kuvvet verdiniz.......

Hoş geldin bebeğim küçük dünyama
mutluyum sen olunca yanımda
belki şuan çok küçüksün ama
sende büyüyeceksin sonunda

küçücük ellerin ayakların
konuşmuyor daha o küçük ağzın
her zaman yanımdasın
benim küçük bebeğim

bilmiyorsun anlamıyorsun
sadece gülücük saçıyorsun
o temiz kalbinle
beni mutlo ediyorsun