ERKEN DOĞUM

Ay canım benim ikiniz de çok sağlıklı olun inşallah rabbim hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın 💕 maşallah yavruna da sana da 🧿 ben de 20. Haftamdayım doktorum hafif bir kısalma var dedi lütfen dua eder misiniz bizim için de
Rabbim sag saglim yavrunu kucagina almayi nasip ettsin kuzum benim banada dua et suan ikinciye gebeyim beklenmedik.bi gebelik yime serklaj olucam rahim agzindan bakalim nasip hersey :)

Yaptırmadım. Çok sağol duaların için inşallah şeker yoktur. Bende sana dua edecem inşallah sağlıkla kolaylıkla tam zamanında bebeğini kucağına alırsın. Hiç korkma sürekli baktır rahim ağzı boyuna alttan bakınca daha doğru sonuç veriyomuş. Bide çok su içmek lazımmış kasulmaları önlesin kısalma olmasın diye. Sen dınlen çok kendini yorma çok yürüme bol bol şu iç bşy olmaz.
İnşallah canım öyle yapmaya çalışacağım rapor almak için doktora gideceğim bugün

Kızlar merhaba ben şuanda 30+4 haftalık hamileyim 25. Haftadan beri rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum riskim var ama artık rahim ağzı iyice kısalmış (serklaj yapılmadı bu arada) çok korkuyorum bu haftalarda 36. haftadan önce doğum yapan anneler tecrübelerinizi paylaşırmısınız🥺🩷
36+1 de kızımı vajinal doğumla dünyaya getirdim, 2750 gr 48 cm doğdu.
kuvözde vs hiç kalmadı, ertesi gün eve gittik..
erken doğum olmasına ve ilk 1 yaşa kadar alerjilerle boğuşmuş olmamıza rağmen %25-50 persentil aralığında ilerliyoruz. şu an 3,5 yaşında.

İnşallah canım öyle yapmaya çalışacağım rapor almak için doktora gideceğim bugün
Aynen rapor al evde yat dinlen hiç kendini yorma. Allah hepimize yardım etsin, güzel günler göstersin. Strese de girme o kısalma uzama hep olan bşy mesela ultrasonda bakıyoruz kısa bir anda kendiliğinden kapanıyo uzuyo bebeğin duruşuna göre hareketine göre değişiyo belki seninde öyle bir andır.

Herkese merhaba 34haftalık gebeyim.Adet sancısı gibi kasıklarıma ve belime vuran ağrıyı 2defadır yaşıyorum.Az öncede yine yaşadım evde yalnızım korkudan kelime i şahadet getirip hüngür hüngür ağlamaya başladım.Ellerimde her yerimde titreme ateş basması hissediyorum bayılcak gibi oldum.Şimdi az daha iyiyim.Gebeliğin başından beri kabızlık hariç hiç ciddi şikayetim olmadı çok şükür kanama vs. Hiç yok.Çok korkuyorum erken doğum mu olacak?İlk kez hamile kaldım tüp bebek ilk gebelik.Yaş 38 tecrübeli hanımlar yorumlarınız çok kıymetli

Acaba stres yaptın tansiyonun mu düştü. Sakin ol kötü düşünme çok stres yapacaksan acile git sancına baksınlar için rahatlar.

Acaba stres yaptın tansiyonun mu düştü. Sakin ol kötü düşünme çok stres yapacaksan acile git sancına baksınlar için rahatlar.
Erken doğum olur diye çok korkuyorum.Çok da korkak biriyim.Korkunca da tansiyonum da düştü evet sancım da epey bi sürdü.Eşimi aradım o geldi sağolsun biraz daha iyi hissettim kendimi.Hala daha geçmiş değil kasığımdaki sancı.

Kızlar merhaba ben şuanda 30+4 haftalık hamileyim 25. Haftadan beri rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum riskim var ama artık rahim ağzı iyice kısalmış (serklaj yapılmadı bu arada) çok korkuyorum bu haftalarda 36. haftadan önce doğum yapan anneler tecrübelerinizi paylaşırmısınız🥺🩷
Merhaba ben 31.haftalık doğum yaptım 35 gün ku vezde kaldı kızım. Şuan 13 aylık. Kızım 1260 gr doğdu. Zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun. Enfeksiyona çok açıklar beslenme sorunları oluyor birçok alandan takip gerektiriyor

Aynen çok zor bende 32 haftalık erken doğum yapmıştım enfeksiyondan vefat etti bebeğim. Ama benim erken doğumda hiç sancım ağrım olmadı aniden suyu geldi. Genelde erken doğum rahim ağzının erken açıkmasıyla oluyo oda zaten sancı filan yapmıyo bir anda geliyo su. Fresa belki sen kendini yormuşsundur bugünlerde belkide bebek artık aşağıya baskı yapıyodur. Ondan ağrıyodur çünkü az kalmış artık senin baskı yapabilir. Yinede git doktora sancılarına baksınlar bence

Aynen çok zor bende 32 haftalık erken doğum yapmıştım enfeksiyondan vefat etti bebeğim. Ama benim erken doğumda hiç sancım ağrım olmadı aniden suyu geldi. Genelde erken doğum rahim ağzının erken açıkmasıyla oluyo oda zaten sancı filan yapmıyo bir anda geliyo su. Fresa belki sen kendini yormuşsundur bugünlerde belkide bebek artık aşağıya baskı yapıyodur. Ondan ağrıyodur çünkü az kalmış artık senin baskı yapabilir. Yinede git doktora sancılarına baksınlar bence
Evet biraz iş güç son haftalar yordum kendimi doğuma az kaldı diye işi güç hazırlıkları yetiştireyim dedim. Bide doğum korkusu ilk gebelik stres de var.Ailevi sorunlar herşey üst üste geldi birikti.Bebekte aşağıda hissediyorum randevu alıp kontrole gitsem iyi olcak.

Kızlar benim bir kaç gündür kasığımdan karnımdan ağrı gırıyo vajina ndan çıkıo böyle bıçak saplanması gibi bide karnımın yanlarına üstüne hafif bastırıncada aynı ağrı vajinamın içlerinde oluyo acaba böyle bşy yaşayan var mı korkuyorum bebek aşağıya mı indi acaba iyice

X