• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Erken Doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Sen canını sıkma saçma sapan inasanlar için..
Sütün ve bebeğin onlardan daha önemli..
Moralini yüksek tut ki sütün etkilenmesin canım..

sağol canım evet çak haklısın yarın bebeşimi hayırlısıyla emzircem bi aksilik çıkmassa bebşimin durumu iyiyse tabi doktor iyi dedi ama belli olmaz dimi her şeyi düşünüyorum hala....herşey güzel olacak hissediyorumm:)

Canım doktor iyi dediyse sen gönlünü ferah tut...Öyle kötü şeyler düşünme olurmu...
Tabiki herşey güzel olacak çünkü kuzularımız mucize bebekler ve onlar çok güçlüler..
Sen ne kadar huzurlu olursan bebeğinde o huzuru hissedecek canım...

geçen hafta bebeşimi görmeye gittiğimde yüz üstü yatıyodu hemşira çok hareketli diyo bu eli ayağı durmuyo ve elini tuttum sıktı elini çok mutlu oldum ya hissetti beni bırakmak istemedi...

bugün güzel haberlerle güna başladım valla ne güzel bebeişin seni hissetmiş annesi dahada hızlı yol kateder merak etme herşey çabucak yoluna girer inşallah . gereksiz insanlarıda sakın ha kafana takma kim ne derse desin yokmuş gibi davran sana bi bebişin bide eşin lazım gerisi boş .

sağolun arkadaşlar cumartesi hastaneden aradılar refakatçi olarak kalabilirsin dediler gittim ogün emzirme saatleri vardı verdiler almadı tabi memeyi çiğerleri oluşmadığı için rengi değişirse hemen haber ver dediler 15 dakka falan bendeydi ve iki saat sonra tekrar verdiler aldı memeyi biraz ve reni değişti morardı hemşireye haber verdim burnunu falan sıktı ağlattı çok korktum ya...iki gün kaldım hastanede bugün işte eve git dediler bana oksijen veriyolar bebşimme iyi dedlier ama bakalım hayırlısı...

Canım hiç endişelenme. 1600 gramlık bir bebek anne memesini emecek kadar güçlü değildir zaten. Zamanla güçlenecek. Hastanedeyken benim bebeğimin biberonla süt emerken bile bazen satürasyonu düşüyordu. Zamanla düzelecek inşallah.

inş bugün 40 gün oldu bbebşimin göbeği düşmüş....

Allah yardımcınız olsun canım.İnşallah bi an önce tamamen sağlığına kavuşup evine gelir bebişin. :Saruboceq: :nazar: opuyorumnanaktan İsmini ne koydunuz ? opuyorumnanaktan

ınşş gelecek canım beklemek demek sabır demek cok zor ama ınşş sonu guzel olucak............bol dua

bebşim 2.300 gr olmuş

Eklentiler

• $Fotoğraf0278.jpg
    $Fotoğraf0278.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
Allah bağışlasın canım tez zamanda evine sana kavuşsun
benimkiler 1 hafta önce 28 haftalıkken doğdular hayati tehlikeleri devam ediyor kuvezde yoğun bakımdalar 2 oğlum Allaha emanet

canım sağolasın inş seninkilerde iyi olur dualarım seninle ve bebişlerinle bak benim bebiş 28 hafta doğdu bugün 49 gün oldu ve 1.30 gr doğdu şimdi ise 2.300 gr inş hayırlısıyla yakında çıkcak hep dua et bebeğine sabretcen tabi umudunu hiç kaybetme onlar seni hissediyor sütünü sağ dondurucuda sakla onlar sonra isticekk senden ALLAHA EMANET OL....

Back