• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Umudun bittiği yerdeyim:d

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ne soylenebilirki...senağlamasenağlama
allah tum isteyenlere nasip etsin..
kimsenin kucagini bos birakmasin
hamilenin duasi kabul olur diyorlar diye hep dua ediyorummm..
ins kimse evlatsiz kalmasin

herşey düzelicek bebek sağlığıyla kucağına gelecek ama allahın takdir ettiği gün herşey iyi olacak sabır kardeş sabır dua...sevgiyle kal

bende 27 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.1 yıl oluyor ama hala ciğerim en derinden yanar.rabbim sabrınn mükafatını bir an önce yollasın bitanem.dualarım seninle....

6,bebeğimi kaybettim

18 haftalık ikizlerim beni rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşükle sonuçlandı

artık hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama 10 yılda çok yoruldum

umudum bitti çok umutsuzum çokkkkkkkkkkkkkk

tamam bu sefer herşey yolunda serklaj yapılmıştı ağrım sızım yok beni düşündüren yaz günlerinde sıcakta nasıl yatacaktım ama olmadı doğum günümü yaşadığımın ertesi günü bebeklerim beni bıraktı

şimdi yaşadığım acı tecrübeleri unutmak ve sağlığıma kavuşmak istiyorum

Canım çok geçmiş olsun,başın sağolsun..Aynı şeyi yaşamız,,Benim de ikizlerim 4 ,5 aylıkken doğdu..Biri kız biri erkekti...Ben de doğum günümde kaybettim bebeklerimi Doğum günümde mezara gömdüm...senağlama senağlama Serklaj yaptırdık demişsin..Buna rağmen ??:çok üzgünüm: Anlatabilirmisin canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım allah sana ve eşine dayanma gücü versin
çok zor günler geçiriyorsundur ne desek boş
allahın takdiri dediğin gibi
umudunu yitirme tohumları sende saklı kalsın
belki hiç beklemediğin bir anda yeşillenir

Canım ya...Ne zor imtihandan geçmişsin..Ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin bile edemiyorum...Ne yaşarsan yaşa en kötüsü umudunu kaybetmek oluyor çok iyi biliyorum..Allah yardımcın olsun canım....Bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza verir inşallah Rabbim...

off diliyorum bir an önce sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz..
Allah gönlünüzden geçeni verir.
hiç alakam olmayan bi konuya sizinkini görünce girdim.
umutsuzluğa kapılmayın sakın.
inşallah arkadaşların da dediği gibi güzel haberlerinize de yorum yazarız.

ayy çok üzüldüm canım yaa.6 kez kaybetmek,senden eminim çok şeylerin götürdüğünü.evet haklısın canım önce sağlığına kavuş sonra yine denersiniz.sakın umudunu kaybetme nolur.bizim bir tanıdığımız vardı,oda sizin gibi sürekli 5-6 aylıkken düşük oluşurdu.ve en sonunda,9 ay yattı,sonunda o sıcaklığı kucağına aldı.allah yardımcın olsun tezcek şifalar versin rabbim canım birken iki versin kucağına :emir_bebek: :emir_bebek:

rabbim öyle yaratmış ki insan oğlunu en büyük mucizelerle bilyorsundur .kesinlikle ümidini yitirme ve nevsine teslim olup kendini üzme sen bilmezmisin meryem anamız nasıl hamile kaldı . Allah tan ümit kesilmez sen ayakta duracaksın ve bedenine sahip çıkacaksın Kİ Rabbim senin kucağınıda sğlıklı bir bebekle doldurACAKTIR İnşallah .AMİN

geçmiş olsun canım bişiy sorucam seklaj yapıldıgında istirahat ettinmi yoksa normal hayatına devammı ettin

serklaj yapılmadan önce ve sonrasında sürekli yattım
sadece wc için kalkıyordum

başaramadım olmadı olmadı

kullanmadım badem cim şimdi sadece araştırıyorum ne olacak bilmiyorum tekrar aynı süreci yaşamak için cesaretim olursa anne olmak yolunda adım atabilirim

şimdi beklemeliyim eyüp (a,s) sabırları versin hepimize

Arkadaşım, yazdıklarından hep kendini suçladığın sonucunu çıkarıyorum, biliyorsun değil mi kader diye birşey var. Sen ne kadar önlem alırsan al,ne kadar dikkat edersen et, Allah izin vermeyince olmuyor hiçbirşey.. Umudunu kaybetme ne olur ve kendini suçlama.

Allah inşallah hayırlısıyla istediğin bebeği, bebekleri nasip eder sana..

canım çok geçmiş olsun acını yürekten paylaşıyorum senağlama
bende ilk bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim 14 gün yaşadı
2. de boş gebelikti
ne kadar zor bilirim sen çok yıpranmışsın
allahım sabırlar versin sana ve eşine
umudunu yitirme herşeyin bir zamanı var
allahım bizlere hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kullanmadım badem cim şimdi sadece araştırıyorum ne olacak bilmiyorum tekrar aynı süreci yaşamak için cesaretim olursa anne olmak yolunda adım atabilirim

şimdi beklemeliyim eyüp (a,s) sabırları versin hepimize

Canım ben de bakıyorum neler kullanmışlar diye..Nidilat,prepar,mağnezyum,ayda bir penisilin iğnesi,tractocil serum falan kullanmışlar serklajın yanında hamilelik süresince.....:1rolleyes:

Bılmıyorum bılemıyorum dr o kadar toz pembe bulutlarda dolaŞtırdı kı benı hıÇ bır problem yok hıÇbırŞeye gerek yok vs
herŞey yolundaysa neden ben kÖtÜ tecrÜbeler yaŞıyorum anlamadım

Arkadaşım, yazdıklarından hep kendini suçladığın sonucunu çıkarıyorum, biliyorsun değil mi kader diye birşey var. Sen ne kadar önlem alırsan al,ne kadar dikkat edersen et, Allah izin vermeyince olmuyor hiçbirşey.. Umudunu kaybetme ne olur ve kendini suçlama.

Allah inşallah hayırlısıyla istediğin bebeği, bebekleri nasip eder sana..

İYİ dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım
ben sonuna kadar RABBİME teslimiyetimi verdim
imzamı okuduysan zaten ne demek istediğimi anlarsın

AMENNA VE SADDAKNA:Saruboceq:

Bİlmİyorum bİlemİyorum dr o kadar toz pembe bulutlarda dolaŞtırdı kİ benİ hİÇ bİr problem yok hİÇbİrŞeye gerek yok vs
herŞey yolundaysa neden ben kÖtÜ tecrÜbeler yaŞıyorum anlamadım

Bana da dr çok evham yapıyorsun,bebeklerin durumu çok iyi demişti..3 gün sonra bebeklerimi doğurdum banyoda....senağlama senağlama

Back