• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Umudun bittiği yerdeyim:d

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
funda arar çok sevdiğim bir şarkı hatırlattığın için çok teşekkür ederim cnm

yazdıkların çok doğru

kanamam durmadığı için bugün tekrar kürtaj olacağım çok endişe ediyorum sağlığım konusunda

canım mumu................neden kurtaj olucan ya...........canım ya........rabbım acıl şifa versın.............kısa zamanda yenıden bebışin olsun inş..........ama once senın sağlığın onemlı ..inş sıkıntıların gecer canımmmmmmmm

çok saol cnm muallim

kanamam durmadığı için tekrar kürtaj oldum şükür rahimde birşey yokmuş ama damarlardan geliyormuş sebebi belli değil hala

senin tedavi nasıl gidiyor

çok saol cnm muallim

kanamam durmadığı için tekrar kürtaj oldum şükür rahimde birşey yokmuş ama damarlardan geliyormuş sebebi belli değil hala

senin tedavi nasıl gidiyor

Canım çok geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileş,toparlan inşallah,dualarımdasın.Çok zorlu bir sınavdan geçtin sen de..Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah Aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok saol bademcim

sanki havadayım ayaklarım yere basmıyor bir değişik duygu

RABBıM en kısa zamanda sağlık verecek inşALLAH

çok geçmiş oslun arkadaşım Allahım sabır evrsin. inşallah bu yaşadığın son acı olur. bi dahaki sefere sapasağlam alırsın bebeğini kucağına.

canım mumu çok geçmış ols..............inş bışeyın kalmaz inş ve bebişin gelır kısa zamanda.........canım inşşşş............sen yeterkı ıyı ol..........ben beklemedeyım canım bakalım hayırlısı ınş canım..............dua ileeeeee

çok geçmiş oslun arkadaşım Allahım sabır evrsin. inşallah bu yaşadığın son acı olur. bi dahaki sefere sapasağlam alırsın bebeğini kucağına.
inş cnm RABBİMDEN her zaman hayırlısını istiyorum demekki benim bu yaşadıklarım en hayırlısı
canım mumu çok geçmış ols..............inş bışeyın kalmaz inş ve bebişin gelır kısa zamanda.........canım inşşşş............sen yeterkı ıyı ol..........ben beklemedeyım canım bakalım hayırlısı ınş canım..............dua ileeeeee

cnm ya ben yanlış mı hatırlıyorum sanki sen tedaviye başlamıştın diye anlamıştım

yanlış hatırladım o zaman kusura bakma cnm

selam ve dualar olsun sanada

ıyı olmak Çokkkkkkkk ıstıyorum

gezmeyı Çok severım Özellıkler sehırler arası

artık herŞeyı gerıde bırakıp ılerısı ıÇın plan yapmak ıstıyorum

ama olmuyor sÜreklı karnım aĞırıyor

kanamam halen devam edıyor baŞım dÖnÜyor gÖzlerım kararıyor

yanı bır adım ılerleme yok

cnm kendı derdımden sana hatır bıle sormadım sen nasılsın nasıl gıdıyor:?

6,bebeğimi kaybettim

18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı

artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum

umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk

tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı

şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum

Çok zor canım yaşadıkların...Rabbim herkeze ayrı sınav vermiş..
Ben her gün dua ediyorum bebeği olmayanlara, bundan sonra sen de dualarımdasın arkadaşım...
Allahım seni de anne olup bebeğini büyüten kullarından eylesin....

Çok zor canım yaşadıkların...Rabbim herkeze ayrı sınav vermiş..
Ben her gün dua ediyorum bebeği olmayanlara, bundan sonra sen de dualarımdasın arkadaşım...
Allahım seni de anne olup bebeğini büyüten kullarından eylesin....

teşekkür ediyorum cnm inş birgün anne olurum hayırlısıyla çok istiyorum kısmetse

canım ya...ıns bu mubarek gece ıns rabbım gonlune gore versın ..cok mutlu olasın ıns dılerım canım

6,bebeğimi kaybettim

18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı

artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum

umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk

tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı

şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum

çok üzüldüm sizin için allah sabır versin tek dileğim enkısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanız ve bizim gibi olan herkesin annelik duygusunu tatması
bende 4 kez başarısız tüp bebek denemesi yaptım sizi çok iyi anlıyorum kimi zaman çok umutsuz hissediyorum kendimi ama yinede umutsuz yaşayamaz insan

Back